Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

mono → vectrapearl
Αγαπητέ, άλλαξα τον τίτλο του thread σου γιατί έγραφε προβλξημα αντί για πρόβλημα και δεν μπορούσα να το βλέπω

OdyMonaxos → iristella
Στην ώρα Μόσχα, αδερφές μου, στην ώρα Μόσχα! Φτιάξε το ρολόι βρε

-
iristella
Δεν είχες ξαναδεί δεκαχίλιαρο;
Νοέ 30 2014 03:18 -
iristella
Το είχαμε όταν το νόμισμά μας ήταν η δραχμή. ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΤΕ. Κέρναγες στα goodys όλη την παρέα σου.
Νοέ 30 2014 03:19 -
OdyMonaxos
10000 ποστ ρε.
Νοέ 30 2014 03:32

Vagelio → Black Rock
Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τις εικόνες στο artwork thread σου. Σε ποιο host ανεβάζεις;

-
Black Rock
imgur αλλά αν λές για τα παλιά, ήταν στο Imageshack και τώρα τα παιξαν
Νοέ 26 2014 15:22 -
Vagelio
ούτε τα πρόσφατα μου εμφανίζει. Ελπίζω να μην το κάνει και σε άλλους αυτό
Νοέ 29 2014 19:37 -
Black Rock
δεν ξέρω
Νοέ 29 2014 19:50

Kalamaris → Vagelio
Oh my glob,θα διαβασεις name of the wind για πρώτη φορά.Θέλω και γω >___>

-
Vagelio
Τα υπόλοιπα βιβλία σώθηκαν από τον σεισμό? Ξάπλωσες το κορμί σου στο πάτωμα για να προσγειωθούν σε κάτι μαλακό;
Ναι, διαβάζω το name of the wind αυτές τις μέρες και παίζει να είναι από τα πιο καλογραμμένα πράγματα που έχω πιάσει στα χέρια μου. Γιατί δεν δανείζεσαι το βιβλίο από την αδελφή σου; Εφόσον μου λέει ότι το έχει διαβάσει, φαντάζομαι πως βρίσκεται κάπου στην βιβλιοθήκη της.
Νοέ 25 2014 23:57 -
Kalamaris
Ο το έχω διαβάσει.Σε ζηλεύω που το διαβάζεις *για πρώτη φορά*.Αν μπορούσα να σβήσω τις αναμνήσεις μου και να το ξαναδιαβάσω για να έχω πάλι εκείνες τις ένδοξες πρώτες αντιδράσεις θα το'κανα επιτόπου :3.Ah well όντως είναι εκπληκτικά γραμμένο,ειδικά στ'αγγλικά.Βέβαια αν το διαβάσεις στα ελληνικά το δεύτερο βιβλίο είναι χωρισμένο σε 2 τόμους και ο δεύερος ακόμα να βγει οπότε...ΧΑΧΑ!
Νοέ 26 2014 00:58 -
Vagelio
Εχω την εντύπωση πως κάτι παρόμοιο μου είπε η Μάγια στον δρόμο για rpg session. Kαι ω ναι, οι αντιδράσεις! Χθες διάβαζα το κεφάλαιο που ο Κβοθ συνάντησε για πρώτη φορά τους Χανδριανούς και σπαρτάρισε το kokoro μου από την αφήγηση των σκηνών. Great stuff
Xμφ θα βγει το μεταφρασμένο μέχρι να τελειώσω το πρώτο τομάκι του δεύτερου βιβλίου(τρώω ένα ή δυο κεφάλαια πριν κοιμηθώ όποτε θα με κρατήσουν αρκετά ακόμα :3). Αν πάλι δεν βγει φαντάζομαι θα παραγγείλω το αγγλικό, δεν χάθηκε κι ο κόσμος, απλά διαβάζω πολύ πιο γρήγορα και άνετα στα ελληνικά :<
Νοέ 26 2014 03:20

mono → Kamui
Το τελευταίο post σου στο Interstellar δεν μπορώ να καταλάβω αν περιέχει post ή όχι, είναι όλο μέσα σε quote tag. Δεν το έφτιαξα γιατί δεν ήξερα τί θέλεις μέσα και τί έξω από το tag. Αν θες ρίξτου μια ματιά.

-
Kamui
Ναι αυτό το σύστημα με τα quotes με δυσκολεύει συχνά, αν και έπρεπε να το προσέξω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση anyway.
Νοέ 24 2014 21:57

-
Keito
purupuru pururin....
Ιαν 12 2015 01:21

Xa0s
Christmas is coming i tell you !!! https://www.youtube.com/watch?v=a8qE6WQmNus

-
pasxaleas
κοκκινίζω μη...
Νοέ 18 2014 02:21

-
Lord Leon
τι έγινε καλε με τη μαυρίλα; πέθανε κανένας;
Δεκ 01 2014 00:56 -
Keito
μπα
Δεκ 01 2014 15:30 -
Lord Leon
Α ok then, take care.
Δεκ 01 2014 20:16

Fallen_Mpougatsa → Kamui
Kamui, δεν ατνέχω θα το πω:είδα το σχόλιό σου στο Shingeki...πάλι Ιωάννα της Λωραίνης. Νομίζω ότι έλκεσαι σ'αυτήν ασυνείδητα γιατί κανείς μας δεν την περίμενε όταν εμφανίστηκε, εκτός κι αν το είδες με τη γνώση ότι υπήρχε, αλλά...Ιωάννα της Λωραίνης.

-
Fallen_Mpougatsa
Όχι, φυσικά. Εγώ μιλούσα για το σχεδόν ψυχαναγκαστικό που είχες με την Saber. xD
Νοέ 15 2014 18:04 -
Kamui
Εκπληρώνονται μεγάλα αποθυμένα!
Νοέ 15 2014 23:35 -
Fallen_Mpougatsa
Όντω, αυτή η Ιωάννα για μένα είναι η πιο αξιοπρεπής απ'όλες. Έτσι, αν πιστεύεις αρκετά...!
Νοέ 16 2014 12:24

Anelis → shinigami94
Δεν ξέρω πότε άλλαξες το σετάκι σου, αλλά το τωρινό σου είναι υπέροχο

-
Anelis
Είναι και τέλειο που τα λίνκαρες, insta-follow.
Νοέ 13 2014 19:09 -
shinigami94
Ε ναι. Βλέποντας τη δουλειά που ‘χει ρίξει, αισθανόμουν άσχημα να τα πάρω απλώς, να τους κάνω rendering/cropping και να τα βάλω, οπότε θεώρησα πρέπον να βάλω τουλάχιστον links.
Νοέ 13 2014 19:31 -
Anelis
σωστός, fo' shame σε όσους δεν κάνουμε το ίδιο
Νοέ 13 2014 19:33

1451
Οι φιλόσοφοι φώτισαν τη νύχτα με τις ιδέες τους και φάνηκαν οι κλέφτες, οι πολεμιστές θυσιάστηκαν για να γίνουν τραγούδια βάρδων.

-
Mad_Hatter
Ανδρών επιφανών, πάσα γη τάφος
Νοέ 11 2014 23:27 -
mono
Δαρείου και Παρισάτιδος γίγνονται παίδες δύο.
Νοέ 24 2014 21:54