Community Status Updates
zoro77 → vladx
κι εγω ετσι ημουνα όταν αρχισα το μανγκα. Ειχα σποιλιεραστει κι ολας οτι θα γινει στον πολεμο, μαχη luffy με mihawk και δεν αντεχα να περιμενω!! Παντως στην ιδεα οτι ειμαι 1 χρονο πισω απο θεμα ιστοριας,δεν αντεξα στον πειρασμο... Παντως τωρα ειμαι ευχαριστημενος με την επιλογη μου, ασχετα αν στην αρχη μουρμουριζα. Αυτο γιατι το μανγκα του ΟΡ ειναι αρκετα καλο και συν το οτι πλεον εχω συνηθησει το προγραμματακι τεαρτης-κυριακης(μανγκα-ανιμε)
Οσο γι αυτο που σου γραψα, μην το παρεις ως στοιχειο για το will of D, Εμενα μου εκανε εκπληξη μια ψιλοπροβλεψη που εκανες σε εκεινο το παλιο σου ποστ..
Νταξει μη σε καιω αλλο, θα μαθεις.:)
Feb 13 2011 14:22
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι ρε συ, έχι πολύ πλάκα. Κι ακόμα δεν παίξανε όλοι, πού να πάρουν μέρος και οι υπόλοιποι. XD
Feb 13 2011 13:44
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα~α! Τι λέει? Καλά ε, δίκιο είχες το παιχνίδι άπαιχτο! Καλά έκανα και διάλεξα τον Frankenstein έχει πολύ γέλιο!
Feb 13 2011 13:21
Napster → LucyBR
Αντε ας ελπισουμε να του δωσουν main role σε λιγο καιρο. Για μενα, ο αστυνομος (Nobuaki) ηταν ο καλυτερος στο Samurai High School.
Αστα να πανε. Ο αλητης πρωταγωνιστει σε πολλες γνωστες ταινιες (Death Note, Battle Royale, Kaiji κτλ...) και τις εχει [I]σκοτωσει[/I].
Aye! Ο αγαπημενος μου ειναι ο Takaoka αλλα και η γυναικα του ειναι πολυ καλη. *(και μετα πανε οι αλλοι, Satou Takeru, Kaneko Nobuaki, Ueto Aya....)
Ναι, το Thirteen Assassins (Remake) του Takashi λεω. Νομιζα πως το DVD ειχε βγει πριν λιγους μηνες. :/
Feb 13 2011 12:57
MisaYoshiko → Shevliaskovic
ναι. δουλευω ολη την εβδομαδα αλλα παρασκευη βραδυ και κυριακη μεσημερι ειναι μια χαρα οσο κουραστικο κ αν ειναι
Feb 13 2011 11:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed