Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Aν αυτό πήγαινε στον Kenny ένα πράγμα έχω να σε: lurker abilities prevail! Αν αυτό πήγαινε σε μένα τότε ένα έχω να σε πω: είμαι σπίτι μόνη και βαριέμαι και πηγαίνω από σαλόνι στο laptop ανα πέντε λεπτά στην καλύτερη. Ανα 1 στην χειρότερη! xD Oh no....! :blurah5: E he he, έτσι, εμένα τα διαλείμματά μου θα είναι γεμάτα στην ανάγνωση! Και μετά αν ρωτήσει κανείς θα μπορώ να λέω ότι ακόμα και στα διαλείμματα διάβαζα :kakaka: Ωωω, καλό αυτό όντως! Δεν το πιστεύω ότι ήρθαν και τη μέρα που λέγανε και στην ώρα τους. Έχω συγκλονιστεί! Χα χα χα, και πιάνουν τα χέρια τους και σε σκουπίζουν το χαλί τι άλλο θες? Αν είναι παντρεμένοι οι γυναίκες τους θα χαίρονται!
Jun 01 2011 12:07
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Πότε προλαβαίνεις και τα βλέπεις όλα; :hypno: Συνδιασμένος υπνωτισμός, τώρα δε γλιτώνεις με τίποτα. Of course. Βασικά τώρα που σου μείνανε άλλα τέσσερα θα τα πάρει όλα, δεν παίζει, ετοιμάσου. Βέβαια τελικα μετά θα έχεις άλλα 18 ωραιότατα volumes να απολαύσεις. Ήρθανε πρωί-πρωί, καταστρέψαν όλο το μπάνιο και αυτή τη στιγμή που μιλάμε μου παίρνουν τα αυτιά με το τρυπάνι. Το καλό είναι ότι ναι ήρθαν όπως προγραμματίστηκε και να πηγαίνουν με αρκετά καλούς ρυθμούς. Επίσης μαζεύουν τα πολλά-πολλά από το χάλι που κάνουν οπότε βλέπω το θέμα ακόμα με αισιοοξία.
Jun 01 2011 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kenny

Oh no I'm doomed...:iyaaa: Aρχίζει να δουλεύει ήδη...
Jun 01 2011 11:56
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

OK, OK. Θα περιμένω υπομονετικά τα επόμενα volume τα οποία θα μου παραδοθούν αισίως εκτός απροόπτου τη Δευτέρα το μασημέρι... Χα χα χα, ξέρω ξέρω΄ φταίει η αργή Ελληνική σύνδεση για τις παρεμβολές στις ψυχικέ σου δυνάμεις -κοινώς το lag- οπότε είμαι σίγουρη ότι θα με υπνωτίσεις καλά τότε...xD Aν και με την εγκεφαλική σύνδεση που έχουμε εμείς ο ιστός δεν είναι απολύτως απαίτητο, ούτε καν η επαφή των ματιών...το σκέφτεσαι και υπνωτίζομαι! Ωχ,πρέπει να μάθω Σφραγισματική -random Harry Potter reference is random-. Αλήθεια ήρθαν τελικά οι τύποι για το μπάνιο?
Jun 01 2011 11:43
Photo

Kenny → Fallen_Mpougatsa

Ωπ, τι έχουμε εδώ; Νέα convert στη θρησκεία του SKET Dance; Allow me to join. :hihi2: :hypno: Διάβασε SKET Dance....
Jun 01 2011 11:40
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χαχαχα, ναι βασικά, κάτσε να δεις και τη συνέχεια πρώτα. Βασικά, οκ, ναι, μπορεί να σου την σπάσει έτσι κι αλλιώς, αλλά τουλάχιστον εξυπηρετεί τον ρόλο του μια χαρά. Δεν θα δώσω spoiler φυσικά, οπότε αναγκαστηκά μπορείς να καθίσεις και να αναπτύξεις θεωρίες μέχρι να τα διαβάσεις. :hypno: You know you want it.... Reaaa~d it... Σκέφτομαι να ετοιμάσω τα σύνεργα υπνωτισμού για όταν ξαναβρεθούμε γιατί νομίζω πως μέσα από το Ίντερνετ υπάρχουν ορισμένες παρεμβολές στις τεράστιες ψυχικές μου δυνάμεις και ξέρεις τι λεπτό χειρισμό που χρειάζονται αυτά τα πράγματα.
Jun 01 2011 11:34
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Lol! Hypno mode! Sket dance...να διαβάσω το Sket Dance! Κοίτα, νομίζω ήταν πιο πολύ η επιφυλακτικότητα του στυλ "θα δαγκώσω τη γλώσσα μου μετά ή όχι αν εκφράσω από τώρα δυσαρέσκεια...?" αλλά σ'αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο, είναι μαφιόζος...αλλά από την άλλη οι μαφιόζοι πάντα με την έσπαγαν, ειδικά οι hardcore μαφιόζοι. Βασικά νομίζω τα πήρα όταν υπαινίχθηκε ότι μπορεί να σκότωσε τον πατέρα του, μέχρι εκεί τον πήγαινα γιατί όπως είπες κι εσύ μαφιόζοι είναι. Αν τελικά δεν τον σκότωσε ή έχει καλό λόγο μπορεί να πάει και TOP5 γιατί εντάξει την πρώτη φορά που τον είδα είχα σκεφτεί "Οοο, επιτέλους ένας πραγματικός badass mafioso!" Αλλά οι πραγματικοί μαφιόζο έχουν την οικογένεια πάνω απ'όλα, δεν τη σκοτώνουν...αυτό νομίζω με χάλασε. Θα δούμε στα επόμενα, σωστά?
Jun 01 2011 11:29
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Μπα το μετάνιωσω. Το Ore-sama θα το κρατήσω για όταν φτάσεις up-to-date στο SKET Dance. Οπότε, μιας και έκανες την αρχή.... :hypno: Διάβασε SKET Dance....
Jun 01 2011 11:15
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Ναι, ήσουν σε μια φάση "να εκδηλώσω ή να μην εκδηλώσω το πόσο μου την έσπασε"; Στα επόμενα θα πέσει λίγο back story και θα δείξει πώς άρχισε το όλο θέμα και πότε και θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα. Έχεις αρχίσει ήδη να κάνεις ΤΟΡ5; Nice. Σχετικά με το πόσο κάθαρμα είναι, ε ναι, βασικά... Μαφιόζος είναι, κανονικά έτσι θα έπρεπε να είναι οι περισσότεροι, Αλλά μέσα στο manga χάνεται λίγο η έννοια είναι η αλήθεια οπότε μάλλον φαίνεται παράξενο όταν πετάγετε στα ξαφνικά. Μην ξεχνάμε πως είναι και αρχηγός ομάδας top εκτελεστών, αν δεν ήταν κάθαρμα δεν θα ήταν εκεί πέρα :hahaha: Άσχετα που θα ήταν ο Ραπουνζελ μας στη θέση του. Ναι, τον Belphegor δεν τον πολυπήγαινε κι εγώ στην αρχή αλλά με τον καιρό τον συνηθίζεις. Η σκηνή πάντως μετά την μάχη με τον Gokudera, αφού έγινε η έκρηξη, εκεί που ήταν πεσμένος στο πάτωμα, καψαλισμένος σχεδόν σε μια στάση κάπως σηκώνοντας τα δαχτυλίδια και έλεγε "Shishishi... Vongola Ring" ή κάτι τέτοιο (δεν θυμάμαι ακριβώς) ήταν "wth, lol!" [I]Επίσης[/I] [I]αφού δεν έχεις άλλο Reborn[/I]![I] για διάβασμα[/I] check το Ore-sama Teacher αν έχεις χρόνο μιας και είναι στη λίστα των shoujo που θέλω να σου πω. Είναι comedy, school και [I]δεν έχεις να φοβάσαι για fluffy romance[/I] ούτε στο ελάχιστο. [I]Training για comedy,[/I] έχει άκυρους χαρακτήρες και καταστάσεις. :kakaka: Όχι, δεν προσπαθώ να κάνω brainwashing, όχι δεν τονίζω σημεία που με βολεύουν.
Jun 01 2011 11:10
Photo

Zeroloke → magicofantasy

συγχωρημενη/ος :P
Jun 01 2011 10:21
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Ha ha ha ha! :3 Anger fail η ατάκα όντως! Παρόλαυτα δε μπορώ και να ξέρω τελείως τι γίνεται με τον τύπο εφόσον δεν ξέρω ακόμα γιατί το κάνει αυτό αλλά αν δεν έχει άλλο λόγο τότε χοντρό σπάσιμο. Παρόλαυτα, ε σίγουρα έχει αυτό που λες -όταν του πέταξε το ποτήρι πέθανα μιλάμε, κορυφαίο- αλλά και πάλι...κάτι με σπάει πάνω του. Είναι πολύ πολύ κάθαρμα. Βασικά απ'αυτούς που έχω δει αυτός που μου την έσπασε πιοπολύ απ'όλους ήταν ο πρίγκηπας και μετά ο άλλος με της ομπρέλες...και μετά ο Xanxus απλώς όπως είπες κι εσύ δεν περίμενα να με τη σπάσει ο συγκεκριμένος οπότε με χτύπησε άσχημα. Αυτό. Αλλά ρε συ, ο Squalo λέει ΄ εμένα είναι η πυραμίδα (μέχρι τώρα): Squalo/Hibari-->#2, Mukurooooooooo-->#1. Lol.
Jun 01 2011 10:10
Photo

Kai → Kamen Tantei Zura

Αυτό δεν σε είχε σταματήσει και ιδιαίτερα άλλες φορές, γι' αυτό το είπα.
Jun 01 2011 09:53
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Σου έσπασε τα νεύρα ο Xanxus? Omagad, Ι wouldn't see that coming. Είναι ο ποιο συμπαθητικός "δεν σηκώνω τον κώλο μου από την καρέκλα, αλλά παρόλα αυτά τα σπάω άσχημα και το ξέρετε" που έχω δει. [I]Πραγματικά σηκώνεται με το ζόρι όμως[/I]. My 4th favourite. Squalo is the best and my second favourite, αλλά για να πω την αλήθεια το ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα, έχοντας αυτή την φοβερή σαδιστική απόλαυση καθώς σκέφτομαι "πέτα κι άλλο", όταν βλέπω να του εξφενδονίζονται ποτήρια στο κεφάλι. Θεϊκή ατάκα πάντως: Ο Xanxus μου ψιλοέσπασε τα νεύρα... [I][B]πολύ[/B][/I]. :hahaha:
Jun 01 2011 09:47
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

Xμ...λες να τα κάνω έτσι ε? Προσπαθείς να με πείσεις...! xD Όχι ότι θέλει και πολύ δηλαδή αλλά έτσι για τα μάτια του κόσμου, χα χα. Ναι μόλις έχει αρχίσει το Squalo Vs Yamamoto. Ρε συ αυτός ο Xanxus με τα ψιλοέσπασε τα νεύρα...πολύ. Ενώ η "Ραπουνζέλ" με άρεσε απ'την αρχή που τον είδα, με έβγαλε το στυλ I'm here for the lulz! Όχι ότι δεν παίρνει τον ρόλο του σοβαρά, ίσα ίσα αλλά καταλαβαίνεις, γελούσα πολύ...(κι ήμουν και στο λεωφόρειο στο πρώτο volume όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Squalo και καταλαβαίνεις...)
Jun 01 2011 09:32
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

XD Ναι, είναι και το διάβασμα στη μέση, αλλά σκέψου το κι αλλιώς, δεν είναι ότι δεν θα "διαβάζεις" έτσι κι αλλιώς και να τα πάρεις. Οπότε κάνε ένα break μερικών ημερών. Πας για Yamamoto vs Squalo τώρα αν δεν απατώμαι, μια χαρά. Μετά δεν παίζει να σταματήσεις μέχρι να τέλειώσεις το Arc, cuz Varia simply rulez.
Jun 01 2011 09:25