Jump to content

Community Status Updates

Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

Το bakeneko ναι, στο Ayakashi japanese classic horror είναι. Όλα τέλεια. Επίσης, εννούσα [I]και[/I] τον Sakurai των BUCK-TICK. :P Τα δύο καλύτερα σετ μου, έχουν συγγένεια. [B]Medicine Seller[/B][my previous avatar] ->[his seiyuu - [B]Sakurai[/B] Takahiro] ->[B]Sakurai[/B] Atsushi[the avatar i have now] Τίποτα δεν είναι τυχαίο :P
May 18 2011 16:55
Photo

DarkElf → Night Wizard Seal

Αν υπήρχε κάποια συγγένεια θα μπορούσε να ερμηνευτεί το γεγονός!Είναι και οι 2 απίστευτοι!Το θυμάμαι το προηγούμενο set σου,πολύ καλό.Σκέφτομαι κι εγώ ό....ταν βρω χρόνο και αααααν την παλέψω με το photoshop να φτιάξω ένα με τον medicine seller.Στο ayakashi έχει την ιστορία με το bakeneko?Αν είναι κάτι άλλο,να το κατεβάσω να το δω.Δεν συμπληρώθηκε η ημερίσια δόση μου από Sakurai.:hehehe:
May 18 2011 16:20
Photo

BrainDeadAlive → jun

Χαχα όλοι σαν καθυστερημένοι χορεύουν :P Να σε ειπώ. Ψήνεσαι να βρεθούμε αυτές τις μέρες?
May 18 2011 16:18
Photo

Night Wizard Seal → DarkElf

[QUOTE=DarkElf;498783]Μόλις τελείωσα το Mononoke.Πραγματικά υπέροχο!!Γενικά μου αρέσουν τα anime με ιαπωνική μυθολογία (ayakashi,mononoke,yokai) αλλά αυτό ήταν ξεχωριστό. Artwork,story telling,soundtrack και φυσικά [B]ο υπέροχος medicine seller[/B]:lovulovu: (γι'αυτό λέω ότι ο [B]Sakurai[/B] είναι από τους καλύτερους seiyuu!!).Μου φάνηκε βέβαια λίγο.Άλλη μια σεζόν θα την ήθελα.:hehehe:[/QUOTE] [SIZE=1]Hint: τωρινό και προηγούμενο σέτ[/SIZE] Τυχαίο; Δε νομίζω. :P
May 18 2011 16:11
Photo

Kenny → Serestrum

Περίμενα να φορέσεις Witcher setάκι, αλλά κι αυτό δε με χαλάει. XD
May 18 2011 15:27
Photo

DarkElf → Nighteyes

Εμένα??Να μου άρεσε??Μα πώς οδηγήθηκες σ'αυτό το συμπέρασμα?!?!:hehehe: Η αλήθεια είναι ότι το λάτρεψα.Ο Akira και ο Hikaru είναι αξιολάτρευτοι..!!!:awww:Ειδικά όταν είναι μαζί!(πολύ γέλιο οι τσακωμοί τους!)Θα μπορούσε βέβαια να συνεχιστεί.Και μακάρι κάποια στιγμή να υπάρξει συνέχεια.[SPOILER]Μα να χάσει ο Hikaru από τον Κορεάτη???I want a rematch!!!:mador2:[/SPOILER]Πολύ δυνατό manga,και από άποψη σεναρίου και character development.
May 18 2011 14:13
Photo

Nighteyes → DarkElf

Μόλις πρόσεξα το avatar σου. Φαίνεται ότι σου άρεσε το hikaru no go.:D
May 18 2011 14:02
Photo

jun → BrainDeadAlive

oi born 8DDD ryoga dancing like he has to pee [YOUTUBE]4BZ4L1KjL2U[/YOUTUBE]
May 18 2011 13:49
Photo

Kai → Napster

ΧD Μέχρι και τo Blood Lad θα βγάλει anime [url=http://www.animenewsnetwork.com/news/2011-05-18/blood-lad-vampire-manga-anime-adaptation-listed]here[/url]. Δε μας λυπούντε; Ναι, όντως βλακεία όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Γι' αυτό καλύτερα save από την αρχή και πού συχνά Ctrl+S και τελειώνει η υπόθεση, από το να χρειαστεί να ξανακάνεις όλη τη δουλειά από την αρχή, καλύτερα να έχεις όλη την ώρα εκεί το νου σου.
May 18 2011 12:37
Photo

MisaYoshiko → RosenRed

ειδα πως ειδες το προφιλ μου ΣΤΑΛΚΕΡ :Ρ
May 17 2011 22:15
Photo

Astrinos → Vagelio

Θα τις έχεις onee-chan!!!:ureshii:
May 17 2011 21:23
Photo

Vagelio → Astrinos

καλή διασκέδαση :D. Θέλω τις σκέψεις σου όταν το τελειώσεις ^_^
May 17 2011 20:57
Photo

Napster → Kai

Αχα...I see. Και το fail της υποθεσης ποιο ειναι? Το αρχισα επειδη μου αρεσε το εξωφυλλο που ειχε στο MAL. xD Και ακομα πιο σπαστικο οταν δεν ξερεις ποιο ειναι το προβλημα για να το διορθωσεις. xD Ασε, ασε μην μου τα θυμιζεις αυτα! Θυμαμαι που εκανα render πριν κατι βδομαδες μια anime pic και μολις πηγα να το κανω save...ΜΠΑΜ, κρασαρε...~_~
May 17 2011 20:24
Photo

Kai → Napster

Δε νομίζω να σου το είχα πει, είχα δει ότι το διαβάζεις κι εσύ μια φορά που κοιτούσα τη λίστα σου γι' αυτό ρώτησα για την λαμπάδα :ρ Τσε, είναι πολύ σπαστικό όταν κρασάρει και δεν έχεις σώσει τίποτα. Ακόμα πια σπαστικό είναι τό γεγονός ότι κατά 75% ων περιπτώσεων αποφασίζει να κρασάρει όταν δεν έχεις σώσει τίποτα. Έλεος δηλαδή. Βασικά, όταν είχα το CS3 γινόταν πολύ πιο συχνά με το CS5 είναι πολύ σπάνιο.
May 17 2011 20:02
Photo

Napster → Kai

Να δουμε ποτε θα προλαβουμε να τα δουμε ολα αυτα. Με το ζορι βλεπω τα anime της Ανοιξιατικης season. ;p Δεν ηξερα οτι διαβαζες και 'συ το Boku Wa Tomodachi ή μαλλον μπορει να μου το ειχες πει αλλα δεν το θυμομουν. Το Boku wa Tomodachi οντως αρχισε δυναμικα, μετα εγινε λιγακι βαρετο αλλα στα 2-3 τελευταια chapter πιστευω πως εγινε πολυ καλυτερο. Υ.Γ. Σκεφτομαι να αλλαξω και setακι αλλα για καποιο λογο κρασαρει το photoshop. >.<
May 17 2011 19:52