Jump to content

Community Status Updates

Photo

Tenshi → Fallen_Mpougatsa

Χεχε!! Ναι κατάλαβα. Ο Γιάννης είναι σαν αδερφός μου!! ;) Έχουμε λιώσει ατελείωτες ώρες και μέρες μαζί!! :P Κρίμα που είναι στρατό τώρα. Ελπίζω να γυρίσει σύντομα για να παίξουμε κανά Mahjong :p
Feb 24 2011 16:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Χα χα ναι, σίγουρα! Αν ξές και τον John Maths τότε σίγουρα! Τον λέω έτσι γιατί είναι πιο εύκολο να καταλάβεις ποιον Γιαννη λέω, ε!
Feb 24 2011 16:31
Photo

Yup! Άγγελο με λένε, και ναι φοράω και γυαλιά!!! Ε τότε σίγουρα θα σε έχω πετύχει. xD
Feb 24 2011 16:25
Photo

Maya-chanNight Wizard Seal

Οκ, είχα δει που σε φώναζε κάπως έτσι η iristella κάπου. Επίσης. :)
Feb 24 2011 16:24
Photo

Πώς σε λένε-Άγγελο (γι αυτό και το username)? Είμαι καλή με ονόματα, don't fret. Φοράς και γυαλιά? Καλά πλάκα κάνεις! Κι έχω πάει πολλές Δάδα -ειδικά στα meeting- αλλά ποτέ δεν έχω πάει στο bar! xD
Feb 24 2011 16:18
Photo

Χαχαχα!! Ωρε λες? Γενικά είναι τόσα πολλά άτομα στις συναντήσεις που τώρα δε μπορώ να θυμηθώ! Ναι έχω μακρυά μαλλιά ξανθά! :P Ο αδερφός μου δουλεύει στην Δάδα barman! Αλλά ναι δεν μοιάζουμε...(έχει και αυτός μακρύ μαλλί, αλλά ίσιο).
Feb 24 2011 15:27
Photo

Χα χα, ναι εγώ είμαι το Αγίο Πνεύμα! Δεν ξέρω, νομίζω με έχεις πετύχει αν είσαι αυτός που με είπαν τα κορίτσια-ένας ξανθός με αλογοουρά. Αν έχεις κι έναν αδερφό που δε σε μοιάζει πολύ τότε σίγουρα έχουμε γνωριστεί και δεν το ξέρουμε! XD
Feb 24 2011 15:25
Photo

Zura, Kai and you είστε η αγία τριάδα να φανταστώ? Πως και δεν σας έχω πετύχει σε καμιά συνάντηση στην Θεσ/νίκη? :P
Feb 24 2011 14:13
Photo

Night Wizard SealMaya-chan

Ευχαριστώ πολυ. Εμένα; Όχι καμία σχέση. Πολύδωρος, χάρηκα. :)
Feb 24 2011 13:57
Photo

Serestrum → iristella

μικρουλι cute~ [URL="http://min.us/mvoY2Bp"][IMG]http://i.min.us/jjzgtm.jpg[/IMG][/URL]
Feb 24 2011 13:12
Photo

Erebos → Tenshi

Θα αρχίσω να στέλνω C&D PMs :P
Feb 24 2011 12:48
Photo

Tenshi → Erebos

Man πρέπει να αρχίσεις να ζητάς © για το username σου! :P
Feb 24 2011 12:22
Photo

Gilmaru → Sabaku316

Bασικά πρώτη φορά τις ακούω αλλά nvm, βρήκα και μερικές ακόμη pics της :nbleed:
Feb 24 2011 02:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Καλά, έτυχε και μου έδωσαν ένα κουπόνι για έκπτωση από το bookdepository και είχε έκπτωση ήδη και στα 2 και είπα, αν είναι να τα πάρω, θα τα πάρω τώρα. Όντως, όχι μόνο θα τραβούσα τα μαλλιά μου, αλλά θα χτυπούσα και το κεφάλι μου στον τοίχο.
Feb 24 2011 00:20
Photo

Kenny → Xristos-san

[QUOTE=FORUM RULES]Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ. Τέτοια posts ή θέματα θα διαγράφονται και λογαριασμοί χρηστών που δημιουργούνται με αποκλειστικό σκοπό τη διαφήμιση θα αποκλείονται από το forum (ban).[/QUOTE]Μιας και είσαι first offender, σου τη χαρίζω τούτη τη φορά, πάντως μην το ξανακάνεις.
Feb 24 2011 00:19