Jump to content

Community Status Updates

Photo

eyl → meidei

οκ, θα το αναλάβω! (αν δεν το κάνει κανείς μέχρι να το κάνω εγω μιας κ θέλω να ξανακοιτάξω μια φορά το manga )
Jan 20 2011 20:59
Photo

amaya3 → Tristessa

[SIZE=1]again, the hell is this, forum? :erk:[/SIZE] UNF UNF brb buying tissues in return... [SPOILER][IMG]http://img703.imageshack.us/img703/3577/0004xhrq.jpg[/IMG] om nom nom [SIZE=1]i know, totally random[/SIZE][/SPOILER] [QUOTE=Tristessa;464542][SIZE=1]these guys are good! deets plz? ♥ Also, wtf, when will all those disbandments stop? ;_;[/SIZE][/QUOTE] [SIZE=1]O bb I knew you'd like them. I discovered them a few months ago(and still haven't listened to their complete discography) and dunno much about them other than that they are(<-soon to be were;~; ) a great band! 8D Try TOKYO CITY RHAPSODY and Bara to Diamond :3 ikr. Ποιος μούτζωσε τη jrock/vk; /prays these are just lingering 2010 effects orz [/SIZE] also: [SPOILER][QUOTE]Όχι ότι είμαι B-T fangirl[/QUOTE]*coughcoughcough* /stalking [S][SIZE=1]μη δω εγώ B-T κάπου[/SIZE][/S][/SPOILER]
Jan 20 2011 20:57
Photo

LucyBR → miko-chin

Μεγάλο σόι οι Manpyou, μεγάλο σόι και οι Δράκοι.:hahaha::hahaha: [SIZE=1]Μόνο που το KnI είναι 11 eps αντί για 11.000 και well, it's quality and stuff :pp[/SIZE] Το πιο πρόσφατο της είναι το Sunao ni Narenakute, if it rings any bells. Μηπως το Sora kara furu ichi oku no Hoshi ή το Gift? Αυτά πρεπει να ειναι τα Kimura dramas με το περισσοτερο sexytime *strokes chin* Γερά με τσαμουκά και θα υποκύψει και η αδερφή σου κάποια στιγμή, δε μπορεί :hihi2: ...........Τώρα θα σε στεναχωρησω. ._____. Το μόνο subbing για το Bartender που προβλέπεται θα το κάνουν οι Stormy :// Αν δεν εισαι στο Aibakaland forum ή στην community τους θα πρεπει να περιμενεις μηνες μεχρι να ποσταρουν batch στο d-addicts:deadga6:
Jan 20 2011 20:55
Photo

meidei → eyl

Ας αξιοποιήσω το VM για να διευκρινίσω τι εννοώ. Δεν είπα ότι προστίθενται υπερβολικά πολλοί χαρακτήρες, τουλάχιστον όχι ακόμα. Αλλά συγκεκριμένα στο τρίτο, από την πρώτη σελίδα κιόλας βρίσκομαι απέναντι σε 2 χαρακτήρες που αλληλεπιδρούν με τους πρωταγωνιστές σαν να τους ήξεραν καιρό, ενώ ο ένας είναι πρωτοεμφανιζόμενος και ο άλλος μέχρι τον προηγούμενο τόμο ήταν κομπάρσος. Αλλά ίσως και να φταίει και το πώς το διαβάζω, δεν υπάρχει ακριβώς το κατάλληλο κλίμα :) Συνήθως τα νήματα περιέχουν μια περίληψη -εισαγωγή, γιαυτό είναι καλό να το γράψει κάποιος που ξέρει αρκετά καλά την υπόθεση. Αν το κάνεις, θα είναι πράγματι ευτύχημα :)
Jan 20 2011 20:43
Photo

TristessaNighteyes

Indeed, έμοιαζε σα να είχε θυμηθεί τις παλιές δόξες των Malice Mizer :P Εγώ είμαι fan ♥ αρχικά το Shiki τo έμαθα επειδή οι B-T είχαν αναλάβει το opening. Αν σου άρεσαν, ψάξ' τους, αξίζουν τον κόπο!
Jan 20 2011 20:25
Photo

eyl → meidei

έλα, συγγνώμη, η αλήθεια κ εγώ επιφυλάσσομαι να ξεκινήσω thread για το manga.
Jan 20 2011 20:09
Photo

miko-chin → LucyBR

Δε βάζω spoiler γιατί δε χρειάζεται. LOL @ Λάμψη!Αν και μια μικρήηηηη ομοιότητα την έχουν XD.Την είχα ακουστά αυτήν για κάποιο λόγο αλλά δεν ήξερα ότι αυτή το έγραψε.Άσε που είχα την εντύπωση ότι το LV είχε λίγο πιο αισθησιακές σκηνές (γι'αυτό και ξεκίνησα να το βλέπω).Πώς μου κόλλησε εμένα αυτό δεν ξέρω.Μήπως έχει γυρίσει ο Kimura καμιά τέτοια σειρά και την μπέρδεψα? XD thank you (και τον ξάδερφο έχω προσηλυτίσει.Την αδερφή μου ακόμη ψήνω!).Α ωραία στις 8 τελειώνω με την εξεταστική οπότε θα μπορώ να το βλέπω με την ησυχία μου.Δε πιστεύω να το subάρει καμιά arashi community και να μη μπορώ να το κατεβάσω!!!
Jan 20 2011 19:41
Photo

Strange Loop → Erisadesu

και jdrama να είναι δεν έχω προβλημα. Τα μόνα απο ασια που εχω δει είναι τα liar game, bloody monday & zeni geba Βtw είδα αυτο πρόσφατα και μ άρεσε. [url]http://www.imdb.com/title/tt1190539/[/url]
Jan 20 2011 19:39
Photo

Erisadesu → Strange Loop

σώθηκες....δες το [URL="http://asianmediawiki.com/Iris_(2009-South_Korea-KBS2)"]Iris[/URL] το [URL="http://asianmediawiki.com/The_Fugitive:_Plan_B"]fugitive plan B[/URL] ,[URL="http://asianmediawiki.com/The_Lucifer"] the devil[/URL] όλα αυτά σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με έρωτες και τέτοια...και δεν έχω δει κανένα πέρα απο την ιαπωνική εκδοχή του τελευταίου.
Jan 20 2011 19:24
Photo

Strange Loop → Erisadesu

πες μου κανενα καλό k-dorama να δω. ΟΧι με έρωτες και τέτοια, μόνο αν έχει σεξ είναι δεκτό κατι τέτοιο. xD
Jan 20 2011 19:04
Photo

Erisadesu → Tristessa

Ναι πες δεν είναι Καύλας?!!!!!!!! και εγώ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!!!!
Jan 20 2011 18:06
Photo

Lord Leon → didimakia

κριμα! ουτε γω :P εξακολουθει να ειναι γαματο παρολαυτα!
Jan 20 2011 17:45
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Συνήθως δίνεις μετά από 24 ώρες. γι' αυτό το είπα.
Jan 20 2011 17:36
Photo

NighteyesTristessa

Nα σου πω με είχε τυφλώσει το στυλακι του char (δεν μου είχε αρέσει καθόλου) που ούτε που πρόσεξα τι έλεγε.:P Ούτε κι εγώ είμαι fan, δεν είμαι για κανέναν του χώρου, αλλά επειδή μου αρέσει η rock κι αυτοί φέρνουν προς τα κει γενικότερα μου είναι αποδεκτοί. Όσα τραγούδια τους έχω ακούσει έχουν ενδιαφέρουσα μουσική και κάπως θλιβερή χροιά και γι αυτό μου αρέσουν αρκετά.
Jan 20 2011 17:36
Photo

didimakia → Lord Leon

Οχι,οχι. Δεν ξερω να ζωγραφισω καθολου :P
Jan 20 2011 17:31