Community Status Updates
Lucy Heartfilia → GhostPrince
Oh! nice!!! :D
:O Τόσο χιόνι είχε;;
Εγώ για τα χριστούγεννα, μου κατεβάσω horror & psychological anime (δεν μου αρέσουν τα τρομαχτικα πράγματα, γι'αυτό και δεν ξέρω γιατί πάω να το κάνω αυτό στον εαυτό μου :P
Dec 22 2010 16:03
DoB → Vagelio
Hi Vagelio!!! Please, help me, ψάχνω απεγνωσμένα για lamento άλλα έχω βρει ελάχιστες εικόνες και καμία περίληψη της υπόθεσης! Μήπως μπορείς να με κατευθύνεις λιγουλάκι;:nanana:
Όσο για το TnC, δεν περίμενα με τίποτα να πεθάνει ο Keisuke! Στόχος ήταν να φύγει ο Akira μαζί του απ' την Toshima, τώρα δεν έχω καμιά ιδέα για το τι θα κάνει! Only one episode left? Τι στριμωξίδι έπεσε στα τελευταία...:uhh:
Dec 22 2010 12:31
Anelis → Eva_But_No_Apple
Άσχετο, χθες έδωσε σημειώσεις ο Καρατζόγλου, ελπίζω να πήρες :P
Dec 22 2010 09:57
Lucy Heartfilia → Erisadesu
Lol :hahaha:
Και εγώ στην αρχή δίσταζα, ειδικά όταν εμφανίζεται ο macho τύπος, είχα μίνει λίγο :P
I'm glad you liked it :)
Dec 22 2010 09:45
Labrokratis → Alex Akuma
Μπα, δεν έχουμε κουλούς νόμους. Και στο εξωτερικό έτσι είναι! Αυτό που διαφέρει, είναι ότι στο εξωτερικό έχουν οι δήμοι κάποιους χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνήθως γήπεδα ή δημοτικά στάδια και κτήρια, και όλα τα event γίνονται εκεί.
Είναι λογικό ένας χώρος που θα συγκεντρώσει κόσμο να έχει κάποιες προδιαγραφές: Τουαλέτες, ασφάλεια, δύο είσοδοι / έξοδοι, ηχοσύστημα, χώρους πάρκινγ, κλπ κλπ κλπ. Τι, έτσι; Μαζευόμαστε σε μία αλάνα και κάνουμε πάρτυ;
Εναλλακτικά, θα μπορούσαμε να νοικιάσουμε μία αίθουσα συνεστιάσεων ή μια αίθουσα συνεδριακή σε ξενοδοχεία. Αυτές νοικιάζονται από 2 χιλιάδες ευρώ την νύχτα μέχρι ούτε που ξέρω πόσα για χώρους όπως είναι πχ το Hilton (γιατί λίγα ξενοδοχεία τα έχουν αυτά).
Event μπορείς να κάνεις και σε μια πλατεία, αρκεί να πάρεις άδεια από τον δήμο. Εκεί πρέπει να λαδώσεις τον Δήμαρχο + το δημοτικό συμβούλιο. Ή μπορεί να τον έχεις συγγενή σου και να σε εξυπηρετήσει. Στο έτσι, θέλει ένα τόνο χαρτιά και άφθονο χρήμα.
Γενικά, τα μαγαζιά είναι μονόδρομος σε αυτά τα θέματα. Μπορείς να πεις ίσως ότι θα ήθελες μεγαλύτερο μαγαζί ή διαφορετικό, ωστόσο εγώ διάλεξα το DaSein γιατί πραγματικά ως μαγαζί μας στηρίζει εμάς τους anime fans. Μας δίνει τον χώρο όποτε τον ζητήσουμε για πάρτι και για προβολές. Έχει φερθεί πολύ σπαθί και χωρίς μάλιστα να βγάζει πολλά χρήματα. Σχεδόν τα έξοδά του βγάζει και αυτό.
Προσωπικά θα μπορούσα - επειδή έχω τις άκρες - να κλείσω άλλο μαγαζί, ακόμα και Σάββατο. Αλλά γιατί; Βοηθώ αυτούς που μας βοηθούν και αντικειμενικά, τo DaSein μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ!
Έλα στο πάρτι όπως νομίζεις! Εμείς δεν θέλουμε καινούργια cosplay, ούτε διαγωνισμούς, ούτε τίποτα. Χαβαλέ για anime και καλή διάθεση θέλουμε! Γιορτή είναι!
Dec 22 2010 03:59
Alex Akuma → Labrokratis
πλακα κανεις???εεε οχι αυτο δεν το ηξερα,αν και επρεπε να το περιμενω με τετοιους κουλους νομους που εχουμε,αντε να δουμε τωρα τι θα κανουμε!ευχαριστω παντως που μου απαντησες το εκτιμω γιατι καποτε πρεπει να γινει συζητηση για αυτο το θεμα!!! παντος στο δικο σας θα σουρθω!!!ΧΔ ισος παλι με τα ρεσιντεντιβιλγιανα αστυνομικα!!ΧΔ
Dec 22 2010 02:23
SpirosK81 → Vagelio
Oops.. ontws afto :)
Endless... sorryfor the mistake.... paei ligos kairos pou stamatsa na daiabazw manga :S
Dec 22 2010 02:03
Erisadesu → Lucy Heartfilia
say my name
say my name
πολύ ωραίο το Endless world και να φανταστείς στις πρώτες σελίδες σκέφθηκα να το παρατήσω.
Dec 22 2010 00:28
Vagelio → SpirosK81
"Οχι εννοώ το "Eden: A perfect world"... Science Fiction manga, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ! :)"
Aυτο εδω ειναι? [URL]http://manga.animea.net/eden-chapter-1a-page-1.html[/URL] Μου κινησες την περιεργεια και ειπα να το ψαξω (γιατι εχω αναγκη απο ενα καλο sci-fi).
Dec 21 2010 23:55
DarkElf → Zouhan
Το είπα και στην Αθηνά και θα κοιτάξουμε να το δούμε μέσα στις γιορτές.
Όσον αφορά το Garden of Sinners,εμένα μου φαίνεται καλή ιδέα.Αν επιτρέπεται το προτείνουμε στα υπόλοιπα παιδιά.
Dec 21 2010 22:14
Erisadesu → Orion19
oh my g.... πρώτη φορά σε βλέπω να μιλάς έτσι....
you actually mean it...μάλλον έμαθες πολλά γι'αυτόν
στη φωτογραφία μου θυμίζει τον συμπρωταγωνιστή του που είμαι σίγουρη
ότι είναι gay...το ήξερα ότι τελικά και εσύ θα προτιμούσες έναν πιο άντρα :P:P
γι αυτό χρυσό μου και εγώ TOP και ξερώ ψωμί, άντε και κανα Lee Min Ho για
να μη βαριόμαστε.
Dec 21 2010 20:54
Kai → Vagelio
:hahaha: Έλα να βλέπουμε κόσμο στο Lost Canvas και μην ανησυχείς το μετρικό σου από τα bishonen θα το έχεις επίσης εκεί μέρα.
Δε λένε εκεί που είσαι ήμουν κι εδώ που είμαι θα έρθεις; Don't worry though! Οι μισοί κουλ γιαγιάδες\παππούδες είναι fail οπότε και να μη μας βγει απλά θα δώσουμε συνέχεια στον φαύλο κύκλο. Και θα έχουμε και την πρώτη γενιά με otaku grandpa\grandma. Ναι! Θα έχουμε και μια πρωτιά ως γενιά!
:hahaha: Όλοι έχουμε λίγο fail μέσα μας. Παρόλα αυτά η αλλαγές στις εκφράσεις τις ήταν epic, ώρες-ώρες νιώθω πολύ M έχω αρχίσει να ευχαριστιέμαι κάτι πράγματα σε υπερβολικό βαθμό και τρομάζω.
Καλός είναι μωρέ, τον παίρνουν και όπου έχει γρήγορο διάλογο και καθαρίζουν, έχει καταντήσει πρακτική λύση. Και ως Izaya τον συνήθισα στο τέλος, παρόλο που στην αρχή δε μου κολλούσε καθόοοοολου. Τον Mr. Yamazaki Takumi δεν τον έχω ακούσει σχεδόν καθόλου, μόνο σαν Bansai και λίγο σαν Peony, αλλά η φωνή του ακούγεται τελείως διαφορετική στον "μυστηριώδη" τύπο που μας μιλάει για τον ουρανό και μοιράζει Line και χαίρεται στο Togainu.
Η φωνή του Byakuran με απογοήτευσε πάαααρα πολύ στην αρχή, βασικά οι μόνες φωνές που με έχουν απογοητεύσει στο Reborn είναι του Byakuran και της Lal, αν και μετά τις συνήθησα και τις 2. Πάλι καλά στο vomic τους καινούργιους που εμφανίζονται τους έχουν καλές φωνές και ελπίζω να τις κρατήσουν. (:himitsu: Να διαβάσεις Reborn!)
:madtodeath::madtodeath::madtodeath: Στο δράμα τον Suzumura Kenichi, δεεεεν αντέχεται άμα πιάσει την κλάψα. Κατά τα άλλα είναι οκ, αλλά δε χαίρομαι και πολύ όταν εμφανίζεται το όνομά του σε σειρές που θέλω να δω μη παίζει κανέναν που κλαίγεται. Ίσως γι' αυτό την παλεύω μόνο στον Okita με τη φωνή του. Και την Itou Shizuka σε πρισμένους ρόλους, κυρίως στο δραματικό κομμάτι και αυτήν, όχι σε όλους ευτυχώς. Θα κάνει και τη Hilda στο Beelzebub και τη φοβάμαι λίγο. :hot:
Dec 21 2010 20:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed