Jump to content

Community Status Updates

Photo

Lord Leon → mono

[QUOTE]Πάντως εγώ κάθε φορά που βλέπω κάποιον στην τηλεόραση να λέει η φύση μας εκδικήθηκε αισθάνομαι λες και βρίσκομαι χίλια χρόνια πίσω και τσατίζομαι...Δηλαδή εξελίχθηκε τόσο ο άνθρωπος για να γυρίσουμε στον παγανισμό? ~έλεος~[/QUOTE] Α μην τσαντιζεσαι, πάντα καπως έτσι είναι. Ασε και κανα λιακοπουλο να πουλησει κανα βιβλιο. Αντιθετως εχει πολυ πλακα να σπερνεις και συ την ακυρη θεωρια σου και να περιμενει ποτε θα σου γυρισει πισω απο αλλο στομα, ελαφρως αλλαγμενη και με τον φορεα της να σκιζει τα ρουχα του οτι την άκουσε από εμπεριστατω μένη και έγκυρη πηγη! Μουαχαχαχα
Mar 14 2011 13:18
Photo

Yo! Master → kleidokrator

Για στείλε & σ'εμένα εκείνο το comic site που έλεγες. :)
Mar 14 2011 12:13
Photo

Sabaku316 → 6Greed9

xaxa! Βασικά είδα το Jane Doe και λέω εδώ είμαστε!Σταύρος,χάρηκα!
Mar 14 2011 11:57
Photo

KaiKenny

:hahaha: Να μωρε, ήταν που έγινε offline η συνάντηση και τους ξέφυγε από το radar. Είδες; Για να επανορθώσουν βγάλαν 2 μαζί.
Mar 14 2011 10:56
Photo

matassos → iristella

αυτο με το λοτρ το ανεφερα για πλακα λογω των συγκρισεων στο μπλακ χολ :P εχω σχηματισει αποψη γι αυτο και δεν το εχω τοσο θεοποιημενο... αφου ετσι ειναι.. 3 χρονια τωρα που ασχολουμε ελαχιστα ανιμε, και μαλιστα απο ολα τα ειδη, φτανουν για μενα το op στον τομεα παραμυθι... οπως ειπα ισως φταει οτι το εβλεπα μικρος, αλλα τελος παντον το ολο σεναριο με τους πειρατες, τα ονειρα και τις χιλιες δυο ιστοριες που εχει μπλεξει (κατα τη γνωμη μου με πολυ καλο τροπο) φτιαχνει μια πολυ ενδιαφερουσα ιστορια (γουστο του καθενος βεβαια) ναι αλλα δεν το τραβαν τοσο, ναι αλλα ειναι πιο σοβαρα, ναι αλλα εχουν τζιτζι γραφικα, παρολα αυτα και παλι... ναι τα σουνεν με αποθουν γι αυτο ακριβως που ειπες, αλλα και γιατι βαριεμαι ευκολα :P και εν μερη ειναι και δεικτης ποιοτητας αυτο που λες :P οπωτε μονο οταν θελω να χαλαρωσω εντελως βλεπω (πχ μετα το καλοκαιρι, τα χριστουγεννα αρχισα ενα, το soul eater, ακριβως γιατι ειναι πιο χαλαρου στυλ)
Mar 14 2011 08:05
Photo

didimakia → thrylosg7

Μπορεις να μου δωσεις lin kγια την εικονα σου με τον zoro σε full size?
Mar 14 2011 02:34
Photo

didimakia → Napster

[QUOTE=Napster;479586][YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts[/YOUTUBE][/QUOTE] Good one mate :)
Mar 14 2011 02:33
Photo

iristella → matassos

Ok ξαναδιάβασε το το LOTR τώρα που είσαι μεγαλύτερος γιατί όσες φορές και να το διάβασες στο δημοτικό κάποια πράγματα θα τα δείς διαφορετικά λόγω ηλικίας. Από εκεί και πέρα το να μου λες "ξέρεις κάτι δεν διαβάζω shounen γενικότερα αλλά είμαι σίγουρος ότι το one piece είναι το καλύτερο είναι κομματάκι άτοπο." Μην σε απωθεί το είδος. Υπάρχουν πάρα πολύ καλές δουλειές στο genre και η ταμπέλα είναι απλά age demographic και όχι δείκτης ποιότητας. Από εκεί και πέρα επέτρεψέ μου να διαφωνήσω στο επίπεδο story-telling του oda. I mean timeskip was not invented yesterday. Και γενικότερα οι ιστορίες του έχουν συγκεκριμένη και πολύ απλή δομή τουλάχιστον μέχρι εκεί που το έχω παρακολουθήσει.
Mar 14 2011 02:18
Photo

Lord Leon → Kenny

Αλο! Ερωτησούλα. Αν κανω παρουσιαση (νοσταλγιας) για liquid television, σε ποιo section το βαζω;
Mar 14 2011 01:57
Photo

ice_himeNight Wizard Seal

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
Mar 14 2011 01:19
Photo

matassos → iristella

gintama <--- το δοκιμασα το καλοκαιρι και βαρουσα πρεζες απο τη βαρεμαρα, αντεξα 10 επισοδεια και μετα το παρατησα για να δω το κλασης ανωτερο haruhi (πρωτη σεζον! αμεσως να σκευτεις να μου την πεις xD), του χρονου παλι θα δοκιμασω αν μαρεσει d gray man <--- εχω μερικα τομακια και διαβαζοντας το πρωτο οντος εχει ενδιαφερον, αλλα μονο αυτο deadman wonderland <-- πρωτη φορα το ακουω hokuto no ken <-- το ξερω, δεν ασχοληθικα μιας και δεν μου τραβηξε το ενδιαφερον detective conan <--- δεν το εχω εχω δει, ξερω τι παιζει, με την καμια τορικο <-- και αυτο πρωτη φορα το ακουω xD (δεν ασχολουμε και πολυ με τα σουνεν xD) anyway το θεμα με τους one piece haters ειναι οτι κολαν στο σχεδιο και στο τεραστιο μεγεθως της σειρας well το one piece εχει το μεγαλυτερο πλεονεκτιμα που υπαρχει σε ανιμε-μανγκα-βιβλιο-whatever, εχει ιστορια, και τουλαχιστον εγω τη θεωρω κορυφαια οσα λαθη και αν βλεπω (ναι εν μερη φταιει και οτι το εβλεπα μικρος), οπωτε οσα ανιμε και αν δω, οσο και αν τα γουσταρω (planetes, flcl, mind gamε klp klp) ελαχιστα φτανουν το στορυ-κλιμα του op (τενγκεν τοπα, neon genesis) ναι ο oda ειναι απο τους καλυτερους παραμυθαδες, στο λεει αυτο ατομο που εχει διαβασει το lotr στο δημοτικο πανω απο 4 φορες xD
Mar 14 2011 01:14
Photo

iristella → matassos

[QUOTE=matassos;479614]ουπς λαθος τωρα που το ξανασκευτομαι, γενικοτερα (παει να το αγγιξει το fmab αλλα μετα απο αυτα τα 2 δεν μου αρχετε τιποτα καλο)[/QUOTE] Gintama, D. Gray-Man, Deadman Wonderland,Hokuto no ken, Detective Conan, Toriko και στο sport shounen genre είμαι σίγουρη ότι όλο και κάτι ακόμη θα βρίσκεται. [SIZE=1]inb4 "εννοούσα super power shounen με stupid main protagonist that eats a lot και θέλει να πραγματοποιήσει το όνειρό του". xD [SIZE=2]Στα γράφω εδώ για να μη χαλάσω το ωραίο κλίμα της τρύπας με serious post. :3[/SIZE] [/SIZE]
Mar 14 2011 00:51
Photo

Adventurer → Kenny

LOOOOL! Πηρατε μπρος για τα καλα ρε ρεμπεσκεδες; Ουτε 9 μηνες δεν μπορουσατε να με περιμενετε; T_T Αντε καλα καψιματα μεχρι να σας βρω ρε. Που βρηκατε και παιζετε;
Mar 13 2011 23:09
Photo

meidei → iristella

Αφού ξέρεις πώς λειτουργεί η αντίστροφη ψυχολογία :'( Εγώ νόμισα ειρωνικά το έγραψες, και πήγα στο πρώτο αποτέλεσμα του Γούγλη.
Mar 13 2011 23:07
Photo

iristella → meidei

Να υποθέσω με το που είπα "μη" ορμήξατε όλοι σαν τα κοράκια ε; :P
Mar 13 2011 23:04