Community Status Updates
MisaYoshiko → Shevliaskovic
δεν εχω ιδεα ποση ειναι η αποσταση που μ λες. εγω πηγαινω μικρες αποστασεις αλλα το τελειο ειναι σε μεγαλους δρομους που μπορεις να αναπτυξεις ταχυτητα
Feb 13 2011 20:13
Lord Leon → iristella
[QUOTE]Το ότι υπάρχει subforum για μια σειρά δεν δικαιολογεί να ανοίγονται topics για συγκρίσεις ανάμεσα σε χαρακτήρες. Take it to latest chapter/latest episode thread για να μην υπάρχει και μπέρδεμα με τα spoilers.[/QUOTE]
Iri, νομιζω εδώ θα πήγαινε καλύτερα
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=442711#post442711[/url]
Feb 13 2011 20:08
Shevliaskovic → MisaYoshiko
ενωώ πως ξέρω γω καμια φορά εγώ πήγαινα απο εδώ (άλιμο) μέχρι γλυφάδα και πίσω
Feb 13 2011 19:45
zoro77 → thrylosg7
βασικα εσυ χρησιμοποιησες το Quote γι αυτο σε περασα για ελαχιστα δευτερα:D
Feb 13 2011 18:54
zoro77 → Zem@c
γεια φιλε. ρε να σε ρωτησω? Στου yibis τα επεισοδια 720p μερικες φορες καποιες σκηνες δεν σου πανε καπως αποτομα? Δηλαδη π.χ σκεψου μια σκηνη που παει να δειξει τον ασπρογενη απο τα ποδια ως στο κεφαλι. Μεχρι να παει στο κεφαλι κολλαει και παει πιο γρηγορα μετα(επι 3 φορες συνηθως)
Feb 13 2011 18:35
zoro77 → Lucy Heartfilia
[SPOILER][QUOTE=Lucy Heartfilia;471778][IMG]http://uploads.asimg.net/galeria/thumbs/222824,171020100145.jpg[/IMG][/QUOTE][/SPOILER]
καλα αυτο το εικονιδιο που εβαλες ηταν ολα τα λεφτα:kakaka:
Feb 13 2011 18:09
DoB → Vagelio
Χμ, στο monochrome δίνουν και κάτι φιλιά (τα λογοκρίνουν βέβαια, σε στυλ πέφτει πολύ φως στο σημείο κλπ) άρα είναι πιο explicit απ' το kurositsuji. Εγώ αυτό τον Απρίλη έχω να περιμένω το sekai ichi, και την απόλυτη καφρίλα... Gintama!!!!!!!!! Τώρα βλέπω το Katekyo Hitman Reborn!, και ξέρεις πώς μου ήρθε; Είχες στις yaoi photo εδώ στο album Gokudera/Tsuna, μου κίνησε την περιέργεια και το τσέκαρα, κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη! ;)
Feb 13 2011 16:44
MisaYoshiko → jimilegolas
αυριο δε νομιζω να εχει κατι, σημερα ειχε. τσεκαρε αν θες το site που ανακοινωνονται ολα τα σχετικα [URL]http://www.podilates.gr/[/URL]
Feb 13 2011 15:58
MisaYoshiko → Shevliaskovic
τι εννοεις αν κανω μεγαλες βολτες? γενικα? οχι. το χρησιμοποιω για τη δουλεια μου, που ειναι σχετικα κοντα, και για να παω σε τυχον αλλες δουλειες που θα τυχουν. και επειδη δεν το οδηγω οσο θα μου αρεσε, πηγα σ αυτες τις πορειες
Feb 13 2011 15:56
Kai → Vampire Princess
Α, μάλιστα-μάλιστα! Καλά ειδικά με τα similar που έχει στο youtube από δίπλα, αρχίζεις από το ένα και καταλήγεις σε ένα τελείως άσχετο.
Ναι-ναι.
ΥΣ. Καλά σήμερα είμαι λίγο πέρα βρέχει. Απαντάω στο προφίλ μου. XD
Feb 13 2011 15:45
Vampire Princess → Kai
Χαχαχα...εντελώς!!!
Ξεκίνησα από Naruto, έπειτα Bleach και κατέληξα Final Fantasy 7...lol
Λες για το Role playing game?
Feb 13 2011 15:17
Kai → Vampire Princess
Καλά τα AMVs είναι κάψιμο, ειδικά όταν είναι καλά σε τραγούδι που σου αρέσει. Γενικά η για κάποια συγκεκριμένη σειρά;
Εγώ πάλι διαβάζω εδώ στο παιχνίδι τι γίνεται γιατί βαριέμαι να κάνω κάτι άλλο αυτή τη στιγμή είναι η αλήθεια.
Feb 13 2011 15:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed