Community Status Updates
Astrinos → Vagelio
Ooo Dankeee Βαγγελιώ μου.. μου 'λυσες τα χέρια.. :D
Το βράδυ έχει να πέσει γέλιο!!!:hihi2:
May 17 2011 19:49
Kai → Napster
Xaxa, κοίτα να δεις.
Ναι. Βασικ΄το 2011 μάλλον θα είναι από τις καλύτερες χρονιές από την Άνοικη και μόνο δηλαδή, φαντάσου τι έχει ν' ανακοινωθεί ακόμα για το Φθινόπωρο. Το καλοκαίρι πάντα είναι χλιαρό, αλλά και πάλι ίσως να είναι πολύ καλύτερο από άλλα.
Το Tomodachi άρχισε πολύ πιο δυναμικά κατά τη γνώμη μου. Εκείνο το chapter που παίζανε το dating sim παίζει να είναι από τα καλύτερα ως τώρα. Ελπίζω να ξαναπάρει τα πάνω του. Αδιάφορη σαν σειρά πάντως δε θα είναι.
May 17 2011 19:10
Napster → Kai
Χμμμ, οχι, δεν αναψα καμια λαμπαδα για το Boku wa Tomodachi [B]αλλα[/B] οταν το ειχα αρχισει, ηθελα να βγει σε anime.
Τι εγινε? Ολα αυτη τη χρονια βγαινουν/ανακοινωνονται? ο.Ο
Thanks for the news.
May 17 2011 19:04
Kai → Napster
Και γι' [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-17/boku-wa-tomodachi-ga-sukunai-light-novels-gets-tv-anime]αυτό[/url] εσύ άναψες λαμπάδα;
May 17 2011 18:31
Vagelio → Astrinos
Yesssh, they are!
Eίναι σαυρα, σαμουραϊ και ριχνει επικες χλεπες. Ολα σε ενα XD
To monokage λες? Ειναι το μονο αγγλικο γκρουπακι που κανει το OVA και δεν χρειαζεται να κανεις λογαριασμο στη σελιδα τους για να κατεβασεις (τα ξενα fansub λειτουργουν λιγο διαφορετικα στο θεμα ulpoad). Eγω το κατεβασα απο torrent [url]http://www.nyaa.eu/?page=torrentinfo&tid=132035[/url]
May 17 2011 17:31
Dante80 → mono
Thanks mono-chi...το συγκεκριμένο είναι και σταμπαρισμένο για αφαίμαξη...cheers...^^
May 17 2011 16:56
mono → Dante80
Miracolo, miracolo!
Καλώς μας ήρθες πολυχρονεμένε :P
[SIZE=1]Δες house of five leaves![/SIZE]
May 17 2011 16:48
MisaYoshiko → CuBi
οχι δεν μπορουν να πεταξουν ολα τα κολεοπτερα, τα ελυτρα αλλες φορες καλυπτουν τα φτερα και ανοιγουν για να πεταξουν, και αλλες δεν ανοιγουν καν. οι κουρκουλιονιδες δεν πετανε. Τα εντομα γενικα τα αγαπαω λογω του πατερα μου. Θεμα εχω μονο με κατσαριδες-αραχνες-σκορπιους που δεν ειναι καν κολεοπτερα
May 17 2011 15:32
Fandom → mono
Μην τους βάζεις ιδέες , με ένα τέτοιο gattai ο Yukio δεν θα τη γλύτωνε με τίποτα :P
(Arigato για το μάθημα ιαπωνικών mono-sensei :P )
May 17 2011 15:18
mono → Fandom
Χρησιμοποιείται για τα mecha όταν ενώνονται και κάνουν πιο μεγάλα mecha etc :P
May 17 2011 14:59
iristella → Maya-chan
Κοίτα τον Elijah συμπαθώ πολύ, την Sophia και την Helena. Και για να είμαι και τελείως τελείως ειλικρινής βλέπω τον Kenji και λιώνω. xD Όχι δεν τα παρατάω τσούκου τσούκου μαζεύω τομάκια. Βέβαια έχω ξεκινήσει χίλιες δύο σειρές και θα ξεπαραδιαστώ αλλά δεν πειράζει. xD
May 17 2011 14:12
Kamui → Kai
To RoT ξερω οτι ειναι πολυ δυσκολο να το διαβασεις, απλα πρεπει να εχεις την ορεξη να ασχολιθεις.Τα πρωτα volumes ειναι τα πιο δυσκολα, αλλα επειτα οσο ψαχνεις καθε χαρακτηρα στο internet, και καταλαβεις ποιοι ειναι βασικοι και ποιοι οχι, τα πραγματα θα αρχισουν να ξεδυαλινουν.
Παντως ομολογω πως εχουν υπαρξει φορες που μεχρι και εγω εχω μπερδευτει αρκετα.
Απλα, αμα το σκεφτεις πολλα περισσοτερα manga θελουν λιγο ψαξιμο για να καταλαβεις τι παιζει, οποτε δε νομιζω πως το συγκεκριμενο ειναι τοσο ειδικη περιπτωση.
Good luck.^^
(η πλακα ειναι οτι μονη σου μου ειπες πως δε θελεις να το συνεχισεις, αλλα εγω σε εγραψα και συνεχισα το ψησιμο)
Παντως το vinland saga ειναι πολυ πιο straightforward, χωρις να χανει το plot του.
Εκει δε θα εχεις τετοιο προβλημα.
May 17 2011 14:11
Kai → Kamui
To συγκεκριμένο το ανέφερα επειδή είναι το εντελώς αντίθετο του κανόνα. Ο πρωταγωνιστής είναι normal και οι κοπέλες γύρω του pervert.
Το έχω στα υπόψιν, αλλά άρχισα αρκετά τελευταία και δεν βλέπω να το αρχίζω σύντομα (ongoing είναι έτσι;), μάλλον το καλοκαίρι μιας και ψάχνω να δω τι απόθεμα θα πάρω μαζί μου. Όσο για το RoT, πρέπει να ομολογήσω πως το κόβω κάπως δύσκολο να το ξαναπιάσω για τους λόγους που είχα αναφέρει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
May 17 2011 13:08
Kamui → Kai
Παντα υπαρχουν εξαιρεσεις, οπως και σε ολα τα κλισε.
And thanks for the recomendation.
Tελικα παντως αξιζει να διαβασεις vinland saga.
Give it a try, και μετα ψησου να ξαναπροσπαθησεις μια το RoT.
May 17 2011 13:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed