Jump to content

Community Status Updates

Photo

mono → Strange Loop

So cute <33333
Apr 04 2011 00:30
Photo

Strange Loop → mono

[IMG]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lj1t88pWol1qchw5ro1_500.gif[/IMG]
Apr 04 2011 00:22
Photo

Nighteyes → DarkElf

Μπα. Το έχω αφήσει στην ακρη μέχρι να αποκτήσω μεγαλύτερο λεξιλόγιο. Γι αυτό το γύρισα στα raw manga. Την σειρά την είχα παρατήσει με το που άρχισαν τα filler, με στεναχώρια από την μια γιατί μου άρεσε το κλίμα ως τότε αλλά δεν είχα καμία διάθεση να χαλαστώ με τα χαζα που συνηθίζουν στα filler.
Apr 04 2011 00:16
Photo

Mitsuhashi → Adventurer

Οχι εντάξει δεν εχω παράπονο απο την πόλη μας ,νομίζω :P ... Anyway :tensai: για καφέ θα χαρώ πολύ να πάμε , Αν και με την Άννα Δεν Ξέρω πως να επικοινωνήσω διότι εκεί την γνώρισα , και αν θέλετε κανονίζουμε να έρθουν και άλλα παιδιά απο το forum. Οσον αφορά το cosplay δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω . Έχω μια κλίση προς Yamamoto απο Katekyo Hitman Reborn, αλλα θέλω να ψάξω κιάλο πριν κάνω οτιδήποτε. Είμαι ανοικτός σε ιδέες :D
Apr 04 2011 00:05
Photo

DarkElf → Nighteyes

Niiiiiiice!Thanks!Θα πρέπει να το κοιτάξω οπωσδήποτε!Εσύ με το Kyou Kara Maoh παλεύεις ακόμα?Παρεπιπτόντως τον 3ο κύκλο ακόμα να τον τελειώσω..
Apr 03 2011 23:54
Photo

Nighteyes → DarkElf

Πολλά έχει στο nihonomaru. Ρίχνε καμια ματια και σ' [URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=6445"]αυτό [/URL]που αν και ήταν για light novels το έκανα μια μετατροπή για να ενημερώνουμε και για raw manga που διαβάσαμε, αν κάτι βρήκαμε ότι θα ωφελήσει κάποιους. πχ ότι έχει furigana κτλ. Θα προσθέτω link στο πρωτο ποστ.
Apr 03 2011 23:33
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Γι'αυτό εγώ έχω το κεφάλι μου ήσυχο και δε βάζω αλκοόλ στο στόμα μου :P Αυτήν την Παρασκευή ξεκινάμε για Λευκάδα(4ήμερη). ^_^
Apr 03 2011 23:31
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Εεε, δεν φταίω εγώ που μας πήγαν τότε. Πάντως όντως γινόταν της κακομοίρας και δεν ήταν απόγευμα. Βασικά κάποιες στιγμές που μου έμειναν. Είχαμε πάει την Παρασκευή σε μια ταβέρνα-like με ζωντανή μουσική. Είχε πάει 12 και οπότε καταλαβαίνεις. Πρωταπριλιά! Δύο φίλοι μας μας είπαν ότι η καθαρίστρια βρήκε ένα από τα ποτά που είχαμε κρύψει στον κάδο, το είπε στους καθηγητές και αυτοί είπαν ότι μια μέρα αποβολή την βάγαμε σίγουρα. Βάλαν και στο κόλπο μια καθηγήτρια. Είχαμε χεστεί όλοι μας. Ο ένας προσπαθούσε απεγνωσμένα να βρει μια λύση, ο άλλος ήταν έτοιμος να κλάψει και εγώ ενώ είχα αγχωθεί δεν το έδειχνα και έκανα βόλτες μες στην ταβέρνα σκεφτώντας άσχετα θέματα. Λέω μια στιγμή εγώ είναι πρωταπριλιά, φαντάσου να μας κάνουν καμιά πλάκα. Μετά από λίγο πάμε με έναν φίλο μου έξω και μου λέει ότι πρέπει να μας κάνουν πλάκα για διάφορους λόγους. Το σχέδιο τους είχε πολλές τρύπες. Πρώτον είπε ότι θα φάμε αποβολή όπως τον Π. που τον είχα πιάσει και αυτόν με ποτά. Το θέμα είναι ότι δεν τους έδωσαν αποβολή, αλλά μόνο του τα κατάσχεσαν. Δεύτερον λέω στο ένα παιδί "Α ναι! Επίσης καλή πρωταπριλία ρε!" και άρχισε να σχηματίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπο του. Ένα άλλο παιδί πήγε να στείλει στον πατέρα του, του είπαν ότι είναι πλάκα και άρχισε να γελάει κ.α. Εκείνο το βράδυ, οι καθηγητές μας είπαν να πιούμε όσο θέλουμε και τα 3/4 των μαθητών, μη σου πω και περισσότερο, έγιναν τύφλα. Ακόμα και παιδιά που ούτε καν θα φανταζόσουν ότι θα έπιναν. Εμείς βέβαια είχαμε γίνει τύφλα στο πλοίο οπότε δεν μπορουσαμε να πιούμε, και συγκεκριμένα εγώ και ένας άλλος φίλος μου, μόνο στο πλοίο του ερχομού ήπιαμε. Πάντως είχε άπειρη φάση να βλέπεις καθηγητές και μαθητές τύφλα. XD Επίσης την πρώτη μέρα κλείσαμε πάνω από 12ωρο χωρίς φαΐ. Ναι ρε ήταν πολύ ωραία και πραγματικά στεναχωριέμαι που γύρισα γιατί ξέρω τι με περιμένει (διάβασμα, διάβασμα και διάβασμα). Υπήρχαν βέβαια και οι κακές στιγμές στην εκδρομή, αλλά γενικά περάσμαε πολύ ωραία. Εσείς θα πάτε καμιά εκδρομή;
Apr 03 2011 23:25
Photo

meidei → mono

Αχά. Βασικά πάω κάπως αντίστροφα. Έχω την λέξη ούσσου και ψάχνω μια λιβανέζικη λέξη που να μπορεί να είναι η ετυμολογία της. Μέχρι τώρα βρήκα την λέξη huss, που λογικά σημαίνει πάνω-κάτω το ίδιο. Μια άλλη φορά λοιπόν. Χαιρετισμούς στην γιαγιά για την ώρα :P
Apr 03 2011 23:14
Photo

mono → meidei

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια. Κάποια χρόνια πριν που είχαμε πάει Λίβανο το μιλούσε :P Τελικά μου έπεσες λίγο μακριά και δεν μπορέσαμε για το καφεδάκι, ελπίζω κάποια άλλη στιγμή :) Πάντως αν θες πες μου τις λέξεις, πραγματικά δεν χάνω τίποτα να τη ρωτήσω.
Apr 03 2011 23:07
Photo

meidei → mono

Αραβόφωνη η γιαγιά;
Apr 03 2011 23:02
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

Πες ότι σου κατεβαίνει στο κεφάλι. Εγώ ούτως ή άλλως δε θίγομαι, Αθηναίος δεν είμαι, οπότε κανένα πρόβλημα :P. Το Σάββατο κατα τις 9 πέρασα από το Mall εγώ δυστυχώς. Επίσης, είναι η χειρότερη μέρα και ώρα, Σάββατο απόγευμα να πας στο Mall. Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις. Πουθενά και για κανένα λόγο :P Σαν εκδρομή σ'άρεσε γενικά;
Apr 03 2011 22:51
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Μια χαρα ρε μαν. Πρέπει να ήταν αυτό στο Μαρούσι, δίπλα στο οάκα. Τώρα δεν ξέρω και την Αθήνα, αλλά ούτως ή άλλως εγώ μόνο αυτό ήξερα. Δεν ξέρω, πρέπει να μου φάνηκε υπερβολικά μεγάλη πόλη η Αθήνα. Και όχι μόνο σε μέγεθος. Όλοι οι άνθρωποί εκεί ήταν τρελοί, με το συμπάθειο κίολας. :P Και στο mall που πήγαμε, από το "Που θα πάμε να φάμε" καταντήσαμε να λέμε "που θα βρούμε να φάμε". Ούτε για καφέ δεν βρήσκαμε. Τώρα βασικά δεν ξέρω τι να πρωτοπώ. Γίνε πιο συγκεκριμένος να ξέρω από που να αρχίσω. XD
Apr 03 2011 22:47
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

Haruhi Kaiji is more epic. For manly hare hare yukai. [IMG]http://i777.photobucket.com/albums/yy57/xXWhitePhoenix/Kaiji___Haruhi_by_Rollerdog.png[/IMG] Aru hareta hi no koto mahou ijou no yukai ga kagirinaku furisosogu fukanou janai wa κτλ
Apr 03 2011 22:39
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

You are doing it wrong [IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Random/Pcs/14873474_m1.jpg[/IMG] For manly children's card games. I win.
Apr 03 2011 22:05