Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Χα χα, τότε τώρα να σε πω εγώ: πάνε διάβασέ το, είναι φοβερό. Και αγαπημένος χαρακτήρας. φυσικά ο γάτος-αν κι ο Hatter μ'αρέσει πάρα πολύ επίσης, νομίζω ο γάτος είναι ο [B]πιο[/B] αγαπημένος. Αν και όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ ενδιαφέροντες. Χμ...αλήθεια, oh my God, I just remembered, το commission τι κάνει? xD
May 12 2011 21:01
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Όταν σε έλεγα :P Η ίδια έχω μείνει πίσω στα chapters στο συγκεκριμένο. Γενικά στα manga βασικά, έχω καιρό να διαβάσω.
Πάντως χαίρομαι που σου άρεσε.
May 12 2011 20:22
Anelis → Lord Leon
Χαχα!! Πάντως εμένα και με τα updates δεν μου έσωζε τα κείμενα, γι αυτό και βρήκα ευκαιρία να μοιραστώ το νέο σωτήρα μου ^^
May 12 2011 19:56
Lord Leon → Anelis
τενκιου cthulis αλλα πλακιτσα εκανα. :P
γενικα νομιζω το κανει απο μονος του ο μοζιλας μετα απο καποιο update που εγινε πριν καποιους μηνες. Λεπτομερειες δεν ξερω, απλα το παρατηρησα.
May 12 2011 19:47
Fandom → laraska
Tο Monster έχω δει το anime , και όντως ήταν καλό . Το Pluto δεν το ξέρω , θα το τσεκάρω . Thnx :)
May 12 2011 19:38
laraska → Fandom
monster και pluto! θα με ευχαριστεις μετα...ειναι μυστηρια και θεωρουνται απο τα καλυτερα μανγκα που υπαρχουν.
May 12 2011 19:13
Wild Monkey → WillOfTheD
Ο εκνευρισμός είναι δυνατό συναίσθημα. Δε θα έλεγα ότι με διακατέχει αυτή τη στιγμή εξ' αιτίας του ποστ σου. Αν ήθελες να με εκνευρίσεις θέλει περισσότερη προσπάθεια. Δεν το θέλεις όμως, έτσι δεν είναι?:hiding_something:
May 12 2011 17:11
Wild Monkey → iristella
Iristella uses the element of surprise. It's SUPER EFFECTIVE!!! Φοβάμαι πάντως ότι δε θα σου απαντήσω τώρα. Μπορεί αργότερα ή τις επόμενες μέρες. Μπορούμε να το συζητήσουμε και από κοντά σε κάποιο meeting αν θες όταν θα έρθω να σας γνωρίσω (δεν ξέρω κι αν είσαι τακτική παρουσία στα meeting), γιατί θα ανέβω Αθήνα τις επόμενες μέρες. Μ' αρέσει πάντως να συζητώ μαζί σου, ορίστε πάρε μια απ' τις μπανάνες μου (δεν τρώω cookies sorry)!
May 12 2011 16:36
Kalamaris → LuluChan92
o'course ποιος κομπλεξικος θα αρνουταν ενα friend request χωρις λογο?
May 12 2011 16:29
Wild Monkey → Night Wizard Seal
(Τι σημαίνει το Saru? Είναι το Sir me γιαπωνέζικο accent? :p)
May 12 2011 16:13
iristella → Wild Monkey
Και επανέρχομαι.... Δεν πίστευες ότι θα το άφηνα έτσι ε? ;p
[quote] Σε παραγραφούλες για να μην μπερδευόμαστε :) Στην περίπτωση του μεγαλοπαράγοντα το δικαστήριο αθωώνει γιατί δε θέλει να καταδικάσει λόγω διαφθοράς, όχι επειδή δεν μπορεί. Στην περίπτωση του Ισραήλ (ή σε πιο ''άτακτα'' κράτη όπως το Ιράν) απλά δεν μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις ακόμα και αν υπήρχε βούληση. [/quote]Δεν υπάρχει όμως μόνο το Iσραήλ το οποίο δεν έχει υπογράψει την συνθήκη της Ρώμης στην διεθνή κοινότητα, όπως και όλη η κοινωνία μας δεν απαρτίζεται από άτομα με διπλωματική ασυλία στα οποία το ελληνικό κράτος δεν θα είχε αρμοδιότητα. Γι αυτό σου λέω ότι μου συγκρίνεις ανόμοια πράγματα. Γενικά δεν μπορώ να καταλάβω αν μιλάς για την αδυναμία επιβολής λόγω έλλειψης αρμοδιότητας ή λόγω μη εφαρμογής των ήδη υπάρχοντων ρυθμίσεων εκεί που υπάρχει αρμοδιότητα.
[quote] Ποιος μίλησε για βομβαρδισμό? Όταν κάποιος λέει ότι το Διεθνές Δίκαιο είναι δίκαιο εν τύποις δεν υπονοεί ότι η απάντηση στην ερώτηση ''Ε και τι να κάνουμε? Να τους βομβαρδίσουμε για να συμμορφωθούν?'' πρέπει να είναι θετική. Θα ήταν σα να λέγαμε ότι όποιος παρουσιάζει προβληματική συμπεριφορά μόνο με εκτέλεση συνετίζεται.[/quote]Δεν είπα αυτό. Αναρωτιόμουν ότι αν δεν αρκεί η υποχρέωση αποζημίωσης/επανόρθωσης και η διεθνής ευθύνη του κράτους που προβλέπονται ήδη από το διεθνές δίκαιο τότε ποιό είναι το ανάλογο προς τον εξαναγκασμό που επιβάλλει το κρατος .
[quote]Εγώ το θυμάμαι ως ΔΔΔΔ γιατί το σύγγραμμα που διάβαζα στο ΔΔ γράφτηκε ενώ υπήρχε ακόμα η ΕΣΣΔ και δεν είχε αναθεωρηθεί :) Το ΔΔΧ δεν είναι δυνατόν να εξαναγκάσει κράτος που δε θέλει να συμμορφωθεί, μόνο άλλο κράτος ή το Συμβούλιο Ασφαλείας μπορούν να επιβάλλουν κυρώσεις.
Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων (πολύ conspiracy theory θυμίζει η έκφραση :) ) με την έννοια του μη πολυπολικού κόσμου φυσικά και θα μπορούσε να υπάρξει στο μέλλον, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Ουτοπικό είναι να πιστεύεις ότι ο κόσμος θα μείνει ο ίδιος για πάντα :)[/quote]To ΔΔΧ δημιουργήθηκε στα πλαίσια του OHE ,όργανο του οποιου είναι το Συμβούλιο Ασφαλείας. Το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης δεν αποτελεί αυτοτελή οργανισμό (όπως το προηγούμενο Δ.Δ.Δ.), επειδή τυγχάνει κύριο δικαστικό όργανο των ΗΕ με το καταστατικό του να αποτελεί τμήμα του Καταστατικού των ΗΕ. Οπότε ποιά ακριβώς η διαφορά από ένα δικαστήριο το οποίο χρησιμοποιεί την εκτελεστική εξουσία για να επιβάλει τις αποφάσεις του?
Μπορεί να οδηγηθούμε σε παγκόσμια τάξη πραγμάτων (ναι όντως πολύ weird term) με την οποιαδήποτε μορφή, μπορεί και όχι. Διεθνές δίκαιο όμως υπάρχει και χωρίς αυτή. Δεν νοείται πχ να υπάρχει διαιτησία για τα νησιά της Μάγχης ανάμεσα σε Αγγλία και Γαλλία σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο της Θάλασσας και να μου λες ότι αυτό δεν είναι δίκαιο.
[quote]Καταλαβαίνεις βέβαια ότι αν το θέσουμε τελείως πρακτικά το θέμα και αναλογιστούμε πόσο ελεγχόμενοι είναι οι διεθνείς οργανισμοί και ανεξάρτητες αρχές από ΗΠΑ-ΝΑΤΟ, η διαφωνία μας δεν έχει κ πολύ μεγάλη σημασία :p[/quote]Το θέμα του ΟΗΕ και των ΗΠΑ νομίζω το έχουμε ξανασυζητήσει. Χωρίς να αρνούμαι ότι ο ΟΗΕ έχει κάνει χοντρές ******** εντούτοις πιστεύω ότι όποιος τον παρουσιάζει απλά ως όργανο ελεγχόμενο από τις ΗΠΑ ειδικά μετά από πρόσφατα γεγονότα και ειδικά μετά την μορφή που σιγά σιγά λαμβάνει το διεθνές σύστημα (και τείνει στην πολυπολικότητα από το μονοπολικό σύστημα των 90'ς αρχές 00's) μιλάει βάση προκατάληψης και αρνείται να αναγνωρίσει τεράστια βήματα τα οποία έχουν γίνει.
May 12 2011 15:44

This status update has reached the maximum number of replies allowed