Jump to content

Community Status Updates

Photo

reignYOMA → Loveless

:) αλοχα!
Apr 04 2011 12:08
Photo

Napster → Kai

Δηλαδη να περιμενω τιποτα καλο ή ......:sadist:? Ομιτζι, τωρα εψαξα και ειδα πως δεν υπαρχει thread για το συγκεκριμενο manga. Wth συμβαινει εδω? :Crying2:
Apr 04 2011 11:38
Photo

sefiroth → meidei

Νομιζω πως απο τα post που εκανα φαινεται πως δεν το κρινω με βασει προκαταληψεις που εχω δεχτει.Anyway αυτες οι συζητησεις παντως μονο εποικοδομητικες ειναι.
Apr 04 2011 11:27
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

WRONG! Tsun tsun dere tsun dere tsun tsun~ I'll be back with my fanservice Kaiji
Apr 04 2011 08:14
Photo

Kai → Napster

Niiiiice! Άντε, να δεις τις σε περιμένει με τη waifu. To μόνο που μας λείπει πλέον, είναι ένα thread να σχολιάζουμε.
Apr 04 2011 08:13
Photo

Kamen Tantei Zura → Kai

tsun tsun tsun tsundere tsun~
Apr 04 2011 06:29
Photo

meidei → sefiroth

Πυρηνική φυσική δεν είναι, σίγουρα, αλλά είναι αναμενόμενο κάποιος να χάσει τον βασικό άξονα της ιστορίας και να ερμηνεύσει λάθος τους χαρακτήρες και την ιστορία τους αν βασιστεί στις κοινωνικές προκαταλήψεις που δέχτηκε. Έχω δει αρκετές φορές να γίνεται αυτό. Όπως έχω ξαναγράψει κι εδώ, το Wandering Son δεν είναι μια ιστορία που έχει να κάνει με σεξουαλικό προσανατολισμό, με ετεροφυλοφιλία και ομοφυλοφιλία. Έχει να κάνει με ένα κορίτσι σε ανδρικό σώμα και ένα αγόρι σε γυναικείο (=θέματα φύλου). Όταν αυτό γίνει κατανοητό, τόσο το κόλλημα του Shuu με την εμφάνιση του και την φρίκη του για ένα σπυράκι, όσο και όλα τα άλλα εξηγούνται πολύ πιο εύκολα. Αυτονόητα φιλικά.
Apr 04 2011 06:28
Photo

didimakia → Lucy Heartfilia

Δωρακι [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yOe4tpLf41U&feature=feedu[/youtube]
Apr 04 2011 03:22
Photo

teara

γειά!ευχαριστώ! Ναι,βρήκα 2-3 αλλά δεν έχω πάει ακόμα να δω τι παίζει.
Apr 04 2011 02:19
Photo

sefiroth → meidei

Ακουστε και καποια αλλη αποψη :'( Μην την απορριπτετε τοσο ευκολα. Εξαλλου το wandering son δεν ειναι και πυρηνικη φυσικη για να μην το καταλαβει και ο πιο αδαης :yahoo: φιλικα παντα.
Apr 04 2011 02:03
Photo

Mitsuhashi → teara

Καλησπέρα , τι κάνεις? :) Καλώς ήρθες στο forum , ελπίζω να σου αρέσει . Αν επιτρέπετε , Βρήκες φροντιστήριο που έψαχνες ?
Apr 04 2011 01:10
Photo

Napster → Kai

Αλλα 12 chaps και το φτανω στο update chap. :D Αντε να δουμε αμα θα προλαβαινω να βλεπω τα anime της ανοιξης. ο.Ο
Apr 04 2011 01:07
Photo

iristella → club life

[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=918"]Forum Rules[/URL]:thatsit:
Apr 04 2011 01:01
Photo

mono → Strange Loop

Σιγά καλέ τα μέλια, κολλήσαμε... Δεν νομίζω ότι αντέχω να το ξαναδω και μάλιστα τόσο σύντομα...It broke my heart ~snif~
Apr 04 2011 00:57
Photo

Strange Loop → mono

το οτι διαφψνουμε δεν σημαίνει δεν αγαπιόμαστε. (ερχεται την αλλη εβδομαδα στις αιθουσες και ψαχνω παρέα, xD)
Apr 04 2011 00:40