Jump to content

Community Status Updates

Photo

Hellraider → monesias

Μπα ατύχησες δεν με ενδιαφέρει κάποιο.Thanks για τον κόπο να γράψεις την λίστα. :)
Apr 27 2011 14:19
Photo

monesias → Hellraider

λοιπον με μια προχειρη ματια we have and we say: samurai warriors halo (duskola na to dwsw) rainbow six3 black arrow terminator3 the redemption unreal championship 2 the lianori conflict ghost recon 2 fuzion frenzy fifa street (classics) nba live 2002:P the spongebob squarepants movie
Apr 27 2011 14:16
Photo

Hellraider → monesias

Μια λίστα για τα παιχνίδια του Xbox δεν θα με χάλαγε.Αυτό που σίγουρα ενδιαφέρομαι αν έχεις είναι το Ninja Gaiden Black.Αλλιώς γράψε εσύ και όλο και κάτι μπορεί να βρω.:)
Apr 27 2011 14:00
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Ε ναι μωρέ λογικά...καλά αν είναι θα το συζητήσουμε κι από κοντά! Αλλά ναι έχεις δίκιο, δε λέει απλώς σου το πα για να ξέρεις! ^^ Καλά κάποτε θα με βολέψε, μην ανησυχείτε βρε παιδιά...xD E χε χε χε, έτσι ε? Αμ με τόσο fanservice και για τα δύο φύλα συν την φοβερή πλοκή του που μ'αρέσει πάρα πολύ τότε ναι, μπορούμε να το συγκαταλέγουμε στα guilty pleasures! :3 Χα χα, δεν πειράζει καλά κάνεις, αν ήθελαν εξάλλου θα γραφαν! ;)
Apr 27 2011 13:53
Photo

Kenny → phm

Και γ@μώ. Λοιπόν, ετοιμάσου από τώρα... εσύ, ο Adventurer, η Fallen Angel Itachi κι εγώ, κάποια μέρα μεταξύ 2 και 5 Μαΐου, σε epic mahjong battles μέχρι τελικής πτώσεως @ Δάδα. Η μητέρα των μαχών, όχι μαλακiες... XD In related news... τελείωσε το scanlation του Legend Of Koizumi. Manly tears. T__T
Apr 27 2011 13:34
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Α έχει meeting τότε... καλά, θα σας δω τότε έτσι κι αλλιώς. Απλά επειδή δε βολεύει και πολύ στα meetings να παίζουμε mahjong, να βρούμε μια μέρα ειδικά γι' αυτό το σκοπό (πάλι στη Δάδα :P). Adventurer και phm θα έχουν άδεια μέχρι τις 5 Μαΐου, οπότε αν σε βολεύει κι εσένα κάποια μέρα μεταξύ 2 και 5 Μαΐου, let me know. ^^ In other news, κάνω σιγά-σιγά catch up στο Defense Devil... ο μόνος τρόπος για να το περιγράψω είναι "guilty pleasure". :P PS. Έχω κάνει domination στο profile σου... ας γράψει και κάνας άλλος. XD
Apr 27 2011 13:27
Photo

Kalamaris → Kenny

Η λεξη προπαροξυτονη ειναι προπαροξυτονη lololololololol!!!Ενδιαφερον ακουγεται i'll take a look.
Apr 27 2011 11:48
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Allo! Όχι δεν έχω...!Ώπα κάτσε, δεν είναι το meeting? Άρα έτσι κι αλλιώς θα μαστε Δάδα! xD
Apr 27 2011 11:02
Photo

phm → Kenny

Dude... Εγώ, (καθώς και ο adventurer γιατί υποθέτω θα σε ενδιαφέρει) παίρνω άδεια μέχρι τις 5 Μαίου από σήμερα :P
Apr 27 2011 05:11
Photo

Soukatsa → gthe

Καλησπερα....ειμαι τρελοσ φαν με getter robo....εχω βρει μεχρι το 18ο επεισοδειο και ψαχνω αμεγνωσμενα τα υπολοιπα....εχω οποιος ενδιαφερετε ολα τα επεισοδια getter robo G με γιαπωνεζικα και αγγλικους υποτιτλους.....Οποιος μπορει ας βοηθησει λιγακι θα ειμαι πολυ υποχρεως....
Apr 27 2011 02:44
Photo

Kenny → phm

Να σου πω... γύρω στην Πρωτομαγιά παίζει καμία άδεια;
Apr 27 2011 00:32
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Κυριακή Πρωτομαγιά έχεις προγραμματίσει τίποτα; Σκεφτόμουν να κανονίσω κανένα παιχνίδι αν γίνεται...
Apr 27 2011 00:30
Photo

Kenny → Kalamaris

[QUOTE=Kalamaris;492897]Ασχετο.Εχετε προσεξει οτι η λεξη overrated ειναι overrated?[/QUOTE]Λοιπόν, εσένα έχω αρχίσει και σε πάω πολύ. Φαντάζομαι θα έχεις σκεφτεί και ότι η λέξη [I]προπαροξύτονη[/I] είναι προπαροξύτονη, η λέξη [I]πεντασύλλαβη[/I] είναι πεντασύλλαβη κτλ. Την επόμενη φορά που θα πας σε βιβλιοπωλείο, ψάξε και αγόρασε ένα βιβλίο με γρίφους λογικής του Raymond Smullyan. Θα τον λατρέψεις.
Apr 26 2011 23:51
Photo

monoHazuki

[url]http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=138002918&LastAdd=138002918&t=%D0%C1%D0%CF%D5%D4%D3%C9%20TENNIS%20CLASSIC%20%C3%CA%D1%C9[/url]
Apr 26 2011 22:22
Photo

zoro77 → Wild Monkey

να σαι καλα ευχαριστω:)
Apr 26 2011 21:41