Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lucy Heartfilia → Erisadesu

hahaha no problem :3 ΑΛλά και πάλι, δεν νομίζω να γλυτώσεις το κλάμμα :D
Jan 21 2011 17:26
Photo

miko-chin → LucyBR

Οι Manpyou μπορούσαν να γίνουν ακόμη περισσότεροι.Κάποιοι είχαν παιδιά,κάποιοι άλλοι πήγαν να μπλέξουν τα μπούτια τους ακόμη περισσότερο.Οπότε αν το ήθελε ο σεναριογράφος όλα θα μπορούσαν να γίνουν XD. Τι τίτλος-σιδηρόδρομος είναι αυτός girl!Anyway τώρα που τα ανέφερες επιβάλλεται να τα ψάξω και να τα κατεβάσω.Για τον Kimura ρε γαμώτο!Αν ξέρεις και καμιά άλλη τέτοιου είδους ιαπωνική σειρά (όποιος και να παίζει) σφύρα γιατί τελευταία το ζητάει ο οργανισμός μου LOL. Κάνει βήματα προς καλή κατεύθυνση αλλά χρειάζομαι ένα drama που θα την ταρακουνήσει! Έχω την εντύπωση ότι στο forum που αναφέρεις έχω γίνει μέλος.Αλλά δε θυμάμαι να έχω κάνει ποστ.Έχουν σχέση τα ποστ με το αν μπορείς να κατεβάσεις κάτι από κει?
Jan 21 2011 16:48
Photo

johntheo95 → zoro77

domo arigato:ureshii:
Jan 21 2011 15:23
Photo

LethalMike → Tenshi

θελω την βοηθεια σου για τον σκυλο μου, θα μπορουσα να εχω το Msn σου;
Jan 21 2011 14:56
Photo

zoro77 → johntheo95

ωπ χρόνια πολλά!
Jan 21 2011 14:54
Photo

FireFistAce → Zoro

Μπα δεν πολυμπαινω στο msn.
Jan 21 2011 14:45
Photo

Getekid → zade

Από αφηρημένη σκέψη πιστεύω δεν έχω πρόβλημα αλλά ναι, στα πρώτα χρόνια δύσκολο να την έχεις. Τη διαμέριση την έχω στο μυαλό μου όπως στο ολοκλήρωμα Riemann, δηλαδή διαλέγεις σημεία στην ευθεία και τη χωρίζεις σε κομμάτια. Εκεί κολλάω, πώς ακριβώς κάνεις τη διαμέριση και κάθε κομμάτι που καταλήγεις να έχεις είναι ευθεία και όχι ευθύγραμμο τμήμα; Αν χρειάζεται κανέναν τύπο ή ορισμό για να το εξηγήσεις, δοκίμασέ το μπορεί να το ξέρω... Αν βέβαια σε βάζω σε μπελά άσ' το...
Jan 21 2011 13:19
Photo

zade → Getekid

Βασικά δεν ψάχνω να δω αν ξέρεις κάτι συγκεκριμένο,απλά αν έχεις την μαθηματική παιδεία και την αφηρημένη σκέψη που απαιτείται για κάτι τέτοιο.Αφού είσαι 4οέτος λογικά την έχεις.Αυτό βασικά ήθελα.Γιατί αν ήσουν πρώτο ή δεύτερο,όσο να 'ναι δεν έχεις αποκτήσει όλα τα εφόδια.
Jan 21 2011 12:57
Photo

Getekid → zade

4ο έτος είμαι αλλά τώρα δεν μπορώ να πω ότι έχω περάσει όσα μαθήματα όσα θα έπρεπε. Από υποχρεωτικά έχω Απειροστικό 1 & 2, Βασική Άλγεβρα, Πραγματική Ανάλυση και κάτι άλλα. Τι ακριβώς θες να δεις αν ξέρω;
Jan 21 2011 12:36
Photo

zade → Getekid

Βασικά η λέξη «κόβω» δεν είναι σωστή έχεις δίκιο.Η σωστή λέξη είναι «διαμερίζω». Δηλαδή διαμερίζεις την ευθεία σε μικρότερα κομμάτια ,τα οποία όμως το κάθε ένα τους αποτελεί μια ευθεία. Είναι αρκετά αφηρημένο ως έννοια.Για να το συλλάβεις πλήρως πρέπει να ξεφύγεις από την αυστηρότητα του ορισμού (τουλάχιστον για αρχή). Τι έτος είσαι; Για να δω μήπως μπορώ να σε κάνω να το καταλάβεις καλύτερα.
Jan 21 2011 12:32
Photo

Getekid → zade

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με αυτό που έγραψες για τα fractals; Πώς ακριβώς κόβεις την ευθεία και παραμένει ευθεία; Αν (όπως το σκέφτομαι) την κόψεις σε ένα σημείο τότε θα έχεις δύο ημιευθείες!
Jan 21 2011 12:29
Photo

MisaYoshiko → Sutera

εγω καλα ειμαι γενικα, δεν εχω παραπονο:) εσυ γιατι? εξεταστικη?
Jan 21 2011 11:24
Photo

twin → Hazuki

ευχαριστώ πολύ. :)
Jan 21 2011 10:34
Photo

Hazuki → twin

Γεια χαραντάν και τα κουκιά μπαγκλάν! Η κοπελιά είναι η κεντρική ηρωίδα από το Windy Tales! [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=1759[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=daARNSHVqKg[/url]
Jan 21 2011 09:43
Photo

Hanzo → The Tragic Prince

Που χαθηκες ρε? Δεν ειπες τιποτα και εξαφανιστηκες xD Παρε κανα τηλ αυριο με την προυποθεση οτι θα θυμηθω να ανοιξω το εδω και μερες κλειστο κινητο μου.
Jan 21 2011 05:33