Community Status Updates
Kai → Napster
:hahaha: E, όχι ρε, μπλόφα είναι. Πού να δεις τι είχα βάλει στο προηγούμενο. Αλλά εδώ έχουμε έξυπνα παιδιά και δε θα ψαρώσουν.
Apr 09 2011 19:41
Napster → Kai
H pic που εβαλες στο manga trivia εχει name, page κτλ εκτος και αμα εσυ το εβαλες για να μπλοφαρεις τους αλλους.:hahaha:
Apr 09 2011 19:31
Erisadesu → Wild Monkey
μπα με περνάς για άνδρα...
επίσης τα γενέθλια μου ήταν πριν μερικές μέρες
Apr 09 2011 19:08
Zentsugi → Wild Monkey
ωστε την mizukage... sly boy. Ηappy kisses (υπαρχουν φημες οτι εκπνεει δηλητηριωδες και διαβρωτικο αεριο.) Αν πεθανεις θα ξερουμε γιατι τουλαχιστον. :D
Και απο που και ως που η Boa Hancock υπερτατο θηλυκο.. Εγω παντως δεν θα ηθελα καποια που καθε 3 και λιγο να γερνει προς τα πισω και κρυβεται πισω απο τα βυζια της δειχνοντας με, με ενα δαχτυλο ολη την ωρα.. :P
Apr 09 2011 18:41
Jorg → Kai
Βαριέμαι τώρα να το βάζω. XD Μην ανυσηχείς όμως! Μόλις το κάνω, θα σε ειδοποιήσω πάραυτα!
Ήταν το rage που κοίτεται μέσα μου, όχι εγώ. Παρόλες τις προσπάθεις να το συγκρατήσω, δεν τα κατάφερα, και τελικά έγινε released. :hahaha:
Apr 09 2011 16:41
Kai → Kamen Tantei Zura
You called?
[spoiler]
[IMG]http://media.giantbomb.com/uploads/0/5768/615244-barney_1_large.jpg[/IMG]
[/spoiler]
Apr 09 2011 16:18
meidei → Hanzo
Για συμπαθητικούς χαρακτήρες έχω προσδοκίες από τον Kisa στο γραφείο.
Όσο για τον BO Boss, νομίζω ότι είναι ο γάτος της Kisaki Eri xD (σοβαρά τώρα, δεν μπορεί να είμαι τόσο απρόσεχτος, αλλά εδώ και μια δεκαετία ένα στοιχείο έχουμε γιαυτόν. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για χαρακτήρα που δεν έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα... και αν όντως είναι έτσι, νομίζω ότι χάνει η σειρά...)
Apr 09 2011 16:11
Hanzo → meidei
Mα ναι!Ανεφερα οτι υπηρξε αισθητη βελτιωση.Απο αθλιο και unwatchable εγινε μετριο εως fairly decent.Ουτε ιδιαιτερες προσδοκιες ειχα.Απλα περιμενα κατι με συμπαθητικους χαρακτηρες εστω.
Και συμφωνω απολυτα στο οτι αν ηταν τερμα κομωδια δεν θα εμπαινα καν στη διαδικασια να παραπονεθω.Θα ηταν καθαρα θεμα χιουμορ τοτε.
Ασχετο,αλλα σχετικα με τον Genta,χαιρομαι που το εχει παρατηρησει και αλλος.Πεταει κατι εξυπνες σποντες στο ξεκαρφωτο που σε κανει να αναρωτιεσαι αν ειναι o just as planned mastermind της Organization xD
Apr 09 2011 16:03
meidei → Hanzo
Μην περιμένεις να διαφωνήσω :D Ίσα-ίσα που έχω πιο πολλά αρνητικά να πω. Απλά με τον καιρό έριξα [I]πολύ[/I] τις προσδοκίες μου ώστε να μπορώ να απολαμβάνω και αυτό το είδος. Και γιαυτό προτιμώ τις κομωδίες yaoi. Στο drama, more often than not είναι πολύ χαζά.
Πάντως από το OVA στο επεισόδιο 1 υπήρξε τεράστια βελτίωση, το αναγνωρίζω.
Apr 09 2011 15:56
Kamen Tantei Zura → Kai
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z9lZmhQwEAg[/youtube]
Μαύρος πειρατής, μαύρος πειρατής, μαύρος πειρατής, ο μαύρος πειρατής.
ο γενναίος ιππότης του πάντα, τους εχθρούς πολεμά στην σκιά, στις θάλασσες μέσα γυρίζει~
Apr 09 2011 15:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed