Community Status Updates

Lord Leon → Vagelio
Ξερω καλέ που είναι το θρεντ, απλά απορουσα που εχει παει 23 και κανεις δεν ασχοληθηκε ακομα. Βtw εχεις οντως βελτιωθει κι αλλο στο σχεδιο. την τσεκαρα την"γκαλερι" απο τη δουλεια με το κινητο σε ενα διαλλειμα και δεν ειχα ουτε χρονο ουτε κεφι να σχολιασω σοβαρα. Αλλα θα ξαναπεράσω

-
Lord Leon
Και επισης ειδα και την πλευρα σου που γραφει και σεναριο (εστω και ενα στριπακι) και εχει και χιουμορ. Οταν θα σαι και θα νοιωθεις ετοιμη θα πληρωνα καλα λεφτα για να δω ολοκληρωμενη δουλεια σου. Το εννοω.
Dec 24 2014 00:57 -
Vagelio
Φταεί ότι δεν έχουν σοκολάτα μέσα
Hahahah δεν μαστιγώνουμε τον όποιον δεν σχολιάζει, worries not, και μόνο το γεγονός ότι κόσμος αφιερώνει χρόνο για να ρίξει μια ματιά στα σχέδια με χαροποιεί ^_^. Όσο για τελευταίο στριπάκι, ήταν βασισμένο σε σκηνικό που προέκυψε από το rpg που παίζω τον τελευταίο καιρό με μερικά άτομα από το φόρουμ, μακάρι να με θεωρούσα ικανή στην γραφή και στο σενάριο. Αλλά εκεί θεωρώ πως δεν το έχω καθόλου δυστυχώς(για την ώρα τουλάχιστον).
Ευχαριστώ για την υποστήριξη!
Dec 24 2014 02:37

Kamui → Mad_Hatter
Αρχίζω να φοβάμαι ότι το υπέροχο rp σου με ψήνει να δω yu-gi-oh.

-
Mad_Hatter
Κάπως έτσι εξελίσσονται όλλα τα arc-V threads στο /a/.
Και δεν έχω βάλει καν το μίσος για όσους χρησιμοποιούνε fusion cards XD
Dec 22 2014 01:01

Lord Leon → Gilmaru
Βλέπω το βιντεο που ανέβασες στο αντιστοιχο FlashV thread και φωναζω μονος μου πέεεεστα, πέεεεστα!

-
Gilmaru
Χαχα, κι εγώ το ίδιο συναίσθημα είχα όταν το πρώτοέβλεπα. Τα σπάει ο τύπος.
Dec 20 2014 18:06

-
Takayama Yuichi
Έβαλα δικέ μου. Κοίταξε καλύτερα το χθεσινό post. Εαν δεν κάνω λάθος έχει ένα ονοματάκι με γραμμένο με κόκκινο.
Dec 16 2014 16:18 -
demonicMC
Πρέπει να βάζεις σε κάθε ποστ, γι'αυτό στο λέω
Dec 16 2014 17:28

-
Kai
Χαχαχα, τι καρναβάλι είναι αυτό; Δεν την έχω δει ακόμα την ταινία αν και την κατέβασα, περιμένω να ερθει η αδερφή μου να τη ψησω να τη δουμε μάζι. Γελασα πάντως, καμια σχέση με τον κλασικό Deathmask, ίσως είναι στην Μόιρα των χαρακτήρων που τους κανει ο Hirata να ακούγονται λίγο αστειοι. Δεν τον συμπαθούσαν και ιδιαιτέρα τον Deathmask σε αντίθεση με τον Manigoldo στη σειρα και ακόμα χειροτερα στο παιχνιδι.
Dec 15 2014 08:17

didimakia → iristella
Με τους bump of chicken μου θυμησες και ταξιδεψες αναμνησεις προ 4ετιας. Damn you

-
iristella
blast from the past.
Dec 13 2014 03:09 -
didimakia
Indeed. Συγκεκριμενα για ολα φταιει αυτο το βιντεακι
https://www.youtube.com/watch?v=p6n-H3U1A6o
Dec 13 2014 03:11

-
Mad_Hatter
Πολλοί έχουν μάτια, αλλά λίγοι έχουν δει.
Dec 13 2014 01:36 -
TheGunsmasha
Η μάσκα του φαίνεσθαι είναι ομορφότερη από το πρόσωπο του είναι.
Dec 18 2014 02:09

zennith666 → Lord Leon
Ρε έκανα δυο ώρες να καταλάβω τι σημαίνει το τζαζεψει.Μέχρι και ο γοογλης δυσκολεύτηκε...τι στο καλό ΄κυπριος είσαι?

-
zennith666
XD δεν είναι άσχημη όμως.Καλά έκανες την έμαθα και εγώ τώρα XD
Dec 10 2014 12:04 -
Zane
Μην αισθάνεσαι πουρό ρε,το τζαζέψει και γω το χρησιμοποιώ που είμαι νιάτο έξαλλο
Dec 10 2014 15:24 -
Lord Leon
Ω, πιστεψε με εγω μια χαρα αισθανομαι. Αλοιμονο σε αυτους που γερασει στα 23 και δεν εχουν παρει πρεφα. Ειδικα απο τοτε που ρθα Λονδινο εχω θυμηθει τα φοιτητικα μου. Αλλα οπως και να χει το να ναι καποιος γεννημενος γυρω στο 90+ και να μην εχει ακουσει κατι κουλα που πεταω ωρες ωρες δε μ φαινεται παραλογο. Συνηθως οσοι τα ξερουν ή καλη σχεση με λογοτεχνια εχουν ή μεγαλυτερα αδερφια. B-)
Dec 10 2014 21:40

-
mono
It wasn't me
Dec 08 2014 23:42

-
°•πίΟu-πίΟu•°™
Some things never changeGlad to find you here ^_^
Dec 08 2014 02:03 -
Black Kaiser
Glad to see you back!
Dec 08 2014 02:38