Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω πω...εμ, φαντάζομαι, να της βγάλανε τον αγαπημένο χαρακτήρα τόσο OOC...αλλά μπορεί απλλώς έτσι να τον ήθελε η manga-ka. Ή που θα καίει και θα είναι σπίρτο αναμμένο κι όλοι τουμπεκί ψιλοκομμένο ή που θα πηγαίνει τόσο αργά που οι άλλοι θα φοβούνται μη σβήσει! xD Τι να κάνεις, έτσι είναι αυτά τα πράγματα...τώρα θέλω ακόμα περισότερο να το φτάσω εκεί! Μπουααααααααα!
Τι να με πειράζει καλέ, σιγά και το μεγάλο spoiler! Δε με πειράζει να ξέρω ότι έχει 10 χρόνια μετά μορφή αλλά γιατί κι εφόσον δε με λες σιγά!
May 25 2011 12:15
demonicMC → mono
Καλησπέρα mono. Να σε ρωτήσω, αυτό το witch στο desktop σου εμφανίζεται μόνο στο Madoka Magica ή υπάρχει και σε άλλες σειρές; Γιατί είχα την αίσθηση ότι το είχα δει και αλλού.
May 25 2011 12:15
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χάλια το πήρε η μικρή :hahaha: την είχα να αναλύει επί ώρα το πώς δεν την άρεσε εκείνο το κομμάτι. Ευτυχώς ήταν σύντομο και μετά οι στροφές πέσανε και πάλι. Έκαψε πολύ και ξέμεινε μάλλον.
Of course. :hahaha: Eλπίζω να μην σε πειράζει η Τen Years Later μορφή του μέσα στον φάκελο. Δεν είναι και συγκλονιστικό spoiler. Θα τη δεις παντού αν πας να ψάξεις.
May 25 2011 12:06
Fallen_Mpougatsa → Kai
Koίτα ότι προσπάθησες προσπάθησες...αλλά κάτι μου λέει ότι το έκανες ακριβώς όπως θα το έκανε αυτός οπότε κάπου το χασες xD
Ha ha ha ha ha ha ha πέθανα στις στροφές το δευτερόλεπτο! Ε αφού το κάνει κι αυτό κάτι γίνεται-δηλαδή από κάρβουνο άρχισε να καίει μαζούτ επιτέλους? Ωχ, πόσο OOC...και πόσο τα πήρε η μικρή σε εκείνη την arc? Lol, την φαντάζομαι!
Νο! *Le gasp* Yaaaaaaay; Mukuro Mukuro Mukuro Mukuro fan service! xD xD xD Πάει κάηκα εντελώς. Και φυσικά αυτό να μείνει μεταξύ μας...έστω κι αν μπαίνουν πόσα άτομα στα VM σου και παίζει να το δουν, πρέπει να μείνει μεταξύ όλων μας, έτσι παίδες?
May 25 2011 11:53
Fallen_Mpougatsa → Jorg
Είμαι εκεί ακριβώς που ο μικρός ας πρωταγωνιστής βάζει τα γάντια κι έχει εμφανιστεί εδώ κι ένα volume o Mukuro...Δεν ήθελε πολύ, άμεσο convert σε Mukuro fangirl! Έτσι, με συνοπτικές διαδικασίες επειδή είναι απλώς badass! xD
May 25 2011 11:48
Kai → Jorg
Ναι, πάντα το καλοκαίρι πέφτουν τα πράγματα.
Τα βάσανα του μαθητή. Κουράγιο.
Oh, my, τότε το αναΐμ είναι δημιουργία μου; Θα ζητήσω copyrights.
H ιστορία που κάνουμε είναι γενικά σπάσιμο. Ούτε εμείς είχαμε κάνει για Ιαπωνία. Φτάσαμε αλλά την είχαμε προσπεράσει επειδή δεν ήταν στην ύλη.
May 25 2011 11:42
Jorg → Fallen_Mpougatsa
Και όμως και εγώ το βρίσκω περιέργο που δεν σε έχω ρωτήσει ακόμα.
Που το έχεις φτάσει το reborn? :P
May 25 2011 11:36
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ι had to defend him anyway (did I really do that?), να σας προλάβω.
:hahaha: Μα ναι ρε, μη νομίζεις και αργότερα τα αίματα σάλτσες θα είναι, απλά θέλανε να κάνουν πιο ρεαλιστικό το παιχνίδι. Οκ, εντάξει, τουλάχιστον αργότερα αρχίζει να ανεβάζει περισσότερες στροφές το δευτερόλεπτο. Τόσο που σε κάποια φάση βγήκε OOC.
Also, in order to show off my gathering skills I can provide you with a delicious Mukuro folder in the coming days, it has been gathered with passion and fatigue.
May 25 2011 11:33
Jorg → Kai
Άσε, τώρα θα αρχίσω και μαθήματα το καλοκαίρι, οπότε, λιγότερος ελεύθερος χρόνος. Τουλάχιστον η καλοκαιρινή season δεν φαίνεται και τόσο ενδιαφέρουσα.
Ανάιμ (στο "α" ο τόνος. :P). XD Που το θημήθηκες. :hihi2:
Στη τρίτη γυμνασίου, περίμενα να μπούμε στον 2ο παγκόσμιο πόλεμο που έπερνε μέρος και η Ιαπωνία. Μπήκαμε στο κεφάλαιο, αλλά δεν προλάβουμε να πούμε για την Ιαπωνία. Περιττό να πω ότι όταν δίναμε ιστορία, καθόμουν και διάβαζα για την Ιαπωνία. :hahaha:
May 25 2011 11:32
Kai → Jorg
Oh, I know this kind of situation. Καλοκαιρινές διακοπές - no updates. Εκτός του ότι σκας ο μαραθώνιος μετά είναι ένα θέμα. Μέχρι να καταφέρεις να τα δεις όλα για να φτάσεις σ' αυτή την αίσθηση ότι και καλά κατάφερες κάτι όταν φτάνεις επιτέλους ξανά uptodate.
Άλλωστε, πώς μπορείς να ζήσεις χωρίς τα αγαπημένα σου αναΐμ :hahaha:
Διάβασε παιδί μου RuroKen, δεν φταις εσύ που δεν πέφτει Ιαπωνική ιστορία στις εξετάσεις. Θα βοηθούσε εν μέρη, [I]πολύ εν μέρη.[/I]
May 25 2011 11:26
Fallen_Mpougatsa → Jorg
I'm coming, I'm coming; just save me a seat before I catch up to you ;)
May 25 2011 11:26
Fallen_Mpougatsa → Kai
You said it best! -.-
Wait what; nooooooooooooooooooooo! Wait till I'm up to date first...Ah, Mukuro's eye and first realm of Hell...how nice (OK, now I know I'm bad xD)
Mα αγάπη, δεν είπα κάτι κακό μόνο την αλήθεια... :D Χα χα, σοβαρά τώρα τον πάω πάρα πολύ και τους δύο και τον χαζό με το ρόπαλο που γίνεται σπαθί κι ακόμα εκεί που είμαι εγώ είναι "Α, παίζουμε τη Μαφία". Βλαμμένο. xD
May 25 2011 11:21
Jorg → Kai
Θα ξεχάσω εγώ που το καλοκαίρι που ήμουνα πάτρα, κάθε δύο μέρες αν δεν είχα πρόσβαση σε internet να κατεβάσω τα ongoing anime και να διαβάσω τα ongoing manga, δεν μπορούσα. 3 μέρες άφησα που να μην έχω πρόσβαση σε internet και μόλις γύρισα σπίτι, έβλεπα κυριολεκτικά όλη την μέρα άνιμε και διάβαζα μάνγκα και να φτάσω τα ongoing. XD
Ναι ρε, εντάξει, διαβάζω και αρκετά [s]chapter του ruroken[/s] μπορώ να πω.
:hahaha: Σωστά! XD
May 25 2011 11:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed