Community Status Updates
Hanzo → meidei
Τo oτι ειναι yaoi η shojo for that matter δεν αναιρει αυτοματως το ποσο "εξυπνο" ειναι σαν δουλεια.
Και αυτο μου φανηκε αρκετα-εως πολυ- χαζο,και σαν romance,και σαν κομεντι και γενικοτερα.
Θα το συνεχισω δηλαδη οσο παει,δεν ειναι βασανιστικο -yet- απλα ανεφερα το τι με ενοχλησε απο μια πρωτη εντυπωση.
Apr 09 2011 15:17
Kai → Jorg
:hahaha: Καημένε, το καλό που σε θέλω να προλάβω να βαθμολογήσω. Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνεις κάθε φορά και ή είσαι από κάτω στην ίδια σελίδα ή πηγαίνεις και τα ποστάρεις τα σετ σου χωρίς να το πάρω χαμπάρι. Παίζει να σε έχω βαθμολογήσει το πολύ μία φορά, πάντα με προλαβαίνουν.
:hahaha: Ε, μα. Και τελικά ο στόχος σου δεν κράτησε παραπάνω από 5', να μην πω λιγότερα.
Και μάλιστα τι συζητήσεις ε; Το thread για το ποια είναι υπερεκτιμημένα anime, άλλαξε σε 'Αν είναι υπερκτιμημένα τα OP, Bleach, Naruto'. Nice, γιατί ποτέ δεν ξαναείδαμε τέτοια συζήτηση, κάποιοι έπρεπε να μας ανοίξουν το θέμα.
Apr 09 2011 15:13
meidei → Hanzo
Κι εσύ βρε άνθρωπε του θεού, τι περιμένεις από ένα yaoi; :P Αφού shojo είναι καταβάθος...
Apr 09 2011 14:59
Xeiji → iristella
Καθολου αυστηρο.. ουτως η αλλως να torrent μου παντα τα ανεβαζω τουλαχιστον στο 0.7 οποτε... Σ'ευχαριστω αλλα αλλη μια ερωτηση. Το real name σου ειναι Στελλα? Sorry αλλα το εχω περιεργια απο το Iristella : )
Apr 09 2011 12:44
iristella → Xeiji
Τιποτα glad to be of help. Nαι πρεπει να διατηρείς ένα συγκεκριμένο ratio αν είσαι registered user. Περίπου 0,5 το κατώτερο. Ντάξει δεν είναι και πολύ αυστηρό.
Apr 09 2011 12:39
Xeiji → iristella
Να σαι καλα γιατι ειχα φαει το site και δεν μπορουσα να βρω ουτε ενα ενεργο λινκ να κατεβασω, περα του οφφερ.
Αλλα εκτος αυτου, και register να κανω, αν καταλαβα καλα ειναι κατι σαν το gamato το ελληνικο με το ratio ετσι?
Apr 09 2011 12:28
iristella → Xeiji
Δεν μπορείς να τα κατεβάσεις μέχρι να τα εγκρίνουν οι moderators. XD Την πάτησες. Anw ενα ωραίο κολπάκι για να κατεβάζεις ως guest ειναι να πηγαίνεις στο google να γραφεις τον τίτλο του anime/manga που θες + ΒakaBt πχ. Neon genesis evangelion baka bt και θα σε βγάζει κατευθείαν (εφόσον φυσικά το έχει ως ενεργό torrent).
Εκτός αν θες κάτι σε adult οπότε θα πρέπει να γίνεις μέλος.
Apr 09 2011 12:22
Xeiji → iristella
Το ξερω οτι ειχαμε βγει offtipoc XD αλλα η συζητηση περπατησε.. χαχα
εεεε offer? αυτο σημαινει οτι δεν μπορεις να το κατεβασεις? Δεν το ηξερα... ugh blond effects ¬_¬
Apr 09 2011 12:18
iristella → Xeiji
Συνεχίζω εδώ για να μη βγούμε οfftopic (τα υπόλοιπα post θα τα σβήσω σε λίγο ως εκτός θέματος). Μήπως πήγες και κατέβασες από τα offers που είναι torrents που δεν έχουν γίνει approved ακόμη?
Apr 09 2011 12:14
Jorg → Kai
Θα κάνω κάποιες αλλαγές πρώτα, γιατί δεν μου πολυαρέσει και μετά θα το βάλλω.
:hahaha: Δεν την παλεύω, το ξέρω. Δεν φταίω εγώ, τα post με προκαλούν. XD
Apr 09 2011 10:08
FrenzyApe → didimakia
καλο ηταν. διαβασε το και πες μου τη γνωμη σου. παντως σαν το veritas δεν ειναι.
Apr 09 2011 04:23
FrenzyApe → didimakia
οχι ειναι απο ενα manhwa που λεγετε high school
[IMG]http://img17.echo.cx/img17/249/highschool032yi.jpg[/IMG]
Apr 09 2011 03:30
Black Rock → Putin
[spoiler][IMG]http://img15.imageshack.us/img15/7465/captu.jpg[/IMG][/spoiler]
who needs them xD
μην αξιωθείς να το δείς ή να το παίξεις εκτός κι άν θές να λιώσεις στο γέλιο. Κατι σαν τον φαμπιουλους φάση. Ναι τώρα τελευταία το έριξα στην ποιότητα =Ρ
Apr 09 2011 00:50
Putin → Black Rock
Μα το πρώτο BB υπάρχει και για πιεσπι, εμπλουτισμένο και εντοιχισμένο μάλιστα [SIZE=1]απ' ό,τι ακούω.
[/SIZE] Προτείνω για του-ντι φάητερ.
Τις προάλλες βρήκα ένα Sengoku Basara στα 10 ευλώ και το λιγουρεύτηκα, παρόλο που δεν έχω παίξει κανένα ούτε έχω δει τη σειρά.
Για ντισσίντια αγνοώ, μιας και δεν έχω το φορητό της σόνυ.
...και επειδή παρακοιμήθηκα, δεν πήγα σχολή, οπότε νο αϊ τιψ για τώρα. :'D
Apr 09 2011 00:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed