Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → meidei

Τσόντα με βιασμούς και όχι μόνο, να μου λείπει. Όχι δεν ήταν ούτε καν αυτό. Ενα χάλι ήταν. Ασε που πήγε να περασει και κάτι μηνύματα που με θύμωσαν. Αστο να παει... Το θυμήθηκα το "καλό" που σου λεγα. Το πόσταρα στο thread τελικά γιατί μπορεί να θέλει να το διαβασει κι αλλος άμα το δει. Aν θυμηθώ και κανεναν αλλο θα σου πω. Το sekaiichi μια χαρά είναι, πίστεψε με. Αν και μου φανηκε κουλό το πως γίνεται να ξεχασεις κάποιον που τα είχες όπως είχα πει παλιά που είχες διαβασει το spoiler:P, σ' όλα τ' άλλα είναι σχεδόν junjou. Άσε που μαθαίνεις και ωραία πράγματα για τον χώρο των εκδόσεων. Τα παραπάνω αφορουν το manga, αν εννοείς ότι θα δεις το anime δεν ξερω πως θα τους βγει. Αν βγει σαν ποιοτητα όπως το ova, την κατσαμε. (Πολύ στα manga το γύρισα τελευταία)
Apr 07 2011 23:08
Photo

Loke → Babba

αν ημουν ισως αλλα μπορει και οχι, δε γνωριζεις το δικο μου ;) στο taka-greece thread αναφερομουν ^^
Apr 07 2011 23:06
Photo

Putin → Black Rock

Αν έμπαιζες και Blazblue θα γελούσες ακόμα περισσότερο. Bonus points: read it with Tomokazu Sugita's voice, since he's the seiyuu. [IMG]http://i102.photobucket.com/albums/m110/lucire666/1298162618534.jpg[/IMG]
Apr 07 2011 23:04
Photo

meidei → Nighteyes

Γιατί ήτανε αηδία το άλλο; Από την περίληψη μου κάνει απλά για τσόντα. Αν θυμηθείς άλλα μάνγκα με ντετέκτιβ, αφήνεις μήνυμα, ε :D ΥΓ. Στο sekai ichi hatsukoi πώς το λένε, τελικά θα δώσω άλλη μια ευκαιρία γιατί παρά το ότι ήταν το ova, μου φάνηκε να έχει προοπτικές στο κομμάτι του comedy. Τώρα που φτάνω το hourou musuko up-to-date, ανοίγει χώρος για δεύτερο μάνγκα.
Apr 07 2011 22:56
Photo

Nighteyes → meidei

Α έχω τύχει και άλλα με detective και μάλιστα ένα που ήταν και με σχετικά καλή (αστυνομική) ιστορία. Δεν θυμαμαι όμως ποια.:P Το συγκεκριμένο δεν το έχω διαβάσει πάντως ακόμα, μη με βρίζεις μετα. Μετα από την ανακάλυψη ότι είχε κάνει και εκείνη την αηδία η ίδια, άρχισα να την φοβάμαι.
Apr 07 2011 22:48
Photo

Black Rock → Putin

αυτό κι αν μην είναι θαύμα. Άνθρωπος που να ξέρει από ΑΙ. Ευχαριστώ για την προσφορά βοήθειας. Σήμερα με έπιασε ξαφνική όρεξη και άρχισα να δουλεύω σε ένα καινούργιο βέκτορ. Άσχετο αλλά η εικόνα που έβαλες στο προφίλ σου με έκανε και γέλασα πολύ γιατί ξέρω από πού είναι η ιδέα [SPOILER][IMG]http://img859.imageshack.us/img859/7481/adachi.png[/IMG][/SPOILER] bitches and whores dood!
Apr 07 2011 22:45
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Υπό άλλες συνθήκες θα τα συνδύαζα πάντως :)
Apr 07 2011 22:34
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Αλλά το παίρνεις όπως θες. Εσύ ξέρεις αν είναι καλό ή κακό. Εγώ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη :P
Apr 07 2011 22:29
Photo

meidei → Night Wizard Seal

Κι εγώ βαριόμανε να ανοίξω το advanced editor και να βάλω το κατάλληλο εμότικο, ομολογώ :P
Apr 07 2011 22:26
Photo

Nighteyes → DarkElf

Έκανα edit.
Apr 07 2011 22:24
Photo

Night Wizard Seal → meidei

Πλάκα κάνω βρε :P
Apr 07 2011 22:24
Photo

iristella → Tenshi

Κανόνισε να πιαστούμε τούφα με τούφα εμείς οι δύο. (Ξερεις γιατί μη μου κάνεις τον αθώο). [SPOILER=edit]:tongue2:[/SPOILER]
Apr 07 2011 22:15
Photo

Wild Monkey → iristella

Χα, μετά απ'αυτή τη φιλοφρόνηση θα αποκτήσω λίγο σεβασμό στη ζούγκλα. Arigato, Iri-chan.
Apr 07 2011 22:11
Photo

Erisadesu → Lucy Heartfilia

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!
Apr 07 2011 22:03
Photo

iristella → Wild Monkey

Oh thank you thank you. Blush blush. :blush2: Υοu are my favorite Monkey too. xD
Apr 07 2011 22:03