Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kamui → Night Wizard Seal

Προτεραιωτητα μου παραμενει η αγγλικη φιλολογια. Επισης ενδιαφερουσες σχολες για μενα ειναι το ΦΠΨ (τμημα φιλοσοφιας, παιδαγωγικων και ψυχολογιας) και φυσικα η Θεολογια. Περισσοτερες πιθανοτητες να μην περασω πουθενα απο αυτα. Αλλα απο το να παωγια ξεφτιλισμα στη γαλλικη, μαλλον θα προτιμσω να ξαναδοσω του χρονου. Εξαλλου εγω ξερω οτι ειμαι πολυ καλυτερος απο διακοσιοιυς ελληνες, οποτε καποια στιγμη θα μου αξιζει. Αντε να δουμε ποτε θα τα αγαπησω κι εγω τα αρχαια. Τοσο καιρο ολες οι φιλολογοι με βαζουν στο ματι και μου τη σπανε. Ασε που εκει που παω να προσεξω παντα αφαιρουμαι, και μονο τοτε με φωναζουν για να πω κατι.
Mar 14 2011 20:18
Photo

KennyKai

[spoiler][QUOTE]:if: Η Hime είναι τίμια κοπέλα, δεν είναι του χαρακτήρα της. Είναι ικανή να τους βοηθήσει κιόλας αν ο Bossun πει ότι τη βρίσκει ενδιαφέρουσα.[/QUOTE]Όχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, όχι self-friend-zoning από τη Himeko, δεν θα το αντέξω. :nanteee: Ναι, βασικά έπρεπε να το διευκρινήσω. Οι δραματικές σκηνές στο Sket Dance δεν με χαλάνε, και όντως, το εν λόγω σημείο ήταν αρκετά συγκινητικό. Απλά αυτό που δεν θέλω να δω είναι romance dorama. Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν ζήσει τόσα και τόσα μαζί, θα είναι αμαρτία, κρίμα κι άδικο από το Θεό να μην καταλήξουν μαζί. :if: Η Saaya ας πάρει τον Switch ξέρω γω. :P[/spoiler]
Mar 14 2011 20:11
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Λέξη που χρησιμοποιείται για να δείξει ένα "φάρμακο" που γιατρεύει κάθε ασθένεια. Αυτό που εξαγνίζει τα πάντα από το "κακό". Ήταν επίσης και η κόρη του Ασκληπιού. Κοίτα καλή θέληση να υπάρχει. Μην νομίζεις. Και εγώ τι ξέρω; Όσο ζούμε μαθαίνουμε και έτσι πρέπει. :hahaha: Πάντως είδες; Ακόμα και τα παιχνίδια κάπου βοηθούν. Τώρα που το είδες δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσεις. ;) Τελικά αποφάσισες που θέλεις να σπουδάσεις; [SIZE=1]και να αγαπάω τα αρχαία :awww:[/SIZE]
Mar 14 2011 20:06
Photo

Kι εγω αυτο κανω με διαφορα games, anime και manga.Περιμενω το καλοκαιρι. Καταλαβαινω ακριβως τι εννοεις? Κι εγω ενα σωρο χρονο εχω, αλλα η κατασταση δεν μου δινει την ορεξη να κανω κατι διαφορετικο. Αυτο το καλοκαιρι πρεπει να το ευχαριστηθω, γιατι ειναι το τελευταιο εντελως free πριν τις πανελληνιες. (αρκει βεβαια να μη μεινω σε κανενα μαθημα):P Υ.Γ. Πανακεια? Οπως λεμε panacea fruit που σου γεμιζει mp στα RPG?:P Aχ, αντε να δουμε ποτε θα γινω κι εγω αξιος φιλολογος, γιατι ετσι φετος μαλλον δωδεκα με βλεπω να βγαζω στα αρχαια...:sadist:
Mar 14 2011 19:55
Photo

KaiKenny

[spoiler] :if: Η Hime είναι τίμια κοπέλα, δεν είναι του χαρακτήρα της. Είναι ικανή να τους βοηθήσει κιόλας αν ο Bossun πει ότι τη βρίσκει ενδιαφέρουσα. Μεξικάνικο δε θα το κάνει οπότε δεν πειράζει. :hahaha: Πρέπει να έχεις πετύχει καλά shoujo μέχρι τώρα για να μην έχεις πάθει ανοσία σε κάτι τέτοια. Το Sket Dance δεν το φοβάμαι πάντως. Δλδ, άν το δεις από άλλη πλευρά και περιγράψεις απλά την ιστορία του Bossun και του Tsubaki πχ., χωρίς λεπτομέριες, σαν γενική ιδέα, ήταν λίγο μεξικάνικο, αλλά την έδωσε τόσο ωραία που δεν περνάει από το μυαλό του αναγνώστη κάτι τέτοιο όταν το διαβάζει. :nanteee: Ειδικά εκεί που διάβαζε το γράμμα από τον πατέρα του.... Καλά, οκ και η Saaya, αλλά να πάρει σειρά :hahaha: καλύτερα να τον πάρει η Roman δλδ αν δεν τον πάρει η Himeko. [/spoiler]
Mar 14 2011 19:51
Photo

KennyKai

[SPOILER]Nαι, αλλά ρε γμτ, δεν τόλμησε να κόψει τις ελπίδες της Saaya, και θα 'χουμε dorama... and I don't want dorama in my Sket Dance. :nanana: Όχι ότι η Saaya δεν είναι καλή κοπέλα, σ' αυτό το arc την έχω συμπαθήσει κι αυτήν, αλλά καλύτερα να μην μπλεχτούν τα πράγματα.[/SPOILER]
Mar 14 2011 19:42
Photo

Night Wizard Seal → Kamui

Αρχή είμαι ακόμα. Ένας λόγος που με χαλάει να το συνεχίσω είναι ότι είναι ongoing. Διαβάζω αρκετά και γενικότερα χαλάει την ατμόσφαιρα. Ένας δεύτερος λόγος είναι το διάβασμα που έχω. Θέλω να την απολάυσω τη σειρά και να κάτσω να την ξεκοκαλίσω στην κυριολεξία :P. Το καλοκαίρι θα ήταν προτιμότερο. Ειδικά που τώρα θα κάτσω μέχρι το Ιούλιο Αθήνα λόγω φροντηστηρίων, πιστεύω ότι θα είναι η πανάκειά μου. :hahaha:
Mar 14 2011 19:37
Photo

KaiKenny

Ναι-ναι! :hahaha: To Chupii φταίει για όλα. Πάντως η Himeko αντέδραση πάρα πολύ normal. That's Himeko-chan for you!!! Γι' αυτό τα σπάει και είναι super ηρωίδα!! :riiight: Εμείς είμαστε μαζί της!!! Επίσης είχε και λίγο Switch/Reiko που μ' αρέσει εξίσου και ο Tsubaki το άκυρο μέσα σ' όλα :hihi2: :hahaha: Πάντως ό,τι ξεκινάει από τον Chuuma-sensei έχει πάντα πολλή φάση!
Mar 14 2011 18:44
Photo

6Greed9 → Sabaku316

καλα αλλη αγαπη το jane doe... Νεστορας εδω φιλε,χαρηκα. ολα οκ?με τι ασχολεισαι?
Mar 14 2011 18:39
Photo

Tωρα που τα λεμε, (προχθες που τα λεγαμε βασικα):P πως τα πας με το Ravages of Time? Εγω ειμαι στο 15 volume, και η σειρα γινεται ολο και καλυτερη.
Mar 14 2011 17:35
Photo

KennyKai

... και μόλις τα διάβασα και τα 2. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF :roar: cliffhanger του κερατά. :cry5:
Mar 14 2011 16:40
Photo

KennyKai

Όντως! Την επόμενη φορά θα τους ενημερώνουμε από πιο πριν, για να το ξέρουν και να είναι στην ώρα τους. :hihi2:
Mar 14 2011 14:54
Photo

Kenny → Lord Leon

Comics - Cartoons (Subforum του TV - Κινηματογράφος).
Mar 14 2011 14:47
Photo

Napster → didimakia

[IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/74798_490524182287_70843737287_6938846_6249684_n.jpg[/IMG] Aπο τα αγαπημενα μου τραγουδια. [I]Υ.Γ. Zombie FTW![/I]
Mar 14 2011 14:00
Photo

mono → Lord Leon

Σαφώς και έχω θεωρία! [spoiler] ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ! [/spoiler]
Mar 14 2011 13:47