Community Status Updates
Kenobi-sensei → Napster
[QUOTE=Napster;502441][B]Nice, Liverpoolian. xD[/B]
Και 'γω θα περιμενω μεχρι το 100ο chapter για να αποφασισω. Ας ελπισουμε να εχει τελειωσει το drug-arc.
Εντωμεταξυ το 97 το διαβασα μαζι με ενα φιλαρακι μου που δεν ξερει σχεδον τιποτα απο manga, και μου λεει: "Δεν ηξερα πως αρχισες Bleach". Τυχαιο?:kakaka:[/QUOTE]
αυτό το έγραψες επειδή είπα καλό λόγο για το Scholes?:hahaha:
Jun 01 2011 16:11
iristella → LuluChan92
[QUOTE=LuluChan92;502336]Δηλαδή οι αρχαίοι Αθηναίοι ήταν ******* που εξοστράκιζαν τους προδότες/άχρηστους αντί να τους σκοτώνουν??? [/QUOTE]
Μεταξύ μας... Οι αρχαίοι Αθηναίοι εκτέλεσαν τον Σωκράτη για "διαφθορά των νέων", είχαν δούλους,την παιδεραστία ως θεσμό, η θέση της γυναίκας ήταν αναλογη με αυτή του επίπλου και ας μην αρχίσω να λέω για τις ομορφιές που έκαναν σε άλλες πόλεις κράτη επί Αθηναϊκών Ηγεμονιών. Πιθανότατα δεν είναι το καλύτερο παράδειγμα σεβασμού προς την ανθρώπινη ζωή. :hihi2:
Jun 01 2011 16:01
Kamui → 1451
Υou have my eternal gratitude.
Χωρις καν να σε αφορα, βοηθησες και μου ελυσες το προβλημα.
Τελικα η λυση ηταν μπροστα μου!
Και παλι ευχαριστω.
Friend request οχι μονο για τη βοηθεια, αλλα επειδη εισαι πραγματικα καλος.
Jun 01 2011 15:45
MisaYoshiko → Cassiel
καλα οι τυποι ειναι γτπκ οσα ντιβιντια παρηγειλα μ ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσινα και με ρωτησαν να τα φερουν ειπα και και ενα π ελεγε 2 ευρω μου ειπαν 15. οτι να ναι. και η λιστα τους δεν ειναι καν πληρης...:(
Jun 01 2011 15:35
1451 → Kamui
Γειά σου Kamui, αυτό το δοκίμασες(το βρήκα στη σελίδα του παιχνιδιού) [url]http://www.chesscube.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=37[/url]
Jun 01 2011 15:18
Cassiel → MisaYoshiko
Βασικά όλα τα DVD & VHS που έχουν το [Hentai] από δίπλα είναι της Silver Star.Φυσικά έχει βγάλει και μη hentai αλλά αυτά δεν τα σημειώνω κάπως να ξεχωρίζουν γιατί δεν βλέπω τον λόγο. Τσέκαρε εδώ πάντως :
[url]http://www.videosun.gr/dvd/25,Manga[/url]
Κάνε scroll down είναι κάμποσες σελίδες. Εγώ νομίζω ότι τα έχω όλα στην λίστα.Αλλά δεν έχω δει ακόμα την δικιά σου και μιας και ασχολούμε καθημερινά στον ελεύθερο χρόνο πλέον με το Hall of Fame θα πάρει πολύ καιρό πριν κάνω αναβάθμιση το θέμα αυτό πέρα από ορισμένα links.Πέρα από αυτό αν δεν το έχεις δει όπουνανε τελειώνω στο Hall με τα της Θεσσαλονίκης σε μερικές μέρες και μετά πιάνω την Αθήνα.
Jun 01 2011 13:52
Kai → Fallen_Mpougatsa
Χμμμ.... παίζει να μην έχω διαβάσει το τελευταίο. Ναι ήταν 4 chapters αλλά κάθε chapter ήταν πολύ μεγάλο, οπότε ναι, είναι κατόρθωμα αν το σκεφτείς.
