Community Status Updates
Wild Monkey → mono
Παγκράτι εγώ... φαντάσου πόσο δυνατή ήταν η βροντή. Βασικά δεν τρόμαξα, αλλά σκέφτηκα ''Ουάου, μπορεί μια βροντή να κάνει τέτοιο θόρυβο? Don't f*ck with Nature i guess :)
May 26 2011 13:05
mono → Wild Monkey
Και λέει είμαστε γειτονάκια :P Εγώ είμαι Ιλίσσια πάντως...
Πραγματικά όμως δεν έχω ξαναζήσει τέτοια βροντή. Ακόμα αισθάνομαι έναν πόνο στην καρδιά μου ~ου γαρ έρχεται μόνον~ Τ_Τ
May 26 2011 12:56
Wild Monkey → mono
Mono, κι εδώ ταρακουνήθηκε το σύμπαν απ' τη βροντή. Μήπως μένουμε κοντά? :p
May 26 2011 12:44
Kamui → Ajairisu
Bασικα δεν εχω προλαβει να διαβασω το novel επειδη ειναι υπερβολικα μεγαλο και δεν εχω αρκετο χρονο μεχρι στιγμης, αλλα την ιστορια την ξερω λιγο πολυ απ' εξω και ανακατωτα, μεσα απο παιχνιδια, anime, manga και πληροφοριες που εχω ψαξει στο net.
Οσο για το gaming που ανεφερες, ηταν η πρωτη μου επαφη με το αριστουργημα, καθως σε πολυ μικρη ηλικια επαιξα για πρωτη φορα Dynasty Warriors 3 και Kessen 2, τα οποια με κερδισαν αμεσως.
Οσο επαιζα μαθαινα ολο και περισσοτερα, ασχπλουμουν ολο και περισσοτερο, παιζοντας επειτα και τα sequels τους που με συγκλονιζαν ακομα πιο πολυ, και αλλα παιχνιδια οπως το Dynasty Tactics, και το Romance of the three kingdoms, κατεληξα να ξερω σχεδον τα παντα περι της ιστοριας (βεβαια υπαρχουν ενα σωρο λεπτομεριες που συνεχιζω να μαθαινω καθιμερινα) κατι που με εκανε να το θεωρω το specialty μου.
Εσυ, τι επαφη εχεις με τον κοσμο του ROTK?
Ο,τι χρειαστεις να μαθεις σχετικα μ' αυτο μιλα μου.
May 26 2011 11:24
Kenny → Maya-chan
[QUOTE]Ναι, αλλά το sex είναι φτιαγμένο για να είναι ωραίο όταν το κάνεις ο ίδιος, όχι για όταν βλέπεις άλλους να το κάνουν.[/QUOTE]Κοίτα, σκέψου ότι αυτό που λες αμφισβητεί το λόγο ύπαρξης μιας από τις ισχυρότερες και πλέον κερδοφόρες βιομηχανίες στον κόσμο, της βιομηχανίας του πορνό. Ή κάτι άλλο ήθελες να πεις κι εγώ το κατάλαβα λάθος, ή κάνεις εσύ λάθος. :P
May 26 2011 10:50
Fallen_Mpougatsa → Kai
Καλημέρα! Λοιπόν, για το Κινέζικο που λέγαμε, 2κ30 στην Πλατεία Αροστοτέλους στο πέταλο, εκεί που παίρνω το λεωφορείο. Σε βολεύει? Γενικότερα, θα ρθεις τελικά? xD
May 26 2011 09:56
Kai → Napster
:hahaha: Toν έχει πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος αλλά δεν του καίγεται καρφί. Και εδώ που τα λέμε γιατί να του καεί αφού τον αφήνουν να κάνει ότι θέλει. Σ' αυτή την περίπτωση όντως ισχύει το "λεφτά υπάρχουν".
:kakaka: Το Gintama δε χρειάζεται λαμπάδες για να πάει ΤΟΡ, πηγαίνει με την αξία του.
