Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard SealKai

Thank you for your good words about the game Kai-san :)
Feb 28 2011 19:55
Photo

Kamen Tantei Zura → Napster

Παρακαλώ! :3 Αυτά είναι :D Και πολύ λογικό το βρίσκω να είναι η αγαπημένη σου female character. Δεν χρειάζεται να την περιγράψεις, απλά το ξέρεις ότι τα σπάει :hero: Εντάξει, δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλα τα chapters, θα φτάσεις up to date γρήγορα. Εξάλλου μια στο τόσο βγάζουν chapter, δεν βγάζουν κάθε βδομάδα.
Feb 28 2011 19:52
Photo

Kamen Tantei Zura → matassos

Τιμή ε; :hero: Πάντως χάρηκα πολύ που σε γνώρισα :) Αν και δεν πολυμιλήσαμε, ήταν και ένα θέμα η απόσταση, και έχω και ένα θέμα ακοής xD Δεν άκουγα και καθαρότατα τι λέγατε :P Και πάλι χάρηκα ^-^ Και τώρα που το θυμήθηκα, για κάτι που είπες στο τραπέζι. Αν και έχεις όρεξη να την κοιτάξεις, δηλαδή. [url=http://myanimelist.net/profile/Zura-san]MyAnimeListProfile[/url] Χοχοχο :himitsu:
Feb 28 2011 19:38
Photo

Kamen Tantei Zura → Kamui

Ναι, του αναίρεσες την κατηγορία :P Καλά ήταν epic εκείνη η "συζήτηση" με τον Tragic. Ήταν η φάση που έγραφε μία ένας και μίας ο άλλος. Ντάξει, δεν γίνεται να το ακολουθήσεις κατά γράμμα το rp, ειδικά αν είσαι και σε στιγμή που σε κατηγορούν. Αυτό έγραψα και στο προηγούμενο vm, και εγώ το ήθελα απλά να απαντήσω και όχι να κάνω rp, λογικό να συμβεί στους περισσότερους μέσα στο παιχνίδι. Ντάξει, υποτίθεται για να κάνουν την πλάκα μετά, γινόταν επίτηδες. Αλλά στην αρχή, μου φαινόταν πολύ παράξενο. Και άντε μια φορά typo, μα και δεύτερη; :P Καλά σε εκείνο, αναγκαστικά οι περισσότεροι θα κάνουν copy-paste. (η εικόνα είναι από το pc οπότε δεν φαίνεται :P) Σίγουρα οι λίγοι γύροι, περιορίζουν τον τρόπο που παίζεις και αν έπαιξες καλά. Αν υπάρξει; Μακάρι να υπάρξει :3
Feb 28 2011 19:32
Photo

Night Wizard Seal → Radagast

Κάλιο αργά παρά ποτέ. Ακριβώς αυτό. Αλλά δεν άργησα και πολύ. Εξαιρετικότατη ταινία. Αν και το βλέπω αρχίζει να υποτιμάται από τώρα. Ειδικά αυτή η μουσική του. Εκεί που ανατρίζιασα ήταν με το τραγούδι που είπε ο ιερέας. Μου'ρθε τούβλο στο κεφάλι. Μήπως ξέρεις ποιο κομμάτι είναι; Το θέλω απεγνωσμένα. Ψάχνω και έχω βρει ένα αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό. Επίσης, και σαν πλοκή ήταν πολύ όμορφα τοποθετημένο. Μετά από τέτοια γεγονότα λίγο θέλει για να χάσουμε την ταυτότητα μας. Ο αντίλογος την καθηγ'ητριας της μουσικής μου την έδωσε στα νεύρα με αυτά που έλεγε, αλλά εντάξει. Ακόμα και το γράμμα του αδερφού της κατάφερε να φτάσει μέχρι και το μεδούλι μου. Τέτοια εντύπωση μου έκανε. Απίστευτη ταινία, απίστευτη.
Feb 28 2011 19:29
Photo

Shevliaskovic → MisaYoshiko

συγγνώμη και πάλι =\ σε ψιλοκαταλαβαίνω γτ στο δημοτικό μου είχαν κλέψει την τσάντα,αλλά μετά απο 1-2 μέρες την βρήκα,οπότε είναι λίγο διαφορετικό =|
Feb 28 2011 19:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Ε, κάτσε να ανοίξει και η συζήτηση και θα τα πούμε κι εκεί τα παράπονα! Έλα καλέ κι εσύ πάντως, τι είπα! Ένα ευχαριστώ είπα δεν έχω την πρόθεση να πω τίποτα άλλο! Καλή συνέχεια και να μην πεθαίνετε σαν τα κουνούπια! ^^
Feb 28 2011 19:16
Photo

Babba → Fallen_Mpougatsa

Μπα, απλώς είμαι ο μόνος που λέει ανοιχτά τις σκέψεις του, με ό,τι συνέπειες έχει αυτό. Οτιδήποτε άλλο ας το πούμε μετά το παιχνίδι, δεν είναι σωστό τώρα.
Feb 28 2011 18:30
Photo

Fallen_Mpougatsa → Babba

Παρακολουθώ ακόμη το παιχνίδι και μπορώ να πω πως είσαι ο μόνος που σκέφτεται! xD Καλά κι άλλοι σκέφτονται απλώς όχι σε τέτοιο βάθος-ελεύθερος χρόνος ή όχι δεν ξέρω πάντως εγώ εκτιμώ τον τρόπο σκέψης σου! Α! Κι επειδή ποτέ δεν το είπα, ευχαριστώ που προσπάθησες να με σώσεις! :)
Feb 28 2011 18:01
Photo

DeLGaDo → Leon

Χαχα όντως! και εγώ το ίδιο κάνω :)
Feb 28 2011 17:58
Photo

Leon → DeLGaDo

Κάθομαι και βλέπω το avatar σου με τις γάτες που παίζουν πινκ πονκ και περιμένω να δω τί θα γίνει. Είναι εθιστικό
Feb 28 2011 16:54
Photo

Adventurer → HipMaN

Γεια σου HipMaN. Να υποθεσω εισαι ενα απο τα ατομα που γνωρισα προχθες στο Cosplay Party?
Feb 28 2011 16:42
Photo

didimakia → zoro77

Θενξ :P Ηταν και handmade ^^
Feb 28 2011 16:08
Photo

Napster → Kamen Tantei Zura

Thank you! :3 Ετσι! Adachi ftw! Η αγαπημενα μου female χαρακτηρας.:lovulovu: She is cute, awesome και εμμ....[B]awesome[/B]! Εχει φοβερο χαρακτηρα, τι να λεμε τωρα.:hahaha: Btw πρεπει να το συνεχισω καποτε, αυτο το καιρο διαβαζα περισσοτερο το Reborn! και τα ειχα αφησει τα αλλα manga. Στο Yankee-Megane ειμαι στο 5ο volume ακομα.:frozen:
Feb 28 2011 15:28
Photo

Night Wizard Seal → LucyBR

Εμ είδες, με κατάλαβες. Τι γάτα σύζυγο που έχω :P
Feb 28 2011 14:31