Ναι, βασικά, σκεφτόμουν να κάτσω να το δω μιας και υπάρχουν αρκετά επεισόδια από το dub στην anime-greek, και μετά να τα πασάρω και στα ξαδέρφια μου, αλλά μιας και δεν νομίζω να καταφέρω να τα αντέξω... ναι, δεν παίζει να κατεβάσω άλλα. XD
Jun 01 2011 13:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
Le gasp! To anime.gr κρύβει σκοτενά μυστικά...
Χα χα χα χα χα χα το απόλυτο σατανικό σχέδιο...! Δηλαδή ναι, λέμε τώρα, εξάλλου εγώ δε θα περάσω το μάθημα...απλώς το bonus θα ναι ότι δε θα με πρήζουν οι γονείς!
Αχ ναι, κι ήταν κι ο μπαμπάς του μαζί που το χε απ'το χέρι κι όταν ανέβηκε σε εκείνα τα ξύλα, α μωρέ...
Lololololololol. Ναι, το Kenshin παίρνει ανθρώπινο dub Ελληνικό αφού τελειώσουν τα filler και ξαναμπει στην πλοκή -βλέπε άφιξη Saito (who knows everythi~ng)!-. Τώρα που το είπα, το ξες ότι τελείωσα εκείνο το Enishi fanfic στο FF? Ναι κι όμως...νομίζω στο χω ξαναπει αλλά τώρα μου ρθε -είναι μεγάλο κατόρθωμα για μένα αν σκεφτούμε πως ήταν πάνω από 4 chapter κι επιτέλους ολοκληρώθηκε-.
Jun 01 2011 13:01
Kai → Fallen_Mpougatsa
Φυσικά και ξέρει :smokingg: Ακούγεται ότι μέλη που πλησίαζαν να φτάσουν τα lvl του εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς και μέχρι σήμερα αγνοείται η τύχη τους. Το anime.gr είναι ένα αξιότιμο και ήσυχο Ελληνικό Forum για τα Anime, τα Manga και την Ιαπωνική κουλτούρα φαινομενικά μόνο. Δεν ξέρεις τι κρύβεται από πίσω.
Φυσικά και ναι. Και εκτός αυτού είναι και school manga. Διαβάζω για το σχολείο θα λες και θα παραλείπεις το "που έχει ένα club που έχει ως σκοπό μπλαμπλα"... και θα λένε "Σχολείο... α, για τησχολή! Το παιδί μας έχει ξεσκιστεί στο διάβασμα!"
Αγοράκι. Ναι, εκείνο παραήταν γούτσου! :kawai: Ήταν να το κλέψεις και να το πάρεις μαζί σου.
Άσχετο... άνοιξα να δω το 1ο επεισόδιο του RuroKen με ελληνικό dub... Ένα έχω να πω... κατέστρεψα τις καλές μου αναμνήσεις. Άσε που ήταν και πριν του αλλάξουν την φωνή (το είχα ξεχάσει)... τελικά ήταν κάπως fail αλλά δεν το θυμόμουν έτσι.... :sigh2:
Jun 01 2011 12:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
E, τι σε λέω, α άνθρωπος είναι ασυναγώνιστος! Ξέρει αυτός!
Χα χα χα, ναι, θα χωκαι άλλοθι...!
Αχ μωρέ...πάλι θυμήθηκα εκείνο το μωράκι στην παραλία εχθές έτσι που το λες...τι καλούλι που ήτανε το κοριτσάκι...:wooi2: αυτό το μωράκι στην πολυκατοικία σας είναι αγοράκι ή κοριτσάκι?
Jun 01 2011 12:21
Kai → Fallen_Mpougatsa
:hahaha: Στον Kenny πήγαινε, αλλά είναι ο αρχηγός των Spies του forum απότε γνωρίζουμε όλοι τις καταπληκτικές του ικανότητές στον τομέα, πολλοί προσπάθησαν να τον φτάσουν, κανένας δεν τα κατάφερε.
:hahaha: Και θα σου λένε όλοι "Τι `διαβαστερό` παιδί!". Μπράβο-μπράβο.
Ο ένας ο κύριος είναι, τον έχουμε στην πολυκατοικία μας και έχει μάλιστα και ένα μωράκι που είναι σκέτη γλύκα :kawaii: το έχω πετύχει μερικές φορές με τη μαμά του και είναι πολύ γούτσου.
Jun 01 2011 12:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed