Community Status Updates
zoro77 → MikamiTeru
τον πήραμε τελικά τον Μανιάτη. :bleh:
ντάξει θα πάρετε κι εσείς κάποιον καλό.;)
Jan 05 2011 17:57
Erisadesu → Tristessa
εντάξει εσύ ανέλαβες το κομμάτι της μουσικής και το καλλιτεχνικό κομμάτι.
χαίρομαι που θες να συμμετέχεις στο μεγαλοεπίβολο μου σχέδιο να εξοντώσουμε τον..
εεε... διοργάνωσης συνεδρίου.
Tano mu ...
Καλή χρονιά !!! Χρόνια Πολλά με χιλιάδες μπισούνεν αγκαλιά
Jan 05 2011 17:41
zoro77 → Ramona
ωραία κατεβάζεις κι εσύ το one piece! μήπως ξέρεις κανένα site που έχει τα παλιά επεισόδια με γρήγορο κατέβασμα. Αυτό το λέω γιατί τα έχω βρει αλλά μέχρι να κατεβούν...:puke:
Jan 05 2011 16:25
Jorg → Vagelio
Τι σωστά? Που έκλεψε το βιβλίο? XD Έγινε ακόμα πιο σπαστικός τώρα...
Πάντως με τόσο coolness που εκπέμπει ο Kid, μου έρχεται να το κάνω setάκι. Και θέλω να κάνω και με τον Excalibur...
Jan 05 2011 13:57
Sora of the wind → RavenRockMind
Oπ!Είσαι απο φλώρινα? χαχαχα
Περίεργο. Λίγες πιθανότητες υπήρχαν να βρώ άτομο απο το forum που να μένει στα βουνά μου. xD Eγώ είμαι απο αθήνα αλλα σπουδάζω στην καλών τεχνών στην φλώρινα (2ο έτος τώρα).
Αν είσαι σε κάποια σχολή απο εκεί γύρω, μπορεί και να σε έχω πετύχει πουθενά.;)
ωραίο το videο.
περιμένω για το επόμενο.
Jan 05 2011 10:41
Zoro → Jorg
Βασικά λίγο λιγότερο από την μέση βρίσκεσαι, όπως σου είπα. Σκέψου ότι η σειρά έχει 36 τόμους (ουσιαστικά 35, ο 36ος πρόσφατα ξεκίνησε) και είσαι στον 18, μια χαρά σε βρίσκω. :D
Και OP ομοίως, είσαι σε καλό σημείο, το Skypiea είναι στα top arcs μου, αν και (παίζει και να στο έχω ξαναπεί) είναι hit or miss arc, ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Και πάλι όπως σου είπα όμως, προχώρα το Berserk καλύτερα πρώτα, high quality stuff ειδικά στο 75-80% του. Στην συνέχεια πάλι shonenίζει λίγο + βγαίνει πάναργα, αλλά λέει και πάλι, ειδικά αν είσαι fan.
Jan 05 2011 10:04
Zouhan → Hyuuga_Nikorasu
Well, με σκληρή δουλειά, δεν είναι και το πιο δύσκολο πράγμα να το παίξεις αυτο. Πού να ξέρω εγώ πώς έμαθε αυτό το παιδάκι. Ποσώς με ενδιαφέρει κιόλας :P. Και γιατί ξεφτυλίστηκα; Εγώ μια χαρά πέρασα μπρο :P
Jan 05 2011 09:30
LucyBR → miko-chin
Βουρ στον πατσά then \o/ Maybe but it's a wonderful kind of hell, rainbows included :gotit:
/pats XD
Most accurate SuJu description ever XD
Jan 05 2011 02:34
Tristessa → Erisadesu
[QUOTE=Erisadesu;460322]το βράδυ πάρτυ με ιαπωνικά συγκροτήματα[/QUOTE]
Πες ποιον θες και θα στον φέρω εγώ!
[spoiler]Not. :hahaha:[/spoiler]
Καλή χρονιά btw :wis:
Jan 05 2011 00:34
Vagelio → Jorg
Σε περιπτωση που δεν το εχεις βρει ακομα: [URL]http://www.ourmanga.com/Soul_Eater/81/9001e[/URL]
Tελικα ο gopher καταφερε να κανει κατι σωστα. Καιρος ηταν.
Jan 05 2011 00:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed