Jump to content

Community Status Updates

Photo

monoNight Wizard Seal

Έκανα thread για το furusato japan αλλά δεν το έχει τιμήσει κανείς Τ_Τ Και λέω γιατί, γιατί τόση αδιαφορία? *ξεσπάει σε λυγμούς* Δεν το περίμενα αυτό από σένα μικρή νυχτερινή μου φώκια ~σνιφου σνιφου~
Mar 21 2011 21:06
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Θα προτιμήσω το "Ο χρόνος είναι υποκειμενικός" και θα αρκεστώ σε αυτό. Τι ένας χρόνος, τι πέντε, μπροστά στην αιωνιότητα. Αλλά ας μην το πάμε εκεί. Κατα την διάρκεια της σπουδής μου θα κανονίσω σίγουρα ένα ταξιδάκι(τότε που θα μαθαίνω και τα ιαπωνικά). Οπότε λιγότερο από 5 χρόνια for me και σίγουρα άμεσο μέλλον. :P
Mar 21 2011 20:55
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Κοίτα, άμεσο για εμένα είναι ο επόμενος χρόνος, και είναι κάπως δύσκολο. Μέσα στα επόμενα 5 όμως.
Mar 21 2011 20:35
Photo

[QUOTE]Ξέρω ότι είσαι μέσα στα πράγματα και οργανωτικός, γιαυτό απευθύνομαι αμέσως σε σένα για ό,τι σχετικό :D [B]Ένα Απρίλη (για να είναι και εποχή των σάκουρα) του μεσοπρόθεσμου μέλλοντος πρέπει να πάω. [/B] Το είδα μετά που έγραψα το δικό μου ποστ. Είδες, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :P [B]Βέβαια εντάξει, δεν είμαι hater με την κυριολεκτική έννοια, απλά δεν μ' αρέσουν καθόλου. [/B]Όπως δεν μου αρέσουν και οι ντομάτες. Tomato hater :P Αλλά ναι, let's embrace our theoretical nerdiness.[/QUOTE] Ακριβώς. Πρέπει να πάω και θα πάω. Στο άμεσο μέλλον βέβαια. Συμφωνώ και στο απο κάτω. :P
Mar 21 2011 20:24
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Σήμερα το συζητούσα με τον Tenshi. 25 Μαρτίου πώς σου ακούγεται; :kill4u:
Mar 21 2011 19:59
Photo

Kai → Napster

:joyful: New Sket-paaaaal!!!!!!!!!!!!!!!!! [spoiler] [IMG]http://24.media.tumblr.com/tumblr_l2a56qLf8e1qazp1xo1_500.jpg[/IMG] [/spoiler] Χαίρομαι που σου άρεσε. Και συνεχίζει στα ίδι επίπεδα, σε πολύ πιο αστεία-σε πολύ πιο συγκινητικά. Αφού σου άρεσε το one-shot θα σε αρέσει και η συνέχεια σίγουρα. Από τη μεριά μου, συνεχίζω με το Gamaran, αν και στο 13 είμαι ακόμα. Μπορώ να πω ότι ως τώρα είναι αρκετά ενδιαφέρον, θα συνεχίσω ακάθεκτα και ελπίζω αργά ή γρήγορα να φτάσω up-to-date
Mar 21 2011 19:55
Photo

Ξέρω ότι είσαι μέσα στα πράγματα και οργανωτικός, γιαυτό απευθύνομαι αμέσως σε σένα για ό,τι σχετικό :D Ένα Απρίλη (για να είναι και εποχή των σάκουρα) του μεσοπρόθεσμου μέλλοντος [B]πρέπει[/B] να πάω. Το είδα μετά που έγραψα το δικό μου ποστ. Είδες, τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται :P Βέβαια εντάξει, δεν είμαι hater με την κυριολεκτική έννοια, απλά δεν μ' αρέσουν καθόλου. Όπως δεν μου αρέσουν και οι ντομάτες. Tomato hater :P Αλλά ναι, let's embrace our theoretical nerdiness.
Mar 21 2011 19:51
Photo

Napster → Kai

ΟΚ, το διαβασα το One-Shot. Χαλαρα θα το αρχισω το manga του. Πολυ ωραιο ηταν, [I][B]με[/B] [/I]αρεσε παρα πολυ. Ειδικα εκει που αρχισε να συγκεντρωνεται o Bossun για να ακουσει τι λενε οι αλλοι. xD
Mar 21 2011 19:49
Photo

Kaidou → Gin-San

φιλε μονο ελληνικα τα greeklish δεν επιτρεποντε :)
Mar 21 2011 19:43
Photo

Ναι, να πάμε μια βολτούλα. Εε τι, δυό τσιγάρα δρόμος είναι το Κιότο. :P Πάντως θέλω τόσο πολύ να πάω. Οh and btw, you also hate mechas?!?!?! I am not alone. Το είδες πιο πάνω το πόστ μου. Ρε πραγματικά τώρα σε πάω ακόμη περισσότερο :P Είμαι mecha hater και θεωρητικός άνθρωπος (σε λίγο φιλόλογος γενικής φύσεως, μη θυμώσεις) xD και ναι γουστάρω.
Mar 21 2011 19:36
Photo

[url]http://commons.wikimedia.org/wiki/Kyoto[/url] :blingeye2: NWS, να μου κλείσεις εισιτήρι.-
Mar 21 2011 19:03
Photo

HawkEyesMihawk1 → t-t-chopper

ena slash eisai
Mar 21 2011 18:19
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Τι κάνει ο καλός μας Mod? Πώς πάει? Λοιπόν...αναρωτιόμουν πότε μπορείς να συναντηθούμε να με μάθετε -επιτέλους- mah jong? Έχω καλές προθέσεις το ορκίζομαι!:hiding_something:
Mar 21 2011 17:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Tenshi

Κανένα πρόβλημα, αλλά ο γείτονας τι θα λέει? xD OK, θα μιλήσω και με τον Kenny και θα σε ξαναενημερώσω!
Mar 21 2011 17:41
Photo

t-t-chopper → HawkEyesMihawk1

σπορε 3 rumble σε εχω....τσιρακι των marines
Mar 21 2011 16:29