Jump to content

Community Status Updates

Photo

Orion19 → Erisadesu

[SPOILER][IMG]http://1.bp.blogspot.com/_3VC02jleae4/TPNc5F_b82I/AAAAAAAAHMo/ViG6VzDISPg/s1600/4.jpg[/IMG][/SPOILER] Αυτό παίχτηκε. Που να δείς τι έχουνε δεί τα ματάκια μου απο το καλοκαίρι... Άσε. Πολύ χειρότερα. Είναι ψωνάρα, συμπεριφέρεται σα slut και έχει γράψει τη τέχνη του σε αυτά που δε φαίνεται να έχει εδώ και καιρό. Ο καινούργιος του "ρόλος" είναι απλά ένα 1-"man"-show για το πόσο χαριτωμένος είναι και πόσο λεπτή μέση έχει. Τον απεχθάνομαι που χαλάει τέτοιο ταλέντο. Άλλη μια bimbo έχει γίνει και τελικά ανακάλυψα οτι πάντα ήταν. Δεν έχω όρεξη να κυνηγάω τέτοιες πεταλουδίτσες που θίγουν straight και gay men alike και γυναίκες με τη τρέλα τους. 24 χρονών είμαι. Άντρες θέλω να βλέπω. Όχι gender-confused-wannabe pansies. Χέσε την public image. Το έμπλεξε και στους ρόλους του όμως and I drew the line.
Dec 21 2010 19:49
Photo

Erisadesu → Orion19

τι ? τι ? τι παίχτηκε; και ξενέρωσες ; εκπλήσομαι.
Dec 21 2010 19:23
Photo

AzathothAnelis

den exi idietero ksilobunidi. ine 3 tipades pu pane se ena koloxori sto opio oli ine psiloparamorfomeni eksetias tu incest ke fisika ke trelares. ke exi tin pio gamiadiki skini viasmou ever.!
Dec 21 2010 19:06
Photo

AnelisAzathoth

[B][URL="http://www.imdb.com/title/tt0068473/"]Αυτό[/URL] [/B]το deliverance λες; Αν ναι τότε όχι. Πάντως αν έχει ξυλομπουνίδι (γιατί προς τα εκεί με πάει το πόστερ) να ξέρεις ότι δεν είμαι φαν αυτών των ταινιών. I just like the splatter...
Dec 21 2010 18:51
Photo

VagelioKai

Wow, πεθαινουν χαρακτηρες χωρις να υπαρχει jesus ressurection στοιχειο;! OMG, sooo not cliche shonen, προσθηκη! Μα εννοειται πως μπορουμε και χειροτερα!:hahaha: Τοτε θα κανουμε κι εμεις σαν τους παππουδες και τις γιαγιαδες μας παντου, και οχι μονο στο ανιμεσιον. Ολα αυτα αυτα που κοροϊδευουμε θα γινουν η καθημερινοτητα μας. Τρομακτικο...:oo: Hiroshi Kamiya? Ενταξ' δεν ειναι παντοτε τοοοοσο χαλια, τον nozomu sensei τον εκανε μια χαρα. Τωρα αν τον βαλει να κανει κανεναν αντρακλα, ναι, θα τον καταστρεψει... :hahaha::hahaha:Hahahahahah, lol Vage-chan, σαν κι εμενα, κανω ενα λαθος καθαρα απο αφηριμαδα ή απροσεξια, παλευω να το λυσω και οταν βλεπω πως τοσες ωρες πνιγομουν σε μια κουταλια νερο λεω αι στο καλο! XD Kαποιον που να μην μου αρεσει; Ο Yamazaki Takumi μου ερχεται στο μυαλο για τωρα (nano/tnc, bansai/gintama) απλως δεν μου αρεσει η φωνη του. A, και ο Ooyama Takanori που κανει τον byakuran, αν και νομιζω πως εχει αυτη την ενοχλητικη φωνη μονο στον συγκεκριμενο χαρακτηρα.:puke: Eσυ ποιους δεν χωνευεις; Βγαλε μου τις κακιες σου!:orly:
Dec 21 2010 18:41
Photo

Tensa_Zangetsu1992

Oli i kali xwrane
Dec 21 2010 17:33
Photo

Orion19 → Erisadesu

Ποιό μωρό μου; Έχεις χάσει επεισόδια. I want nothing to do with that pansy anymore. Ψωνάρα. Τόσο potential και τον νοιάζει πιο πολύ να έχει μέση δαχτυλίδι και να ντύνεται σα κυρά. Άσε. Έχει ξεπέσει τελείως. I've moved on. Lots of MEN out there to like.
Dec 21 2010 17:29
Photo

Goregasm → Eleni~WaIKinG oN AiR~

[img]http://jereca213.files.wordpress.com/2009/12/1260947361.gif?w=383&h=511[/img]
Dec 21 2010 16:57
Photo

DarkElf → Samu

Είδα την κλήση του Γιάννη αργότερα,δεν αναγνώρισα και το νούμερο οπότε υπέθεσα πως ήταν λάθος.Next time.Το Summer Wars δεν το'χω δει αλλά θα κοιτάξω να το δω μέσα στις γιορτές.
Dec 21 2010 16:29
Photo

Labrokratis → MisaYoshiko

Ναι καλέ, κατάλαβα: Η ανάλυση μου για το χώρο του "anime", όπως την κατάθεσα, συμπίπτει με τις απόψεις σου, που όμως δεν είχες εκφράσει. Παράλληλα όμως, βρήκα και ευκαιρία να τα χώσω γενικότερα. Θα μπορούσα να αναλύσω και άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Κρίμα πάντως που η προσπάθειά σας γίνεται τόσο εύκολα στόχος. Χώστε τα λίγο, σας έχει φάει η ευγένεια! Στην τελική, δίκιο θα έχετε!
Dec 21 2010 16:04
Photo

Saf520 → Phantom Duck

Ευχαριστώ... Θα βάλω αυτή με την καμινάδα. ^^
Dec 21 2010 15:59
Photo

MisaYoshiko → Labrokratis

δεν εννοουσα αυτο, εννοουσα οτι δε μπορουσα ακριβως να καταλαβω τι συμβαινει. anyway...
Dec 21 2010 15:58
Photo

Phantom Duck → Saf520

[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=454597#post454597"]Here you go :)[/URL][/SIZE][/FONT]
Dec 21 2010 15:56
Photo

Saf520 → Phantom Duck

Συγγνώμη άμα σε πρίζω, αλλά έχεις γαμάουα σετάκι και θυμάμαι ότι έδωσες και την μεγαλύτερη ανάλυση πριν από λίγο καιρο στην Τρύπα για να μην σε ζαλίζουν. Λοιπόν, τώρα που τα ξαναείδα με ήρθε να τα βάλω για Χριστουγεννιάτικο φόντο στο λάπιιτοπ αλλά δεν βρίσκω το ποστ σου, οπότε... θα σε ζαλίσω λίγο. :D
Dec 21 2010 15:48
Photo

Labrokratis → Alex Akuma

Για το ερώτημά σου, απαντώ εδώ γιατί το άλλο νήμα κλείδωσε. Φίλε, οι νομοθεσία στην Ελλάδα δεν επιτρέπει ούτε για πλάκα να κάνεις open air εκδηλώσεις. Θέλεις γύρω στα 15 χιλιάδες ευρώ μόνο για τις άδειες! Τα μαγαζιά είναι μονόδρομος...
Dec 21 2010 15:35