Community Status Updates
specialistas4
→
LuluChan92
Mια χαρά και εδώ,ανεβαίνω τον δρόμο του otaku με αργούς ρυθμούς:D
May 08 2011 15:59
Kamui → Jorg
O Black belt δε το συζηταω, θεορειται το χειροτερο class.
Οχι πως ειναι χαλια, αλλα επειδη ειναι καλυτερος στο να πολεμαει με τα χερια του και δεν μπορει να παρει καλα αντικειμενα, οι ικανοτητες του ειναι εντελως περιορισμενες σε συγκριση με τους αλλους.
Η επιλογη σου παντως ειναι ισως η καλυτερη.
May 08 2011 15:38
LuluChan92
→
specialistas4
Ευχαριστώ που το δέχτηκες! Όλα μια χαρά εδώ, mangaχτυπημένη ως συνήθως! Εσύ μια χαρά?
May 08 2011 15:34
specialistas4
→
LethalMike
A κατάλαβα ναι εκεί μπαίνω,ρε συ δεν μου δίνεις το δικό σου να σε κάνω εγώ add καλύτερα,γιατί κάτι γίνεται λάθος;
May 08 2011 15:30
madadayo → Kaidou
λοιπόν, κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι! Αν και για πολλά χρόνια θυμόμουν (λόγω αλτερ) ότι το one piece δε μου αρέσει, μετά από τις τελευταίες αρκ (whitebeard, Ace-kun) ομολογώ ότι έχει ενδιαφέρουσα πλοκή.
Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι ο Oda -και όχι προσωπική μου άποψη- ΔΕΝ κατατάσσεται ανάμεσα στους κορυφαίους mangaka. για μένα αυτή τη θέση την κατέχουν πρόσωπα εφάμιλλα του Osamu Tezuka και πρέπει να κριθεί από το ολοκληρωμένο έργο τους! (όχι μόνο σε ενα μανγκα -που είναι αμφίβολο το πότε θα τελειώσει)
Εάν τώρα κάνουμε μία σύγκριση των shonen manga αυτής της εποχής (εδώ εντάσσεται η προσωπική μου γνώμη-οπότε πλέον ταιριάζει και το "πιστεύω"), κατά τη γνώμη μου το one piece έχει "τραβηχτεί" υπερβολικα! Η υπόθεση δεν εξελίσσεται σχεδόν καθόλου και ουσιαστικά πολλές αρκ του manga είναι σαν filler! Επίσης, το σχέδιο του Oda είναι πολύ "απλοϊκό", όλοι οι χαρακτήρες έχουν κάτι που να "τους χαλάει" και ακόμη και στις κρισιμότερες μάχες δεν μπορεί να κρατήσει μία σοβαρότητα. πάντα εισάγει κάποιο intermedia που θα γίνεται κάποια χαζομάρα ή αστεία σκηνή.
Ως προς τη σύγκριση με το naruto, κατά τη γνώμη μου, o Kishimoto διατηρεί καλύτερα τις ισορροπίες, έχει ένα αρκετά καλό σχέδιο (εμένα προσωπικά μ' αρέσει πολύ!), πολύ καλό στόρυ -ειδικά στο part ΙΙ, και ακόμη και όταν υπάρχουν σημεία που καθυστερούν την πλοκή δίνονται με τέτοιο τρόπο ώστε να μάθεις κάτι ακόμη για τους μη-πρωταγωνιστές χαρακτήρες, ή -αν θες- για να αναδειχτούν και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες. Αυτό δεν αλλάζει ούτε το γεγονός ότι το naruto επίσης διαρκεί μια αιωνιότητα και μία μέρα, ούτε ότι και εκεί δεν έχουμε δει -κ ούτε αναμένεται σύντομα- το τέλος για να μπορούμε να το κρίνουμε ολοκληρωμένα. Το naruto ωστόσο έχει υπόθεση η οποία εξελίσσεται ομαλά σχετικά και και υπάρχει εξέλιξη και στους χαρακτήρες και τη βλέπεις στα διάφορα στάδια αναλυτικότατα!
[COLOR=White]Αναφέρεσαι σε κάποιο "μίσος " των naruto-fan προς τους onepiece-fan, αλλά δεν είμαι σε θέση να στο επιβεβαιώσω. στην περίπτωσή μου, μέχρι πριν ένα μήνα το one piece δεν μου άρεσε, αλλά δεν το "μισούσα" απλά μου ήταν αδιάφορο. και ειλικρινά, χωρίς spoiler για το τι γίνεται στα τελευταία arc δε θα μπορούσα να διαβάσω καμια 500σαριά chapter που φαίνονται ανούσια!
Ελπίζω τα επιχειρήματά μου να καλύπτουν τη θέση μου, ακόμη και αν δε συμφωνείς με αυτή, να αποδεχτείς το γεγονός ότι υπάρχουν και διαφορετικές οπτικές γωνίες.
[/COLOR]
May 08 2011 15:26
LethalMike
→
specialistas4
ρε συ απλα πριν κανεις login επιλεγεις τον αγκλικο σερβερ εχει πολλους. Στον αγκλικο κανεις login το επιλεγεις απο την λιστα.
May 08 2011 15:23
specialistas4
→
LethalMike
Πωω τι σκατά έχω κάνει?Στο ευρωπαϊκό site που ανέβασες στο thread γράφτηκα,ωχ τώρα που το λες όμως όλο Γερμανικά βλέπω στο chatbox...
May 08 2011 15:11
Jorg → Kamui
Ναι όντως εύκολος. Ελπίζω να γίνουν πιο challenging τα bosses πιο μετά (που από τα λεγόμενα σου λογικά θα γίνουν).
Οι Red Mages αν και έχουν και White και Black magic δεν μπορούν να μάθουν δυνατότερα spells οπότε πιστεύω θα ήταν σχετικά αδύναμοι αργότερα στο game. Για strength είχα τον Warrior οπότε δεν μου φάνηκε απαραίτητος ο black belt.
Ναι και εγώ το ίδιο θα έκανα αν το είχα ξαναπαίξει.
May 08 2011 14:31
Kamui → Jorg
oh yes.
Πραγματικα ευκολος.
Η επιλογη σου ειναι πολυ καλη.
Κι εγω θα προτιμουσα κατι τετοιο αλλα ηθελα να δοκιμασω περισσοτερα.
May 08 2011 13:33
Jorg → Night Wizard Seal
Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ξεχάσω πότε αυτό που έκανες για μένα. Ο Θεός να σε έχει καλά. :P
Άσχετο, εσείς πότε αρχίζεται και πότε τελειώνεται εξετάσεις;
May 08 2011 13:32
Jorg → Kamui
Αυτό το σκοτεινό ξωτικό.
Δεν εχω φτάσει ακόμα σε class change οπότε δεν ξέρω τη δυσκολία.
Ναι, όντως, περίμενα να είναι βαρετές οι μάχες, αλλά δεν είναι καθόλου.
Εγώ έχω Warrior, Thief, White Mage και Black Mage.
May 08 2011 13:29


This status update has reached the maximum number of replies allowed
