Community Status Updates
Jorg → Kai
Και εμένα ο Break είναι ο αγαπημένος μου χαρακτήρας από εκεί μέσα. I have only one thing to say:
It's rape time! :hihi2:
Apr 27 2011 23:16
Kalamaris → Hiken no Angeru
Καταπληκτικο sig!!!Το δευτερο και το τριτο ματι ποιανων ειναι???
Apr 27 2011 22:30
Kai → Jorg
Domo!
But of course, Break & Alice είναι οι αγαπημένοι μου, αλλά βρίσκω τον Break πολύ πιο ενδιαφέρον. Τις εντυπώσεις μου τις έγραψα και στο thread βέβαια, αλλά και πάλι thanks για την πρόταση μιας και το βρήκα πάρα πολύ ενδιαφέρον. :)
Apr 27 2011 21:21
D.Dragon → iristella
Κοίτα για τους γέρους είναι πιο έυκολο να πλάσεις έναν ηρωικό θάνατο, θα βρεις κάτι να τους φορτώσεις ως κληρονομιά, είναι και το ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα πεθάνουνε ούτως η άλλως.:P
Το γέροι λοιπόν πάει για τους Jiraya και Sarutobi.( Των οποίων οι θάνατοι με συγκίνησαν και μου άρεσαν, απλά δεν απότελεσαν ένα δυναμικό ρίσκο.) Το ίδιο ισχύει και για τον Asuma ο οποίος μπαίνει στην κατηγορία των μη δημοφιλών χαρακτήρων, και επίσης στην κατηγορία των δευτερεύοντων και των αδιάφορων. Και πάραυτα ο Κισι για να δικαιολογήσει κάτα κάποιο τρόπο τον θάνατο του, του έδωσε παιδάκι:P.
Συνήθως λοιπόν στα shonen οι 1οι που πεθαίνουν είναι οι γέροι, και μετά ακολουθούν οι δευτερεύοντες, οι κακοί, και σε μερικές περιπτώσεις και οι μέντορες. Ο Ace είναι ότι πιο κοντά σε συμπρωταγωνιστή που έχει πεθάνει τα τελευταία χρόνια.
Τέσπα, my point is ότι ο θάνατος του Ace ήταν πιο απροσδόκητος και ήθελε περισσότερο ρίσκο και κότσια από οποιονδήποτε στo naruto...και το ότι η μαγεία στον θάνατο του Itachi, δεν ήταν ο θάνατος αυτός καθαυτός αλλάτο επακόλουθο - Η ιστορία που διηγήθηκε ο Madara δηλαδή.
Αυτάααα.
Apr 27 2011 20:11
iristella → D.Dragon
Wat? XD Το ότι είναι κάποιος γέρος αναιρεί την συμβολή του ως χαρακτήρας σε μια σειρά? Που ο Asuma σημειωτέον μια χαρά νεότατος ήτανε και ο Jiraiya αν και είχε κάποια χρόνια γέρο δεν τον λες. Και από πότε είναι η Hinata πρωτοκλασάτος χαρακτήρας? Kαι όχι δημοφιλής ο Jiraiya και ο Asuma? Aκόμηη και ο Sarutobi όταν πέθανε κομπάρσο δεν τον έλεγες με την καμία.
Σημειωτέον δε ότι η επίδραση των θανάτων κοντινών προσώπων δεν είχε αντίστοιχης κλίμακας επίδραση στον Νaruto (και στο manga γενικότερα) όπως πχ στον Sasuke και στον Luffy.
Δεν διαφωνώ ότι ενδεχομένως να έπρεπε να ψοφήσουν και άλλοι αλλά πραγματικά στο θέμα του "ποιός ακόμη θα έπρεπε να ψοφήσει" το One piece δεν είναι το καλύτερο αντιπαράδειγμα. :p
Εννοείται φιλικά. Συζήτηση κάνουμε. :3
Apr 27 2011 19:38
D.Dragon → iristella
Το ότι επηρεάστηκε ο Sasuke από τον θάνατο του Itachi δεν έχει να λέει, όλοι οι χαρακτήρες επηρεάζονται από τον θάνατο κάποιου δικού τους. Τα παραδείγματα των χαρακτήρων που πεθάνανε και μου έδωσες ήταν γέροι (με λίγα λόγια η απώλεια τους δεν θα ήταν τόσο σημαντική) και όχι τόσο δημοφιλείς. Όταν όμως έπρεπε να πεθάνoυν οι πρωτοκλασάτοι Gaara, Kakashi και η Hinata ο Κίσι αναθεώρησε...
Φιλικά πάντα...
Apr 27 2011 19:22
iristella → D.Dragon
Συνεχίζω εδώ γιατί βγαίνουμε offtopic.
Το τι ήξερες ή περίμενες δεν αναιρεί τις ομοιότητες/αντιστοιχίες που υπάρχουν μεταξύ των δύο χαρακτήρων και της θέσης/ρόλου τους μέσα στο manga.
[quote]2oν ο θάνατος του Ace στόχευε στο ξαφνικό και απροσδόκητο. Ενώ η ουσία του θανάτου του Itachi βρισκόταν στην ιστορία του και την ανατροπή που ακολούθησε...(γιατί από την αρχή ξέραμε πως θα πεθάνει !).[/quote]Kαι μόλις εξήγησες γιατί σε αυτόν τον τομέα Νaruto>One Piece.
Πριν το σημείο με τον Pain το Naruto έχει δείξει θανάτους (Asuma, Sarutobi, Jiraiya) και γενικά έχει δείξει αρκετές φορές θανάτους σε πραγματικό χρόνο. Ο mangaka είχε δείξει αρκετες φορές ότι δεν τον πειράζει να σκοτώσει χαρακτήρες, σε αντίθεση με τον Oda που διακύρησσε ότι είναι κάτι το οποίο δεν το έχει σε τόση υπόληψη.
Apr 27 2011 19:15
specialistas4
→
Darthnicolas
Ευχαριστώ για τις προτάσεις,το είχα κατεβάσει το valkyria chronicles 2 αλλά είχε προβλήματα στο PRO hen.Τώρα με το Pro-B5 και τον driver inferno ίσως να δουλέψει.
Apr 27 2011 16:50
Darthnicolas
→
specialistas4
Παρόμοιου στυλ ίσως σου αρέσουν τα Hexyz Force,Y's Chronicles και Tales of - Radiant Mythology.
Μετά πας σε JP games τύπου fate/extra,ή σε SRPG.
Eπίσης να προτείνω Valkyria Chronicles 2 αν δεν έχεις παίξει(το 1 είναι PS3-only,αν μπορείς παίξτο και εκείνο),προσωπικά είναι ο έρωτας μου και μου αρέσει παραπάνω και από το Dissidia για single player.Tactical shooter/rpg,από τα διαμάντια στο PSP.
Apr 27 2011 16:37
specialistas4
→
Darthnicolas
Έχεις να προτείνεις κανένα καλό rpg όπως το p3p,το birth by sleep,dissidia(όχι ff)?Το god eater πέρα από τα γραφικά και τις δυνατότητες στις μάχες δεν με εντυπωσίασε.
Apr 27 2011 16:07
Jorg → Kai
Srsly, κάθε φορά που βλέπω post σου, νομίζω πως είμαι εγώ. XD
Awesome new set is awesome! Kudos for your character selection!
Apr 27 2011 15:32
specialistas4
→
Maya-chan
Bλέπω πως έχεις γενέθλια σήμερα,χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς.
Apr 27 2011 15:12


This status update has reached the maximum number of replies allowed
