Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → Night Wizard Seal

σωστο κ αυτο:Ρ ελπιζω να τα λεμε τοτε συχνοτερα^^
Mar 22 2011 14:38
Photo

Night Wizard Seal → MisaYoshiko

Δεν γνωριζόμαστε, αλλά μιας και είμαστε τόσο καιρό στο φόρουμ είπα να σε προσθέσω. :) Τίποτα, χαρά μου.
Mar 22 2011 14:36
Photo

Kai → Jorg

[COLOR=white]Φυσικά και μου αρέσουν, I will check.[/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [COLOR=white]Ιδέα δεν έχω, αλλά όταν το διάβαζα είπα 'Αυτό να το δώσω στον Jorg', βέβαια μετά το ξέχασα και καλά που είδα την υπογραφή. Δεν έχω ιδέα κάθε πότε θα βγαίνει, αλλά το scanlation group είναι αρκετά ενεργό απ' όσο είδα στο baka-updates. Πάντως είχε Status: 0 Volumes (Ongoing), οπότε πρέπει να είναι γενικά φρέσκο-φρέσκο.[/COLOR] [COLOR=white][/COLOR] [COLOR=black][COLOR=white]:hahaha: Άντε ν' ανοίξουμε thread να το γλεντάμε μόνοι μας, αν σου αρέσει, όποτε βγαίνει το chapter.[/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [COLOR=white] [/COLOR] [/COLOR]
Mar 22 2011 12:53
Photo

giota83 → Anyparktos

που ειναι το subforuf του bleach γιατι ψαχνω στις σειρες ανιμε για καποιο σχετικο θεμα και δεν βρισκω τιποτα. στειλε μου αν μπορεις καποιο link γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα.
Mar 22 2011 12:40
Photo

Happy → anaktas

γεια σε ευχαριστω για to friend rec!
Mar 22 2011 11:48
Photo

MisaYoshiko → Night Wizard Seal

Καλημερα δε νομιζω οτι μετα απο τοσα χρονια που σε βλεπω στο φορουμ να ανακαλυψω οτι γνωριζομαστε σωστα?:Ρ ευχαριστω για το αντ παντως
Mar 22 2011 09:39
Photo

Strange Loop → Anelis

επειδη εισαι η καλύτερη σιλένα του κόσμου σ αγαπω. [spoiler][IMG]http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/079/8/6/doctor_wtf__cover_by_jimoakley666-d3c2f8v.jpg[/IMG][/spoiler]
Mar 22 2011 04:07
Photo

Kenny → meidei

Ε ναι, όσο να 'ναι, είναι αλλιώς το αίσθημα να ξυπνάς στις 2 το μεσημέρι και η πρώτη σου σκέψη να είναι "great, another day wasted... welp, it can't be helped now, so let's procrastinate for the rest of the day". :hihi2: [SIZE="1"]Someone shoot me now. >__<[/SIZE]
Mar 22 2011 02:44
Photo

meidei → Kenny

Υποθέτω... αλλά καλύτερα καθόλου ύπνος παρά δύσκολο πρωινό ξύπνημα...
Mar 22 2011 02:35
Photo

Kenny → meidei

[QUOTE=meidei;482136]Πήγε 2; ΠΗΓΕ ΔΥΟ; God...[/QUOTE]Όταν γίνεις φοιτητής θα λες "πάλι ξημέρωσε έξω κι εγώ ακόμα να κοιμηθώ...". Trust me.
Mar 22 2011 02:23
Photo

zoro77 → Wild Monkey

καλα κανεις!
Mar 22 2011 02:04
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Καλέ, δεν το πήρα έτσι, μη φοβάσαι. :hahaha: Αλλά όχι, δεν θα έρθει για 25η (εκτός κι αν σχεδιάζει να μου το ανακοινώσει τελευταία στιγμή :hihi2: αλλά δε νομίζω). ... καλού-κακού ας τον ρωτήσω. :terror2:
Mar 22 2011 01:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ότι έφυγε το ξέρω, απλώς ρωτούσα -εμμέσως πλυν σαφώς- αν θα έρθει για 25η. Και προς θεού, δεν το έλεγα μόνο για το shougi, τον συμπάθησα πολύ, απλώς για πλάκα το είπα. Μη νομίζεις ότι είμαι και τέτοιος άνθρωπος!
Mar 22 2011 01:27
Photo

didimakia → Brooke sama

Fanart ειναι : )
Mar 22 2011 01:17
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Όχι, ο κολλητός μου γύρισε Ξάνθη - αλοίμονο αν ακόμα καθόταν εδώ. :hahaha: (Πήρε και το shougi set μαζί του. :nanteee:) Αν γίνεται, στείλε μου σε PM το κινητό σου, για να συννενοηθούμε στις 25 του μήνα σε ποιο μαγαζί θα πάμε. Σκεφτόμαστε να βρεθούμε νωρίς μετά το μεσημέρι, για να έχουμε άφθονο χρόνο για εκμάθηση και practice (και να μη μας πουν "κλείνουμε σε 5 λεπτά", όπως μας είπανε ένα βράδυ στο Battlegrounds :borednn9:).
Mar 22 2011 00:56