Ε, καλά εντάξει. Κατ' αρχήν θα ήταν δύσκολο ο Kenshin να μην είχε τους περισσότερους fans μιας και είναι ο πρωταγωνιστής, αλλά τουλάχιστον είναι καλός πρωταγωνιστής! Δεν είναι σπαστικός, έχει την πλάκα του, δε χρειάζεται να γίνει ηλίθιος για να βγάλει γέλιο, αλληλεπιδρά υπέροχα με τους υπόλοιπους χαρακτήρες. Και μιλάμε μια δουλειά την οποία ο mangaka από την αρχή μέχρι του τέλος την χαρακτήριζε πειραματική και ανώριμη και ποτέ δεν έμενε ευχαριστημένος.
Όσο για τον Saito είναι τόσο κουλ. Δηλαδή ήξερε τα πάντα, και όταν λέμε τα πάντα τα πάντα, ακόμα και πριν αυτά γίνουν, αλλά δεν μου την έδωσε ούτε μία φορά.
Αυτό που μ' αρέσει πάντως και στις δυο δουλειές του Watsuki που έχω δει, αν και το Busou μόνο σε anime, είναι ότι δίνει σε κάθε χαρακτήρα του κάτι που να τον κάνει ενδιαφέρον ανάλογα με το ρόλο που παίζει.
:hihi2: Άσχετο, μιας και το ανέφερα, όταν έβλεπα το anime του Busou άραγε μόνο εγώ γελούσα κάθε φορά που άκουγα το "Bravo!"; Άπαιχτος ο seiyuu.
Δεν είναι χαζός μωρέ, χαζοχαρούμενος είναι :hahaha: Στοίχημα ότι αν άκουγεται ότι είναι ο μόνος imba χαρακτήρας στο Reborn! θα γελούσε και ο ίδιος. :hahaha:
May 26 2011 08:05
Ajairisu → Kamui
Μεγάλη λατρεία στο RoTK διακρίνω, να υποθέσω οτί εκτός απο το novel , που έχεις διαβάσει φαντάζομαι, έχεις παίξει και τα Dynasty Warriors/Kessen/RoTK games ;
May 26 2011 05:19
didimakia → Anelis
Here's my gift for you ^^
[url]http://www.facebook.com/pages/%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A1%CE%BB%CF%85%CE%B5/212691982097018[/url]
May 26 2011 03:17
Zoro → didimakia
Lol βασικά αυτό επίτηδες το έκανα έτσι, σαν απόκομμα εικόνας (από φωτιά κι έτσι πχ),[URL="http://shrinkhead13.deviantart.com/art/Two-years-after-192196874"] η original ήταν άσπρη παντού γύρω γύρω[/URL].
Γούστα. :P
May 26 2011 00:12
didimakia → Zoro
Ετυχε να ανοιξω θρεντ που ειχες γραψει εσυ XD
Βασικα αυτο που δεν μ'αρεσει ειναι το γυρω γυρω που περισσευει. Διπλα απ τα αυτια. Γτ δεν το σβηνεις? ^^
Θενξ :D
May 25 2011 23:55
Zoro → didimakia
Lol, μόλις το "φόρεσα", what are you a stalker? :P
Ναι το προηγούμενο ήταν όντως ωραίο, αλλά ακριβώς επειδή ήταν ελεύθερο fanart (χρωματισμένο από μένα κιόλας^^ ) φαινόταν κάπως θολό και άσχημο στο μάτι (το δικό μου τουλ)... είχα ψάξει τότε και διάφορα άλλα καλά fanarts για να το αλλάξω, αλλά δεν κυκλοφορούσε πολύ πράμα με τον post skip Zoro. Ξαναέψαξα πρόσφατα και μου άρεσε αυτή γιατί δένει κάπως καλύτερα με την ασπρόμαυρη sig.
Όταν βγουν περισσότερα neo Zoro fanarts θα δω για αλλαγή, for now θα χαρώ αυτό.
(btw ωραίο το δικό σου set, ειδικά η sig ~fist of love ;))
May 25 2011 23:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed