Jump to content

Community Status Updates

Photo

ryu → Putin

φοβαμαι εδω βοηθαμε
May 09 2011 08:11
Photo

Kai → Jorg

:hahaha: Why not? It's pretty fun, come and join. Αν και μάλλον θα χρειαστούμε άλλο thread, μια χαρά συζήτηση θα μπορούσαμε να κάνουμε. Μα τώρα, δεν μπορώ να βλέπω κάτι τέτοια. Όσο και να σ' αρέσει ένα manga, να λέμε και του στραβού το δίκιο. [I][SIZE=2]I mean... Κακό Bleach, δε θα γίνεις ποτέ Naruto, να μάθεις. [/SIZE][/I]
May 09 2011 07:17
Photo

zoro77 → didimakia

ααα οκ τοτε:P
May 09 2011 01:32
Photo

Six Winged Angel → Kaidou

Close call! Είναι από το GaoGaiGar Final, ένα (φανταστικό) old school-style mecha anime από τους ίδιους πάνω κάτω designers που έκαναν και τα transformers ^^ thanks~
May 09 2011 00:45
Photo

Kaidou → Six Winged Angel

Hi.Sorry για την ασχετοσυνη μου,αλλα η sig σου απεικονιζει κανα transformer;Παντως ειναι γαματη!
May 09 2011 00:22
Photo

didimakia → zoro77

Να σου πω την αληθεια δεν θυμαμαι τι haki εχει ο coby αλλα εγω ειμαι υπερ της θεωρειας οτι ο Coby τον εκανε να λιποθυμησει :P
May 08 2011 22:58
Photo

Mad_Hattermono

καταλαβαίνω και συμπάσχω
May 08 2011 22:38
Photo

monoMad_Hatter

Μην το γελάς, θα είναι μια μεγάλη νύχτα :Crying2:
May 08 2011 22:25
Photo

zoro77 → didimakia

[SPOILER][QUOTE=didimakia;496185]Οχι εκει. Οταν φωναζε στον Akainu να σταματησει τον πολεμο ενας marine λυποθημησε. Μετα ηρθε ο Shanks και πολυ υπεθεσαν οτι λιποθυμησε απο αυτον. [SPOILER=manga spoiler]Στο manga ομως μετα επιβεβαιωνεται οτι ο Coby εχει haki ^^[/SPOILER][/QUOTE][/SPOILER] Για να μην spoilerιασουμε το παιδι, σου απαντω εδω. Νομιζω ο γιατρος ανεφερε οτι εχει το color of observation. Οποτε δεν παιζει κατι με την λιποθυμια του ναυτικου. Παντως αν ισχυει αυτο που λες τοσο καιρο δεν το χα παρει χαμπαρι!
May 08 2011 22:07
Photo

Jorg → Kai

[QUOTE=Kai;496179]:hahaha: Έλεγα να μην γράψω, αλλά παρόλο που η έκδοση του Jorg θα ήταν θαυμάσια, yeah, I seriously want to see that! Νταξ' οι mangaka ευλογούν τα γένια με την κάθε ευκαιρία, σαν να μας λένε "Ναι. Θυμάστε τότε με το Death Note που μας αντιγράφανε, αφήνανε σημειωματάκια και το παίζαν Kira κλπ; Είχαμε προβλήματα τότε. Έχουμε εμπειρία. Yeah we can try using that in our manga too! How awesome is that?" :hahaha: Καλά κι εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί το Naruto είναι στο top5, αλλά δεν το κάνω θέμα. [I][SIZE=1]Ουπς, μόλις το έκανα.[/SIZE][/I][/QUOTE] :hahaha: Απλά respect για το death note! Όσο για το Naruto ήθελα να το σχολιάσω και εγώ, αλλά λέω εκτός του ότι θα βγω off-topic, θα γίνω αιτία για να βγουν και οι υπόλοιποι ακόμα παραπάνω off-topic (shounen fanboism FTW λέμε!)
May 08 2011 21:55
Photo

Kamui → mono

Heh, η πλακα ειναι οτι ξερω ηδη πως θα ειναι κακη ταινια αλλα για καποιο λογο εξακολουθω να θελω να τη δω.Χθες πηγα αλλα δεν ειχε ισιτηρια.Σημερα δεν εκανα το λαθος να ξαναπροσπαθησω. Αμα τυχει να παω με φιλους ισως να τη δω στο σινεμα, αλλα το οτι θα πληρωσω γι αυτο το εχω σκεφτει και δε μου αρεσει. Τι να κανω?Με εφαγε η περιεργεια να βρω το λυκο. Προσοχη, το πολυ detective conan βλαπτει σοβαρα την ψυχολογια.
May 08 2011 21:40
Photo

DeLGaDo → SkullKaizer

Τίποτα xD
May 08 2011 21:39
Photo

Jorg → Night Wizard Seal

Και εμείς 13 πρώτο και 10 τελευταίο. Τουλάχιστον θα έχουμε περισσότερο καιρό διακοπές.
May 08 2011 21:35
Photo

mono → Kamui

Πίστεψε με, έχοντας δει και τις 2 ταινίες (never let me go and red riding hood) έκανες την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή. To δεύτερο είναι στα επίπεδα του twilight (από τον ίδιο σκηνοθέτη άλλωστε) και εντάξει βλέπεται δεν λέω αλλά να το κατεβάσεις όχι να πληρώσεις...Εγώ δυστυχώς πλήρωσα για αυτό και κατέβασα το άλλο και μετανιώνω ακόμα!
May 08 2011 21:34
Photo

Night Wizard Seal → Jorg

13 το πρώτο μάθημα και 9 το τελευταίο. Μας τα έχουν μπουκώσει.
May 08 2011 21:27