Community Status Updates
Anelis → mono
Ρε άμα το ανοίξεις ταυτόχρονα σε 5-6 tabs ακούγεται ευχάριστα πάντως.,.
Feb 11 2011 23:15
Anelis → mono
[URL="http://www.christoforoskotentos.com/first/index.html"][IMG]http://october08.cyprusfashionweek.com/en/system/files/image_uploads/christoforos-kotentos-logo.jpg[/IMG][/URL]
Κλίκαρε την εικόνα και μπες στο site του Κοτέντου θα κλάσεις στο γέλιο, έχει βάλει μια μουσική....απερίγραπτη!
Feb 11 2011 22:52
SkullKaizer → Vagelio
ok αρα 10:30 στο κεραμικο απεξω; νομιζω εχει μονο μια εξοδο ..
Feb 11 2011 22:35
Anelis → mono
Μ@λάκα λιώνωωωωωωωωωωωωωω!!!!
Κοτέντος ιντερνάσιοναλ!
[url]http://cocoperez.com/2011-01-12-naya-rivera-in-christoforos-kotentos-fox-all-star-party[/url]
Feb 11 2011 22:22
Tenshi → mono
Let my bro play....this is a warning AUTHORITAHHHH!!!!!!
/trollface.jpg
Also Asuka > Rei
u mad?
Feb 11 2011 21:48
cpetro → Ryuu-sama
χαιρετω φιλαρακι !! Σκεφτομαι να ξεκινισω ιαπωνικα στο διδασκαλειο του Καποδιστριακου! Απ ο τι ειδα εχεις παει αρκετες χρονιες. θελω να σε ρωτησω ποια ειναι η ελληνιδα καθηγητρια στα ιαπωνικα στο 3ο ετος που σ αρεσε πολυ?? Διδασκει ακομα εκει και που μπορουμε να τη βρουμε !! Προτιμω ελληνα καθηγητη τουλαχιστον για το 1ο ετοσ !!
Επισης μηπως ξερεις αν στα κινεζικα εχουν καλυτερους καθηγητες?? ελληνες?
Ευχαριστω !!
Feb 11 2011 21:36
Anelis → BrainDeadAlive
Βασικά ρε συ είδα ότι έχεις το msn σου και στο προφίλ σου.
Anyway σε έκανα add.
Feb 11 2011 21:16
BrainDeadAlive → Anelis
Χαχα κοιτα κολλημα δεν το λες κιολας!! Αλλα μ αρεσει να κατηγοριοποιω τα πραγματα ΧD
Γιατι κακο ειναι??? :P
Εγω απο ασιατικα ζομπια εχω δει *searchs for the notebook, opens it, goes to asian section* χμμ.. καλα και εγω 8 εχω δει μονο >.> Ουτε εμενα μου πολυαρεσαν να σου πω την αληθεια. Απο βαμπιρια...ασιατικα..μονο 1 εχω δει και το ειδα και προχθες :$ το Higanjima. Καλο ηταν,το χεις δει??
Ηahah ok, με συγχωρεις. Σοβαρα ομως δεν μπορω να θυμηθω κατι που αρνητικο-μισογυνιστικο απο το σκυλοσπιτο. Πρεπει να το ξαναδω μια τριτη φορα.. :P
Αυτο που μου εχει μεινει απο το LVK ειναι το ''Bottoms up-Cocks in'' :P hahahahahah ο χοντρουλης το χε πει xD
Χαχαχαχα. Αιωνοβιος.. XD
Ασε φτανω και τα 30 τωρα και με πιανει κριση..! >.>
Aμε, αν και τον τελευταιο καιρο χρησιμοποιω περισσοτερο facebook.
Σου εστειλα σε μνμ το μουσουνου μου!
Feb 11 2011 21:00
Anelis → BrainDeadAlive
Χαχαχα, πες μου ότι είσαι κ εσύ κολλημένος με τις λίστες να γελάσω!!!
Από ασιατικά ζόμπια έχω δει μόνο γύρω στις 4-5 ταινίες και δεν μου άρεσαν. Τα βαμπίρια τους είναι καλύτερα.
Εγώ ξενέρωσα με το zombie honeymoon γιατί δεν ήταν proper zombie ο τύπος. Αδιάφορη με άφησε γενικά.
Ναι είχαμε διαλέξει τρασίλες επίτηδες, αλλά δεν περιμέναμε να είναι ΤΟΣΟ κακές.
Κοίτα, το LVK με ξενέρωσε γιατί το περίμενα απίστευτο από το τρέιλερ. Γενικά δεν με χάλασε, απλά είχε λίγο χοντροκομμένο χιούμορ, ειδικά προς το τέλος. Αλλά γέλασα και μου ψιλοάρεσε.
Τώρα αν υπονοείς ότι δεν θα μου άρεσε για τον ίδιο λόγο που δε μου άρεσε το doghouse κάνεις λάθος. Δεν είμαι καμία μπριζωμένη αλα σουφραζέτα φεμινίστρια που δεν αντέχει τέτοιου είδους αστεία. Απλά υπάρχει μια γραμμή από την πλάκα στην κακοήθεια, και το σκυλόσπιτο την πέρασε κατά πολύ.
Ναι να κάνεις ένα ολόκληρο κλίκ! Κακέ άνθρωπε σάφερ!!! XD
Πω πω αιωνόβιος όχι αστεία!
Δε μου λες, έχεις εμ-ες-ενι να τα λέμε από εκεί, γιατί 2-3 μέρες τώρα με κούρασαν τα vms λιγάκι.
Feb 11 2011 20:10
Sabaku316 → Eleni~WaIKinG oN AiR~
χαχα και γω! Μια χαρα σε κόβω...Εχεις να προτείνεις κανα mindfuck ανιμε καλο μηπως? Επίσης καλή επιτυχία με την Κορέα!:riiight:
Feb 11 2011 20:01
BrainDeadAlive → Anelis
Ειμαι κακος. Πολυ κακος ~.~ XD
Χαχαχα σε παρακαλω πολυ...ειναι ενα πολυ ωραιο τετραδιο! Το εχω χωρισει σε 3 κατηγοριες, 1) αμερικανικη-αυστραλια 2) ασια 3) ευρωπη :3
Και εγω σκεφτομουν να το κανω στο pc, εχω ξεκινησει κιολας νομιζω σε ενα wordpad. Αλλα βαριεμαι. XD μαρεσει να γραφω περισσοτερο.
ghost lake εχω ακουσει τα χειροτερα οποτε δεν εχω ασχοληθει.
Zombie Honeymoon, συμπαθητικο indie, οχι τπτ ιδιαιτερο. Αλλα οχι κ ασχημο. Συμφωνεις?
Για doghouse και zomibe strippers ξερω. Δεν πρεπει να ηταν και η καλυτερη βραδια (απο αποψης ταινιων :P )
To Lesbian Vampire Killers να φανταστω επισης δεν σου αρεσε..?
Και πρεπει να με βαλεις στον κοπο να ψαξω??? >.< Πλακα κανω. XD Σου ριχνω κοντα 10 μηνεεεες.
Μουαχαχαχα :P
Feb 11 2011 19:55

This status update has reached the maximum number of replies allowed