Community Status Updates
Anelis → Night Wizard Seal
Περίεργο, άλλα μου έλεγε το πνεύμα σου μετά από την περιποίηση που του έκανα.....
Feb 28 2011 21:44
Kamen Tantei Zura → Lucy Heartfilia
Σόρρυ για το άσχετο ποστ, αλλά πάει το ζωώδες, και όχι το ζωίσιο.
Για να μην σε πούνε τίποτα, όχι τίποτα άλλο. :)
Feb 28 2011 21:42
Night Wizard Seal → Anelis
Θα το επιθυμούσες πάρα πολύ το ξέρω, αλλά δυστυχώς σε απογοητεύω. Ακόμη και το πνεύμα μου είναι άπιαστο όνειρο πολλών ανθρώπων :P
Feb 28 2011 21:41
Anelis → Night Wizard Seal
Κοίτα εγώ γ@μάω και πνεύματα, και καπνό και θυμίαμα άμα λάχει.....
Feb 28 2011 21:38
Night Wizard Seal → Anelis
Ούστ από το πνεύμα μου πορνόγερε! Εγώ μόλις πεθαίνω δεν αφήνω υλικά κατάλοιπα.
:P
Feb 28 2011 21:31
iristella → Fingolfin
Με πέθανες στο meeting thread. xD Επινα κοκα κόλα και μου βγήκε από τη μύτη.
Feb 28 2011 20:51
Kamui → Kamen Tantei Zura
Το ωραιο σ' αυτη την κοντρα ειναι οτι πριν πεθανω εγω,ηταν απολυτα σιγουρος πως οι δολοφονοι δεν υπηρχε περιπτωση να τον σκοτωσουν.
Ισως δεν πιστεψε οτι ειχα καλες σχεσεις μαζι τους και οτι θα εμπεναν στον κοπο να παρουν εκδικηση (οχι πως ηταν απλα επικυνδηνος):P
Ετσι, πιστευω πως εγω βγηκα κερδισμενος στο τελος, γιατι καταφερα να καθαρισω τους δυο καλυτερους παικτες, και μαλιστα επιθεωρητες, στους πρωτους γυρους.
Ακομα και αν μερικοι σνομπαραν το παιξιμο μου, εγω πραγματικα πιστευω πως επαιξα καλα, καθως οι αντιδρασεις μου στις κατηγοριες τους ηταν απολυτα ρεαλιστικες.
Ο Sima Yi μπορει να ηταν genius, αλλα δεν του αρεσε ποτε να τον προσβαλλουν και συχνα φαιροταν οξυθυμα προς τους αντρες και τους εχθρους του .
Μαλιστα, υπαρχει μεχρι και σκηνη οπου υποκυπτει σε taunts των αντιπαλων, μην αντεχοντας τις προσβολες.
Οποτε εγω δε θα μπορουσα να βλεπω το ονομα και το γενι μου να βεβηλονονται ετσι, και να το παιζω δηθεν cool.
Toν Νight Wizard Seal τον λυπηθηκα, και δεν ηθελα να φυγει, καθως ηταν απο τους λιγους που "επαιζαν", και δε "φωναζαν", απλα τωρα που μειωνονται οι παικτες, ολο και καποιος καλος θα πρεπει να φευγει...
Edit:Εκεινη η εικονα ειλκρινα δεν ξερω πως μπηκε εκει περα, μαλλον απο κανενα stray paste (πως λεμε stray arrow):P.
Bασικα, ουτε καν ξερω τι απεικονιζε η εικονα, οποτε ισως και να ειναι καλυτερα που δεν μπορουσες να την ανοιξεις.:hot:
Feb 28 2011 20:43
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Btw, αυτό που με έκανε εμένα να εντυπωσιαστώ από τον ίδιο μου τον ευατό ήταν αυτό που έγραψα όταν ήθελαν να κατηγορήσω τους δολοφόνους που για κάποιον λόγο μπορεί να ψήφιζαν άλλους δολοφόνους για να σώσουν την θέση τους και να μην αποκαλυφθούν.
"[COLOR=Blue][COLOR=Black][COLOR=Red][COLOR=Black][I]Αυτοί που σκίζουν και καταβροχθίζουν σάκρες, χωρίς καμία δυσκολία θα καταβρόχθιζαν και τα άτομα που καταβροχθίζουν μαζί τα άτυχα κορμιά κυριευμένα από τη σήψη, με το φόβο πως μπορεί για κάποιο λόγο να κινδυνέψει η βορά τους."
[/I]Τι είπα το άτομο;[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR]:hahaha: Εκείνη τη στιγμή το είχα γράψει, με είχε πιάσει ίστρος :P.
Με κλιμακωτά συναισθήματα παρακαλώ :P
/psonio mode on
Feb 28 2011 20:14
Night Wizard Seal → Kamen Tantei Zura
Ευχαριστώ πολύ.:kawaii:
Εμ ένα παιχνίδι είπα να παίξω, γιατί ξέρω πόσο ωραίο και διασκεδαστικό είναι και προσπάθησα όσο μπορώ να αποδόσω καλύτερα τον ρόλο μου. Χάρηκα που σου άρεσε :) Ελπίζω να πάμε και γι'άλλα.
Feb 28 2011 20:02
Kai → Night Wizard Seal
No need too, εγώ ευχαριστώ που είχα και κάτι καλό να διαβάζω, ειδικά στους τελευταίους γύρους και μπράβο σου που έπαιζες για να παίξεις. Το είχες άνετα με τον Kusuriuri, άξιζε ένας επικήδειος λόγος. Μακάρι το πνεύμα να μπορούσε να μας επισκέπτεται και στους επόμενους γύρους.
Feb 28 2011 20:00
Kamen Tantei Zura → Night Wizard Seal
Κρίμα που βγήκες :(
Μου άρεζε πάρα πολύ πως έπαιζες, χαιρόμουν όταν έβλεπα ποστ σου.
Οπότε, nice rp! Συγχαρητήρια :3
Feb 28 2011 19:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed