Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Lolololololololololololol! Η αλλαγή μπορεί να μην ήταν συγκλονιστική αλλά η διαφορά φαίνεται στο ότι πήγε +20 στο sexiness! Δηλαδή αν τον είχα στο 60/100 τώρα είναι 80/100.
May 26 2011 20:04
Jorg → Kai
Ναι... αν έμεινες εσύ ευχαριστημένη με το πως παραδέχτηκε το λάθος του, θα σε παραδεχτώ. :hahaha:
May 26 2011 19:51
Kai → Fallen_Mpougatsa
Στέλνω μόνο ένα vector από official μιας και ο φάκελος τους εκτός του βρίσκεται σε μία κατάσταση πανικού (τελείως όμως) καθώς προσπαθούσα να τον χωρίσω όπως τα έχω στου Mukuro, αλλά παραείναι μεγάλος για τα νεύρα μου και θα χρειαστεί πολύ κόπο και χρόνο.
[spoiler]
[IMG]http://i634.photobucket.com/albums/uu69/I_eat_your_soul/Katekyoushi%20Hitman%20Reborn/Guardians/Gokudera/Gokudera%2010-years%20later/10_years_later_gokudera1.jpg[/IMG][/spoiler]
:hahaha: [SIZE=3]Μα δεν ήταν τρομαχτική η αλλαγή; Όχι πες μου![/SIZE]
May 26 2011 19:47
Fallen_Mpougatsa → Kai
Χα χα χα χα χα χα χα! Έλα δεν πειράζει, αυτό δεν είναι τίποτα! Από συνειρμούς άλλο τίποτα κι εγώ...Και μιλάμε για ακυρότητες! xD
Mukuro: spent ten years of his life for one goel and one goal alone...the longest ponytail EVERRRRR! xD xD xD Αλλά κουκλί όσο δεν πάει και με το μακρύ μαλλί...και μ'αρέσει και πιο πολύ μεγάλος! :3 Στείλε και καμιά του Gokudera μεγάλο να δω κι εκεί αλλαγές.
Fun fact: το Gokudera πριν το έγραψα Γοκθδερα γιατί ενώ άλλαξα το πληκρτολόγιο στα Αγγλικά αυτό δε μ'άκουσε...
May 26 2011 19:25
Kai → Jorg
Εσύ φταις που αγνόησες το βαθύ νόημα που είχε η φατσούλα και το έκανες ολόκληρο θέμα. :hahaha: Τουλάχιστον παραδέχεσαι το λάθος σου εν μέρει.
May 26 2011 19:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Ρε συ, sorry κιόλας, όταν είδα το 'πω πω [s]πω πω < αγνοήθηκαν[/s] τι πολλές που είναι...
μου ήρθε η κοκκινοσκουφίτσα στο μυαλο και γέλασα σαν χαζό. Ρε δεν παίζει, ό,τι να 'ναι! Ό,τι νά'ναι!
May 26 2011 19:16
Jorg → Kai
Μα σοβαρά ρε συ, αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
I mean, εντάξει, ας δεχτούμε τα "ωραίο chapter", "cool Hibari" μπλα μπλα μπλα, αλλά ποστ της μιας λέξης (είχε και φατσούλα, μην τον αδικούμε); Πορώθηκα λέει... :hahaha:
May 26 2011 19:10
Fallen_Mpougatsa → Kai
Πω πω πω πω τι πολλές που είναι...evil grin...Thank youuuuuuu~! Πάρα πάρα πολύ! Να σαι καλά! :3
May 26 2011 19:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Here: [URL]http://www.mediafire.com/?2yoa3zpmnhas2[/URL]
Τσιμπάς, κατεβάζεις, τον φακελο Mukuro στον ανοίγεις λίστα, κάνει αποκοπή τους φακέλους Shimon, Vendicare και Spade (δεν τους ανοίγεις λέω, μην κοιτάς το vm μπαίνοντας ήδη σε πειρασμό) κάνεις έναν φάκελο spoilers και τα κάνεις επικόλληση εκεί. Εντάξει όχι ότι στον φάκελο Varia θα δεις τίποτα συγκλονιστικό. Τα ανοίγεις όταν καταλαβαίνεις ότι έφτασε η ώρα και μόνο τότε.
Enjoy the rest though. Tα ανέβασα με τους φακέλους που τα έχω χωρισμένα γιατί όλος μαζί ο φάκελος ήταν μεγάλος για mediafire.
May 26 2011 18:59
Kai → Napster
:hahaha: Κάτι παρόμοιο μ' εμάς όταν πέσαμε αρχές ακόμα σε shonen-ai, αλλά ήμασταν σε φάση "όχι, δεν παίζει να έγινε αυτό που μόλις είδαμε".
Όχι, θα έλεγα "τι μπισονενιασμένο στυλ είναι αυτό" και το λέω. Το σχέδιο δε με αρέσει σε σχέση με αυτό που είχε σε παλιότερα Arcs aka στο Arc της Varia αλλά δεν παύει να είναι από τα καλύτερα στη Shonen Jump κυρίως επειδή σε δύο που μπορώ να αναφέρω που είχαν απίστευτο σχέδιο τους κόβουν τα manga ΧD
:hahaha: Πάω στοίχημα ότι ο Oda δε θα ξεχάσει ποτέ ότι ο Inoue τον είχε ξεχασει τελείως.
Φυσικά και καλά έκανε και καλύτερα κάνανε αυτοί που δεν τον αφήσανε αλλά ακόμα καλύτερο είναι το γεγονός ότι ήξερε πού να σταματήσει και BRAVO του.
Το emblaming πρέπει να το πιάσω κάποια στιγμή, αλλά δε νομίζω να γίνει σύντομα. Γενικά και στα δύο ο πρωταγωνιστής δε με ενόχλησε καθόλου αν και ο Kenshin ήταν σαφώς καλύτερος από τον Kazuki, οπότε σε αυτό το θέμα δεν τον φοβάμαι καθόλου τον Watsuki, όπως και γενικά στις ιστορίες τους. Δηλαδή δεν ξέρω τι γίνεται στο manga, αλλά στο anime όταν είχαμε φτάσει σε επίπεδα dragonball μπορώ να πω ότι το φχαριστιόμουν σε τρομαχτικά επίπεδα.
:hahaha: Εκεί που είχα πεθάνει στα γέλια με τον Bravo ήταν στο επεισόδιο που είχαν πάει στην παραλία. Γενικά στο συγκεκριμένο είχε χαρακτήρες να πεθαίνεις στα γέλια. Ο Chouno επίσης θεϊκός, εκείνα τα outfits έγραφαν και για να μη μιλήσω για τον Moon που ήταν Η ακυρότητα. "Moon! Moon!". Στο επεισόδιο που είχε πολ/στεί δεν ήξερα αν πρέπει να κλάψω ή να γελάσω XD
Με ένα πολύ γρήγορο search και χωρίς να τα έχω διαβάσει είδα σε ένα site στα similar το Haru to Nastu και το Hetakoi. XD Πάρε το ρίσκο και διάβασε γιατί δε μου έρχεται κάτι άλλο παρόμοιο από αυτά που έχω διαβάσει.
May 26 2011 18:40
Namida → mizuki
Γειαααα, θα πας αύριο. Εγώ ψιλοβαρίεμαι, θα πάω μόνο αν βρεθεί παρέα
May 26 2011 18:39
Napster → Kai
[spoiler]Ασε-ασε, ειχα μια κακη εμπειρια (ας το πουμε) με ενα yaoi που ειδα πριν λιγα χρονια. Ειχα διαβασει σε ενα forum για ενα anime και λεγανε "Αυτο το yaoi ειναι super!:blingeye2:" και εγω χωρις να ξερω τι ηταν ακριβως τα yaoi πηγα το κατεβασα, το βαζω να παιξει το βιντεακι και - μπαμ! - κατευθειαν στο ψητο μπηκε. Μου ηρθε να κανω εμετο. xD:Crying2:[/spoiler]
Πες μου τωρα αμα διαβαζες για πρωτη φορα Hitman Reborn! και το διαβαζες απο το 338 chapter, εβλεπες την πρωτη σελιδα, τι θα ελεγες?:hahaha:
Ενα απο τα πιο τρελα trolling τα κανει ο Inoue Takehiko (Slam Dunk, REAL, Vagabond). Επικο trolling στο Oda.
[B]Inoue[/B]: This is our first time meeting, isn't it?
[B]Oda[/B]: Well, actually a long time ago I got an autograph from you.
[B]Inoue[/B]: Really!? When?
[B]Oda[/B]: It was at the Shueisha Tezuka/Akazuka awards party. I had just debuted then and I was extremely nervous. You also drew me a regent-style illustration of Hanamichi Sakuragi. I've still got it.
[B]Inoue[/B]: Is that right? I'm sorry, I don't remember that.:hahaha:
Κατσε να αναψω μερικες λαμπαδες και θα σου πω εγω αμα το Gintama πηγαινει για top. >.<
+28109281 για τον Kenshin. Απλα επικος χαρακτηρας!
Ο Watsuki ηθελε να το τελειωσει πιο vωρις το RuroKen αλλα το καταλαβε οτι εφτιαχνε ενα ΕΠΟΣ και καλα εκανε και το συνεχισε.
Ωραιος και o Saito, μακραν ο καλυτερος Saito σε anime για μενα. :P
Επισης μου αρεσει παρα πολυ ο Seta & Aoshi. Για τον Hiko δεν θα πω πολλα λογια γιατι Hiko>Chuck Norris.
Αυτο που ειπες με τους χαρακτηρες ειναι οντως κατι που λιγοι mangaka το [I]κατεχουν[/I] και ΝΑΙ, χαιρομαι να το ακουω. Επισης και στο Embalming οι χαρακτηρες ειναι παρα πολυ καλοι, ειδικα ο πρωταγωνιστης.
Captain Bravo! Bravo Punch! Γαματος seiyuu και η φωνη του ταιριαζει σε εναν badass character.
Αυτο παρτο πισω!:redcard2:
Κανα manga που να μοιαζει με το Kangoku Gakuen υπαρχει? :x3:
May 26 2011 18:20
Fallen_Mpougatsa → Kai
Tι να σε πω, ίσα ίσα που λένε ότι όπου έχει υγραασία έχει περισσότερο κρύο άρα...τώρα θα με πεις αν ο άλλος είναι περίεργος...xD
Yes, we should arrange it!
OK, I'm stating tuned.
May 26 2011 18:08
Kai → Fallen_Mpougatsa
Καλά αυτό ναι. Απλά μου φάνηκε παράξενο γιατί, wth, ΜΕΝΟΥΝ εκεί. Δεν θα έπρεπε να είχαν συνηθίσει τέτοιες θερμοκρασίες. Εκτός πια κι αν αυτή η υπέροχη υγρασία της Θεσσαλονίκης μας κάνει ανθεκτικούς σε όλα, τι να πω.
Ωραία-ωραία. Of course, κάποια στιγμή να το κανονίσουμε.
Ανεβάζω τα fanarts που σου υποσχέθηκα αυτή τη στιγμή, οπότε stay tuned.
May 26 2011 17:54
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ειδικά γι αυτό με τα μακρυμάνικα μη με ρωτάς, δεν έχω ιδέα! Εδώ που είχε ντάλα ήλιο, ζέστη να λιώνεις και φυσούσε σχεδόν ζεστό αεράκι η άλλη με φορούσε μακρυμάνικο και καμπαρντίνα! Το πιστεύεις? Κι εγώ από πίσω της να φοράω το αμάνικο λεπτό σχεδόν διάφανο καλοκαιρινό φόρεμα! XD Does not compute...
Χμ, έτσι είναι αν είχε και δροσούλα και ξέρω πως σ'αρέσει να κάνεις βόλτες...θα σε πείραξε! Και δεν καθόσουν εκεί βρε μόνη σου και να ρθεις με το ΚΤΕΛ?
Χα χα χα χα! Έλεοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος! Αλλά είχε γέλιο το τραγούδι!
Και ναι το φαΐ υπέροχο, ακόμα καλύτερο από την προηγούμενη φορά με φάνηκε...! Ίσως επειδή πεινούσα πολύ περισσότερο! xD αλλά πρέπει μια φορά να πάμε όλες μαζί!
May 26 2011 17:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed