Community Status Updates
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Ήταν τελείως άκυρο γι' αυτό :D
Καλό αυτό, γενικά φαίνεται βασικά ότι το διασκέδαζες και όχι μόνο το συγκεκριμένο ποστ :)
Τουλάχιστον δεν ξενέρωσες. Ήσουν από αυτούς που έπαιζαν καλά πιστεύω, κατά τη δική μου άποψη. Το μόνο που με έκανε εντύπωση είναι που ψήφισες τον εαυτό σου xD Ήταν τελείως άκυρο. Μου φάνηκε πολύ περίεργο.
Σε ζόρισα; Ήσουν ο πιο εύκολος στόχος, δεν μπορούσα να πιαστώ από κάτι άλλο, τουλάχιστον ήσουν από τους μόνους που κάνανε κανονικά rp. Μέχρι και ολόκληρη σκηνή έγραψες. Από τους άλλους μπορούσα να πιαστώ από κανένα παράξενο τρόπο αντίδρασης or something.
Το μόνο καλό είναι ότι είχα δίκιο :kakaka:
Χαχαχα, το περίμενα 8D Αναρωτιόμουν σε ποιο γύρο θα φύγω.
Πάντως μπορώ να σας παραδεχτώ, ως δολοφόνοι κάνατε και κάνετε πολύ καλό παιχνίδι :) Βγάζετε άτομα που λογικά είναι επικίνδυνα (δεν μιλάω για εμένα). Φαντάσου, πετύχατε δυο επιθεωρητές. Αν και ο ένας φώναζε από μακριά, έτσι και αλλιώς :P
Το μόνο που σκέφτομαι τώρα, τώρα που με βγάλατε, αν θα πάρει κανείς υπόψιν τις υπόλοιπες θεωρίες μου. :hero:
Feb 24 2011 21:11
Lord Leon → Kamen Tantei Zura
Ρε, τι συγνωμη και αηδιες; Μια χαρα σχετικο ειναι!
Εννοειται πως περασα καλα! Γελαγα την ωρα που το γραφα, και προσπαθουσα να συγκρατηθω γιατι δε θα προλαβαινα! XD Αν ξενερωνα δεν το χα σε τιποτα να φυγω στη μεση του παιχνιδιου.
Αμα σας εκανα να περασετε καλα, ειτε γελασατε, ειτε σας επιασε αγωνια ειτε οτιδηποτε, η χαρα μου ειναι διπλη. Θενξ κιολας που με ζορισες και ειχε μεγαλυτερη προκληση.
Και ετσι ,για τη φαση, σου επιφυλαξα μια ακομα εκπληξουλα! ;)
Feb 24 2011 20:41
Kamen Tantei Zura → Lord Leon
Συγγνώμη για το άσχετο ποστ, άλλα έλιωσα βλέποντας αυτό. Epic το ποστ σου, απλά. :hahaha::hahaha: Τουλάχιστον εσύ το διασκέδαζες το παιχνίδι :)
[QUOTE=Lord Leon;474740]
[SPOILER=αθώος] [YOUTUBE=f_BaStOrQXQ] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Magenta]BAZINGA![/COLOR][/SIZE][/FONT] [/YOUTUBE] [/SPOILER]
[SPOILER=ένοχος] [YOUTUBE=WRIB2LBYpMk][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=Navy]ΒINGO![/COLOR][/SIZE][/FONT][/YOUTUBE] [/SPOILER]
[/QUOTE]
Να'σαι καλά με έκανες και γέλασα xD
Feb 24 2011 20:14
veg3ta → Hyuuga_Nikorasu
Οντως ηταν λιγο yaoi η προβολη... Γελιο ειχε η φαση! Τους Dissection δεν εχει τυχει να ακουσω, αν και ξερω περιπου τι παιζουν!
Feb 24 2011 19:08
Robin-Chwan → ala1n
Αν και εγω προσωπικα δεν το εχω κανει ποτε ειχα ρωτησει καποτε τον Lexus (τοτε Zoro). Οριστε ολοκληρο το post του.
[quote] Ναι ο τύπος είναι fave από shippuuden εποχές... άλλωστε έχω δηλώσει πως οι akatsuki είναι από τους αγαπημένους μου shonen κακούς και ειδικά αυτός είναι από τους top! :P Ήταν να βάλω σετ με αυτόν πριν φτιάξω το προηγούμενο με τον Pein αλλά δεν βρήκα καλές pics τότε και οπότε είπα να τον τιμήσω τώρα!
Glad you liked, όπως και τις αλλαγές στο προφίλ μου! :) Ποια λες πίσω btw; Το κόκκινο συννεφάκι των akatsuki ή την ασπρόμαυρη εικόνα με τα μέλη;
In any case, υπάρχουν 2 τρόποι:
α) φτιάχνεις ένα νέο album στο profile σου (εδώ στο site) με τις εικόνες που θες να βάλεις στο background και το ρυθμίζεις ώστε να είναι profile album, όταν σε ρωτήσει (και όχι public ή private, αλλά σημείωσε και ότι θα το βλέπεις μόνο εσύ αυτό το album και όχι άλλοι).
Αυτό θα σε βοηθήσει μετά γιατί στο User CP --> Customize Profile θα έχει και ένα εικονίδιο που πατιέται και θα σου βρίσκει αμέσως τις εικόνες που θες να χρησιμοποιήσεις από αυτό το album: [B]Spoiler:[/B]
[IMG]http://i47.tinypic.com/2kpr1k.jpg[/IMG]
(το main είναι για την εικόνα τέρμα πίσω, την ασπρόμαυρη στην περίπτωσή μου)
[IMG]http://i47.tinypic.com/293ew05.jpg[/IMG]
(το primary content areas είναι για την εικόνα που θα μπει εκεί που γράφονται τα vms, τα κόκκινα συννεφάκια στην περίπτωσή μου)
Αυτά, και είσαι :thumbup:!
β) Αν δεν θες να κάνεις νέο album, που το βλέπεις μόνο εσύ και θες να χρησιμοποιήσεις εικόνα από τα έτοιμα public albums σου (ή κάποια νέα εικόνα που θα ανεβάσεις πάλι στα public albums σου) ενώ, τότε η διαδικασία είναι σχεδόν η ίδια, απλά ελαφρώς πιο δύσκολη/βαρετή, μιας και αυτή τη φορά δεν θα εμφανίζεται το κουτάκι που σου έδειξα πριν και πρέπει εσύ να αντιγράψεις το URL (διεύθυνση) της εικόνας που θες, από το album και να την βάλεις στα επόμενα κουτάκια: [B]Spoiler:[/B]
[IMG]http://i46.tinypic.com/14nfp1k.jpg[/IMG]
(και πάλι το main είναι για την εικόνα τέρμα πίσω, την ασπρόμαυρη στην περίπτωσή μου)
[IMG]http://i48.tinypic.com/2ppn5nq.jpg[/IMG]
(και το primary content areas για την εικόνα εκεί που γράφονται τα vms, τα κόκκινα συννεφάκια στην περίπτωσή μου)
Ελπίζω να βοήθησα! :)
Α και πολύ ωραία τα χρώματα στο προφίλ σου, μου άρεσε πως ταίριαξες το γαλάζιο παντού... ακόμα καλύτερα από το προηγούμενο μπορώ να πω, εύγε!! Ava και sig επίσης ωραία και με δόση παραμυθιού, αλλά ποιοι είναι η τύπισσα και ο δράκος; :? [/quote]
Ελπιζω να βοηθησα
Feb 24 2011 18:45
Night Wizard Seal → Maya-chan
Περιπαίζοντας με λέει φώκια από το "seal" του ονόματός μου. Ο αρχικός σκοπός μου ήταν η εννόηση της λέξης σφραγίδας, αλλά δε βαριέσαι :P
Feb 24 2011 17:05
Fallen_Mpougatsa
Χα χα, αν μ'αρέσει το mahjong παίζει να δω και το anime!
OK! Count me in! :)
Feb 24 2011 17:00
Tenshi → Fallen_Mpougatsa
Ναι και είναι απίστευτος! Σκέφτεται τόσο ήρεμα και έξυπνα που δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνει!! ;)
Ωραία από βδομάδα αν είναι θα πω τα παιδιά και θα σε ενημερώσω!
Feb 24 2011 16:54
Fallen_Mpougatsa
Ναι, θα ήθελα πάρα πολύ! Όταν ξανασυναντηθήτε πες με!
Χα χα το κατάλαβα ότι έχει κάτι να κάνει με Mahjong όταν είδα τις φωτογραφίες του χαρακτήρα! Να φανταστώ ο χαρακτήρας είναι αυτός που δίνει τον τίτλο στο anime?
Feb 24 2011 16:52
Εμ, πρέπει για... να μαζευόμαστε σιγά-σιγά άτομα. Αν είναι θα κανονίσω με τον Kenny κανά παιχνίδι, οπότε αν ενδιαφέρεσαι μπορείς πολύ ευχαρίστως να μάθεις!! ;)
Btw, ο τύπος που έχω στο "μια νύχτα πέφτει" είναι από το Akagi (ανιμε το οποίο μιλάει αποκλειστικά για Mahjong) :P
Feb 24 2011 16:48
Fallen_Mpougatsa
Πω πω, πρέπει να μιλάμε για μεγάλο κάψιμο! Αλήθεια, πρέπει να με μάθετε κι εμένα! Πάντα ήθελα αλλά πάντα τεμπέλιαζα... :)
Feb 24 2011 16:44
Χεχε, βασικά αυτός μου έμαθε... :P
Ναι πάλι καλά είναι κοντά στην Κατερίνη και μπορεί και έρχεται! ;)
Γενικά μαζευόμαστε μια παρέα 4 ατόμων και καιγόμαστε μέχρι το πρωί! :P
Feb 24 2011 16:41
Fallen_Mpougatsa
Ε, εντάξει τότε, στάνταρ κατάλαβα ποιος είσαι και που γνωριστήκαμε κιόλας! Καλά, μη νομίζεις, μια φορά συναντηθήκαμε απλώς σε λέω, θυμάμαι καλά! ^^
Άσε ναι, στρατεύτηκε και ούτε κι αυτός το θεωρεί καλό! xD Τουλάχιστον τον βάλανε σε κάτι κοντά σ'αυρό που κάνει! Α, εσύ είσαι αυτός με το mahjong! Μας είχε πει ότι κάποιος του είχε μάθει και παίζανε!
Feb 24 2011 16:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed