Community Status Updates
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: One man's words are another man's way of brainwashing.
Welcome to your greatest fear, the worl of reborntards, they will want your dream and turn them into a mess
[url=http://reborn.wikia.com/index.php?title=Category:Images_of_Mukuro&image=x1st_Path-PNG][img]http://images1.wikia.nocookie.net/__cb20100419110827/reborn/images/thumb/6/65/1st_Path.PNG/778px-1st_Path.PNG[/img][/url]
:mador2: Και λίγα λόγια για τον Gokudera και οι δυο σας! Μπορεί να είναι tsundere, να έχει κόλλημα με τον Jyuundaime και ενίοτε να έχει υπεροβολικές τάσεις φυγής but he is awesome!
May 25 2011 11:09
Jorg → Fallen_Mpougatsa
We are waiting for you... in the dark side.
/proud of his abilities.
Μωρέ μια χαρά είναι ο Gokudera, τον είχα και σετάκι παλιότερα. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχει ο Mukuro... :P
May 25 2011 11:07
Kai → Jorg
Μα φυσικά. Χρόνος για anime/manga πάντα υπάρχει. Το κάψιμο που μας δέρνει όλους δε λέγεται. Με είπε ο πατέρας μου να τον συνοδέψω κάπου εκτός Σαλονίκης για ένα θέμα και φυσικά δεν είχα πρόβλημα που θα έχανα το μάθημα αφού είχα το ελεύθερο και με υπογραφή αλλά ω, ναι η πρώτη μου ανησυχία ήταν ότι βγαίνει το SKET Dance τη συγκεκιρμένη μέρα και δε θα είμαι σπίτι να το δω. :hahaha: Oh well, my [s]pet[/s] sister will download it for me για να το δω μόλις επιστρέψω.
Και κοίτα να διαβάσεις τίποτα [SIZE=1][I]chapters του RuroKen[/I], [/SIZE][SIZE=2]έχεις εξετάσεις δεν είναι σωστό να μένεις πίσω [SIZE=1][I]στα manga σου παρόλα αυτά[/I][/SIZE].[/SIZE]
:hahaha: Γιατί, με έκοβες να έγραφα εκει μέσα διαφορετικά;
May 25 2011 10:58
Fallen_Mpougatsa → Kai
Και φυσικά να φανταστείς στο γνωστό μέρος, απορώ καν γιατί ρωτάς πλέον...! Αλλά ναι, πού είναι το κιόσκι? Θα διαμαρτυρηθώ στον δήμαρχο! Δεν κάνουν που δεν κάνουν κανένα σοβαρό έργο αλλά να μην κάνουν και το κιόσκι μας? Με τον ντάλα ήλιο...? Α πα πα πα, κι αν πάθουμε ηλίαση?
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα έχω πεθάνει μ'αυτό, πώς το σκέφτηκες...? Αλλά ας μπω λίγο κι εγώ στον χαρακτήρα... [I]There's a ton of things I dislike but I really don't like anything. And...I don't want to use the word "dream" but...I have an ambition. To get up-to-date in the Katekyo Hitman Reborn manga and...to catch a certain akuma.[/I] Yes, I'm looking at you Kai...
Ότι θα το διαβάσω θα το διαβάσω...αλλά στον δικό μου χρόνο, καταλάβατε? Κανένας δε θα με βγάλει εκτός προγράμματος~! Ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
May 25 2011 10:54
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Κι εσύ τέκνον Jorg? Κι εσύ? Ώστε όλοι στράφηκαν εναντίον μου...?
/mind control is starting to be effective.
Χα χα, έτσι, έλα να γίνουμε πολλοί...! Αλλά γιατί καλέ κι ο Gokudera μια χαρά είναι ο άνθρωπος, σωστός, πιστός στον 10το, με τους δυναμίτες του...Ασχετο αν ο άλλος είναι πολύ καλύτερος, ο χο χο...
May 25 2011 10:40
Jorg → Kai
Εγώ κάθε μέρα που ανοίγω τον υπολογιστή, ανοίγω όλα τα links που έχω στο manga φάκελο και βλέπω αν υπάρχουν updates. Το θέμα είναι ότι τώρα δίνω και εξετάσεις, οπότε δεν ξέρω αν θα βρω χρόνο...
[size=1]οκ ψέματα λέω, το έχω λιώσει το ruroken XD[/size]
Ωωω, μα τη τιμή... Θα δω τι θα κάνω. :hahaha:
May 25 2011 10:34
Kai → Jorg
Χαχαχα. το περίμενα.
Κοίτα, πλέον επειδή πάντα έρχεται και ανακοινώνει κάποιος ότι βγήκε το chapter δεν μπαίνω στο κόπο ν κοιτάξω. Αφού το κάνουν που το κάνουν έχουν γίνει πλέον το rss μου. Περίμενα ότι αυτός θα ήταν ο λόγος though, οπότε αυτή τη βδομάδα, αν βγει Πέμπτη όπως έβγενε πρώτα γιατί τώρα μας το καθστερούν, κοίτα να γράψεις. Αν δεν γράψεις εσύ δεν γράφω κι εγώ, βαριέμαι :hahaha:
Do more, τώρα που έγινε η αρχή θα πέσει περισσότερο brainwashing.
May 25 2011 10:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στο κλασσικό μέρος να φανταστώ. Αυτό το κιόσκι ακόμα να μας το χτίσουν τόσα χρόνια.
:kakaka: Akuma da. I know; [I]Pitiful, naive otaku, if you wish to oppose me tempts,[/I] [I]hate me, detest me, and try to restrain your self from reading your manga in an unsightly way. Resist, resist and cling to the pleasure of holding the real thing in your hands. [/I]
Να που έφτασε επιτέλους η ώρα να θέλεις να διαβάσεις το Reborn!. There is no turning back now ~kufufu.
Rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
rebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornrebornreborn
May 25 2011 10:20
Jorg → Kai
Ναι εννοείτε. Ο Trollzaya έπρεπε εδώ και καιρό να γίνει internet meme. Σε λίγα χρόνια θα αναγνωριστεί η αξία του.
Ναι, δεν ξέρω. Μου έριξαν την διάθεση τα one line comments, μάλλον. Πρέπει να το προλαβαίνουμε από νωρίς το thread μου φαίνεται. Τη στιγμή που βγαίνει το καινούριο chapter, να το διαβάζουμε γρήγορα-γρήγορα και να πάμε αμέσως να απλώσουμε τα σεντόνια μας, ενώ όλη την υπόλοιπη εβδομάδα να κάνουμε εξάσκηση στη γρήγορη πληκτρολόγηση. :hahaha:
Also mission accomplished. Ελπίζω να έχει θετικά αποτελέσματα. :P
May 25 2011 10:19
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Διάβασε Reborn, διάβασε Reborn, διάβασε Reborn etc etc... /mind-control mode
Όλα αυτά που είπε η Kai. Και σου μιλάει Mukuro fan, that is. Έχεις να δεις κάτι επικές σκηνές και ατάκες από Mukuro... μη σου λέω. Και άφησε την Kai με τον Gokudera της.
May 25 2011 10:14
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα ΟΚ δεν πειράζει! Κοίτα, για να μαστε κι ακριβείς συνήθως συναντίομαστε στις 7κ30...ας μην το αλλάξουμε μωρέ! xD (χα χα, ήμουν σε πολύ άκυρη διάθεση ομολογώ τότε, ακόμα δεν πιστεύω πως το έστειλα!)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όντως καλέ, διάβολος είσαι! Μη με τα λες αυτά και θέλω να διαβάσω παρακάτω αλλά θέλω να διαβάσω κι απ'τα manga να τα χω στα χέρια μου, μη με κάνεις έτσι και πάω να τα δοαβάσω on-line...! Δεν πρέπει... xD
May 25 2011 10:02
Kai → Fallen_Mpougatsa
Για το rock bar δεν ψήνομαι, μα για τη βόλτα να κανονίσουμε σίγουρα. Πες μου τι ώρα βολεύει κλπ. (Lol το mail που είχες στείλει btw, το διάβασα χθες βράδυ).
Η πλάκα είναι ότι το Arc στο οποίο βρισκόμαστε τώρα έχει περισσότερο Mukuro από ποτέ. -Jorg, ξέρω ότι βλέπεις, ψήσε κι εσύ, θέλω backup - άσε να δεις τι έχει γίνει, τι πρέπει να κάνει, τι παίζει με τις δυνάμεις του και ποιος τα κάνει όλα αυτά, τι χαμός έχει γίνει... πως η Vongola τα έχει βρει σκούρα ΚΑΙ σημειώνω πως λιγα λέω για να μη δώσω spoilers. Τώρα θέλεις να φτάσεις περισσότερο up-to-date? Ne? Ne? Ne?
Watashi wa akuma desu :kakaka:
May 25 2011 09:54
Kai → Jorg
H πιο epic σκηνή στο original είναι εκεί που κλείνει το ματάκι. Παρόλα αυτά ο Izaya πήρε το trolling και το παρουσίασε ως τρόπο ζωής οπότε του άξιζε το ανάλογο βίντεο.
:hahaha: Μια χαρά οι stalking abilities αλλά στο thread δεν έγραψες αυτή τη βδομάδα. Όχι ότι με χάλασε, βαριόμουν κι εγώ να σχολιάσω.
May 25 2011 09:44
Getekid → zoro77
Ακριβώς, και αν το πρόσεξες σχεδόν αμέσως μετά το τέλος της ταινίας έφυγα (είχα έρθει και κατευθείαν από τη σχολή, εξού και η τσάντα)! Από το λίγο που είδα τον κόσμο εκεί, είδα 2-3 άτομα που δεν ήξερα, οπότε λογικά θα ήσουν κι εσύ!! Συνήθως μετά τις προβολές κάθομαι, αλλά είχα κανονήσει τότε και βιαζόμουν. Δηλαδή αν έρθεις και την επόμενη φορά (ή κάποια από τις επόμενες φορές), λογικά θα μπορέσουμε να κάτσουμε και να τα πούμε :)!!
May 25 2011 08:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed