Community Status Updates
Eleni~WaIKinG oN AiR~ → Sabaku316
Well an thes mindfuck sigoura des to lain h to higurashi no naku koroni p einai fovera alla eidika to lain einai pragmatiko mindfuck!!
Kamsamnida!!XD
Feb 12 2011 10:37
Jooji-san → MisaYoshiko
Hmm πλακα πλακα το μανγκα του δεν το εχω διαβασει. Μονο το anime εχω δει. Θα το τσεκαρω thnx Misa!!
Ξερεις μηπως να μου πεις απο που να αρχισω το manga μιας κ εχω δει το anime??
Feb 12 2011 01:46
Phantom Duck → Tenshi
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]U mad, Mickey ? :hahaha:
[/SIZE][/FONT]
Feb 12 2011 01:02
Napster → Anelis
Οχι τιποτα αλλο, απλα ηταν το πρωτο μου topic σε εκεινο το section και δεν ηθελα να κανω καμια πατατα. :P
Anyway θα προσεχω περισσοτερο την επομενη φορα και thank you.
Υ.Γ. Δες την ταινια, ειναι απλα awesome! :3
Feb 12 2011 00:33
Anelis → Napster
Ρε μην τρελαίνεσαι, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου! :)
Κοίτα δεν την έχω δει την ταινία αλλά νομίζω ότι αν το έκοβες εκεί πέρα που πήγαν στα παρασκήνια θα ήταν μια χαρά.
Feb 12 2011 00:17
Napster → Anelis
Α-χα...οκ. :( Sorry για το spoiler. Βασικα ηθελα να σε ρωτησω. Spoiler ηταν ολο αυτο που εβαλε η iristella σε spoiler ή μονο αυτο που ειπα "Αλλα στο τελος....."? Δηλαδη αμα δεν εγραφα εκεινη την τελευταια προταση δεν θα ηταν spoiler ή βλακεια ειπα? :P
Feb 12 2011 00:07
Anelis → Napster
Γενικά η wiki πετάει αβέρτα σπόιλερς χωρίς προειδοποίηση παντού. Την έπαθα πολλές φορές μέχρι να βάλω μυαλό και να μην ψάχνω από εκεί. Έχε το κ εσύ στο νου σου για να μην σου σποιλεριάσει και εσένα τίποτα καλό. :)
Feb 12 2011 00:00
Napster → Anelis
Και μενα γι' αυτο ανοιξα και το topic. :) ΟΚ την επομενη φορα θα προσεχω απλα οτι εγραφε [URL="http://asianmediawiki.com/Bandage"]ΕΔΩ[/URL] στο plot, αυτο μετεφρασα. :P Και αυτο που ειπα "Αλλα στο τελος" ηταν λαθος. :P
Feb 11 2011 23:54
Anelis → Napster
Εντάξει, too bad που το είδα γιατί με ψήνουν απίστευτα τέτοιες ταινίες.
Πρόσεχε βρε κ εσύ τι μεταφράζεις! :D
Feb 11 2011 23:51
Napster → Anelis
Pfff sorry! :/ Οτι εγραφε στο plot σε ενα site, αυτο μετεφρασα. Λαθος μου.
Feb 11 2011 23:42
Napster → iristella
Ελα, λαθος μου. Οτι εγραφε [URL="http://asianmediawiki.com/Bandage"]ΕΔΩ[/URL] το μετεφρασα. :/ DAMN! >.<
Feb 11 2011 23:40
iristella → Napster
θεός ρε συ. Αυτή είναι η ταινία αυτό το τέλος δείτε την τα σπάει. :P με πέθανες απόψε....
Feb 11 2011 23:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed