Jump to content

Community Status Updates

Photo

Wild Monkey → iristella

Hey Iri, θέλω να σου εκμυστηρευτώ ότι είσαι η αγαπημένη μου mod εδωπέρα. Είμαι θαυμαστής σου και το δηλώνω δημόσια!
Apr 07 2011 21:56
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Αυτό τώρα είναι καλό ή κακό;
Apr 07 2011 21:32
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Ήμουν σίγουρος. Εσένα παιδί μου δε σε κρατάνε τα δεσμά του παρελθόντος :P
Apr 07 2011 21:02
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Όχι :/ Κλίνω προς την ανάλυση για το τι συμβαίνει στην σύγχρονη ιαπωνία μάλλον...
Apr 07 2011 21:01
Photo

Putin → Black Rock

Χεχ, κιεγώ πριν λίγο καιρό έχασα κάπως τον έλεγχο. Τότε ήταν που κατάλαβα πως εδώ και κάτι καιρούς είμαι κάπως, τουλάχιστον εσύ το κατάλαβες νωρίς. Παρ' όλα αυτά, δεν έχω βρει λύση ούτε για την περίπτωσή μου, οπότε δεν έχω συμβουλές να σου δώσω. xp [SIZE=1] --- Βρήκα σήμερα καθηγητή στη σχολή που ξέρει από illustrator, αύριο θα πάω να τον βρω και ελπίζω να μου ξεκαθαρίσει τις απορίες μου. Αν πιάσω κάνα καλό τρικ στο σφυρίζω.[/SIZE]
Apr 07 2011 21:00
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Αποφάσισες ποιο βιβλιαράκι θα ξεκινήσεις;
Apr 07 2011 21:00
Photo

Black Rock → Putin

Απλά ζήτησα συγνώμμη γιατί στην αρχή σου έλεγα να μου κάνεις ερωτήσεις και μετά το πήρα πίσω. depression, να σου πώ την αλήθεια δεν ξέρω τι έχω. Ενα χρόνο τώρα είμαι κάπως απλά τελευταία έχω χάσει λίγο τον έλεγχο
Apr 07 2011 18:24
Photo

Affwys → Six Winged Angel

ti wra 8a pas?
Apr 07 2011 16:17
Photo

meidei → Hanzo

Ναι, δεν είναι σπάνιο μερικά AO να σε εκπλήξουν πολύ θετικά. Αλλά συνήθως είναι τα πιο παλιά. Για παράδειγμα το 184, ωραίο τρικ. Και νομίζω και το 11, η "Σονάτα του Σεληνόφωτος" είναι AO. Πολλά, ειδικά μετά το #400 είναι κακοδουλεμένα. Δεν με πειράζει ακριβώς, αλλά είναι οι μόνες φορές που με κάνουν να νιώθω ότι το DC ξεκίνησε να επαναλαμβάνεται. Ίσως να έπρεπε να συνέχιζα το μάνγκα... Για τα Detective Points, συμφωνώ για την έλλειψη ανάπτυξης, αλλά έχουν πλάκα τα άτιμα. Ειδικά ο Γκέντα.
Apr 07 2011 15:34
Photo

Hanzo → meidei

Kαλα τα anime original ετσι ειναι τα περισσοτερα.Μερικα δε ειναι τοσο βιαστικα και προχειρα λες και τα εχει "επινοησει" ο animator,o συνθετης του οστ η καποιος τελειως "ασχετος" με το ειδος. Επισης σχεδον παντα εχουν dedective boys-ευκολη χρηση χαρακτηρων με ανυπαρκτο development- και χειριστης ποιοτητας backgrounds και animation.Παρολ αυτα μερικα (αρκετα actually) αξιζουν και λεει να δεις το ανιμε για την παρτη τους.
Apr 07 2011 15:10
Photo

meidei → Hanzo

Στο 602 πέτυχα θύτη, κίνητρο (ακριβώς) και τρικ (με μια-δυο παρανοήσεις) στα 12 λεπτά, πριν καν πέσει η κουρτίνα για τις διαφημίσεις. Να δεις ότι θα ήταν Anime Original και όχι υπόθεση του manga :P Είναι τυπικό των manga to drama αυτό μάλλον. Διάβασα την περίληψη του The Killing and I am sold. Κατεβάζειν αλλά μάλλον ου βλέπειν για την ώρα.
Apr 07 2011 15:01
Photo

Hanzo → meidei

Kαλα ναι ξερω τι λες :P Με αδερφο κανουμε το εξης.Εμφανιζονται οι χαρακτηρες της υποθεσης και τους ταμπελιαζουμε με την μια με ελαχιστα στοιχεια προσωπικοτητας.Πχ: bad guy-victim συνηθως good guy- "justified" killer girl/kid/whatever - σχετικη/ος με το motive Αυτα αντε πες τα πετυχαινεις,τα tricks oμως ειναι αρρωστα και unsolvable συνηθως xD Βtw,ειδα και την πρωτη σεζον του Kindaichi dorama.Oκ μετριο για να πω την αληθεια.Κακο παιξιμο εως παρωδια σε φασεις.Ειχε κατι original υποθεσεις συμπαθητικες παντως.Η ατμοσφαιρα του anime πολυ καλυτερη. Απο αμερικανικες σειρες σου προτεινω το the Killing που αρχισε μολις πριν λιγες μερες.Το πρωτο επ εξαιρετικο.
Apr 07 2011 14:47
Photo

Xeiji → meidei

Σε ευχαριστω πολυ παρολο που το ειχα βρει απλα ησουν offline και δεν ξαναεστειλα.
Apr 07 2011 14:31
Photo

Lucy Heartfilia → Erisadesu

Erisa-senpai, σου άφησα αφιέρωση στο Japanese Idol of the day! :3
Apr 07 2011 14:20
Photo

Lucy Heartfilia → Yano

Εμένα τα 2ο αγαπημένο μου!! <3 Οοο και θανξ για τ αντ!!! :)
Apr 07 2011 14:10