Community Status Updates
Vagelio
→
Sutera
Το εκανα και χωρις tablet :(....
Αμα συναντιθουμε στο comicdom θα σου πω λεπτομερειες, ειδαλως θα τα πουμε στο επομενο anime party :)
Mar 07 2011 22:27
Vagelio → DoB
Εγω βρισκω το μανγκα αρκετα shounen αν εξαιρεσεις το bishounen overload. Οσο για το ανιμε οντως τα εχουν κοψει ολα και ειναι πιθανον να μη δω την δευτερη σεζον λογο ολης αυτης της λογοκρισιας (απο εδω και περα μονο το μανγκα).:sadist:
Περα απο αυτα που ανεφερες, μου αρεσει και το spannerXirie, ο shoi-chan ειναι ubver kawaii
Aν μας αρεσε λεει????:if: Ολη την ωρα εκανα fangirl squees ή εμπαινα σε ouououkawaiiidesu mode (και να σκεφτεις τι θα εκανα αμα δεν ηταν τα αγορια διπλα XD).:blingeye2:
E, ενταξ... ουτε κι εγω τον παω τον hisoka γιατι ειναι κλαψας αλλα πρεπει να υπαρχει λογος για τον muraki να ειναι ο main villain της ιστοριας. Ω ναι! Tsuzuki-chan all the way (τον ειδα και στο εικονιδιο σου λιγο πριν πα στη προβολη και λεω ποιο ειναι το κουκλακι?).
aarinfantasy λοιπον κλασσικα. thanks :D
Mar 07 2011 22:24
BoredForLife → laraska
ok ευχαριστώ :P Μου έχει πει και μερικά η Kai , μαζί με το 20th , είμαι Κομπλε :P
Mar 07 2011 22:08
Robin-Chwan → zoro77
Το χω αυτο! XD
Κοιτα λιστα με set στην υπογραφη μου. Btw πως σου φαινεται το καινουριο σετ?
Mar 07 2011 22:04
Robin-Chwan → zoro77
[s]το τρελη ειναι κοπλιμεντο για μενα[/s]
Εχει 200κατι επεισοδια αλλα το anime εχει τελειωσει ενω το manga συνεχιζεται. Αρα σου προτεινω να δεις 3-4 επεισοδια του anime (οχι παραπανω γιατι εχουνε κοψει σκηνες που πιστευουν οτι δεν ειναι καταληλες για παιδια (και καλα) >.<) και μετα να το συνεχισεις στο manga (που ειναι 300κατι chapter και βγαινει καθε βδομαδα)
Mar 07 2011 21:47
zoro77 → mono
ναι μ'αρεσε δεν το συζητω! Τα παρατραγουδα τα μαθα οταν τελειωσε το παιχνιδι..
ειχε πλακα να ψαχνω στο google εικονες με διαφορετικες φατσες του zoro xD
Mar 07 2011 21:26
Kamen Tantei Zura → Jorg
και ήταν το πρώτο που μου ήρθε xD ααα κατάλαβα. μ'αρέσουν πάντως τέτοιες ασκήσεις.
Χαχαχα, γιατί μου το λέτε όλοι αυτό; :hahaha: Ό,τι θυμίζει lady gaga.
Thank you, πάντως! :D
Mar 07 2011 21:24
Kai → d.neko-angel
Χρόνια στην ανακύκλωση οι κυρίες CLAMP ελπίζω να φανούν για άλλη μια φορά σταθερές στις αξίες τους, να κλείσουν και τις τρύπες που αφήσανε γιατί θα το πω άλλη μια φορά, είναι κρίμα.
Άσε, πραγματικά το Ίντερνετ σώζει, πλέον τα παίρνω στη μισή τιμή απ' ό,τι τα έπαιρνα. Καλά η Viz πέρα βρέχει. Έχω κάνει προπαραγγελεία το 17 εδώ και πέντε μήνες τουλάχιστον και δε βγαίνει να πει τουλάχιστον, 'Ξέρετε, τέρμα το Reborn!' το έχουν αφήσει το θέμα στον αέρα, έχουν βγάλει το 17 και το 18 από τη λίστα τους και δε λένε τίποτα. Έχεις ακούσει εσύ κανένα νέο;
Χαίρομαι που σου άρεσε! Και ακόμα είμαστε την αρχή, να δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο 10. (Δύσκολο να βρεις manga και να είναι όλοι συμπαθητικοί, ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις). Btw, μιας και διαβάζεις το Reborn! η Saizaki ήταν assistant της Amano, αν διαβάσεις το one-shot της, το Roll φαίνεται ότι αυτή μας έδινε εκείνο το υπέροχο μελάνωμα και σχέδιο στο Arc της Varia, αλλά μετά μας άφησε.
Να το διαβάσεις και το Kimi no Knife, καλό αν και αρχή ακόμα.
Ναι-ναι! Και μπήκαν και άλλα 2 άτομα στην παρέα! Να μαζευόμαστε!
Επίιισης!
Mar 07 2011 21:23
Jorg → Kamen Tantei Zura
Το είδα, αλλά μόνο που νοιάστηκες αρκεί. Άλλη μία λεξιλογική έχω, αλλά χρειάζεται να διαβάσεις κείμενο.
Mar 07 2011 21:10
Kamen Tantei Zura → Jorg
Παρακαλώ, αν και μέχρι να γράψω εγώ xD πήγα να γράψω ελευθερία αλλά ήθελα κάτι πιο ωραίο. Με προλάβανε τελείως~ δεν είδα καθόλου τα ποστς :hahaha:
Έχεις άλλες τέτοιες ασκήσεις;
Mar 07 2011 21:04
d.neko-angel → Kai
για το xxxHolic ναι πλέον με την ελπίδα ζω να δω την συνέχεια του μέσα από καμία νέα δημιουργία των Clamp :drink:
[COLOR="DimGray"]Το Psycho Busters σε μαγαζί εδώ στην Αθήνα το είχα πετύχει, βέβαια τώρα το συγκεκριμένο μαγαζί το έφαγε η οικονομική κρίση. Για το Reborn με το πρώτο vol είχα πάθει και εγώ ακριβώς το ίδιο, εκεί πάνω μετά ξεκίνησα και ότι θέλω πλέον παραγγελία μέσο net και τέλος.[/COLOR]
Το Zetsuen το ξεκίνησα, thanks και πάλι για την πρόταση :ureshii: Είναι ακριβώς μέσα στα γούστα μου :kyaaa: Ανυπομονώ για νέο chapter, το ch9 πάνω στο καλύτερο μας αφήνει το άτιμο. Πάντως τον Mahiro δεν μπορώ θα το πω στο λαιμό μου κάθεται =.=
[COLOR="DimGray"]Το Kimi no Knife τσούκου δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου, αν και από υπόθεση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον[/COLOR] :joyful:
Είδα και το thread που άνοιξες για το Aphorism
πολύ καλή κίνηση :blingeye2:
[SIZE="2"]Επί την ευκαιρία καλή σαρακοστή κιόλας[/SIZE] ^^
Mar 07 2011 21:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed