Community Status Updates
Botsun → Anelis
Κι έτσι αποδικνύεται,πόσο γατάκι είσαι....:smokingg:
Το "Κάρο του Παππού",είναι ένας συνδυασμός από 5-7 μπάλες παγωτού,σε ένα πιάτο,μαζί με μπισκοτάκια,πουράκια Παπαδοπούλου και σιρόπι !!
Jun 18 2011 22:35
animestarling → Tristessa
Merry..;;!!! Δυστυχως δεν τους ξερω...:nod2: Εχεις να μου προτεινεις μηπως μερικα τραγουδια τους;;:blingeye2:
Jun 18 2011 22:32
Kai → Jorg
:hahaha: Μα έχεις δει τόσα που δε χρειάζεται να πας να μάθεις, να αυτό θα μου φαινόταν πιο πιστευτό από άλλα, έφτασες στο άκρο, αλλά δεν κατάφερες να τα ξεπεράσεις.
Jun 18 2011 22:24
Jorg → Kai
:hahaha: Ψήνομαι!
Θα γράψω "Όταν αντι για ελληνικά μιλάς συνέχεια ιαπωνικά", άσχετα ότι δεν μιλάω και θα φαινόταν γελοίο αν το έκανα. XD
Jun 18 2011 22:22
Kai → Jorg
:hahaha: Έλα τώρα, δε φαίνεται ότι '[B]βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν' [/B]άμα βγες στον δρόμο και φωνάξεις Bankai; Από πού κι ως πού χάθηκε το νοήμα του thread.
Γράψει κι εσύ 'Οταν σε κάθε ποστ στο thread του Reborn ρωτάς "πού είναι ο Byakuran" [I](με μια τρομερή εξήγηση σαν κάποιες εκεί μέσα)[/I] [B](επειδή είσαι up-to-date και θέλεις πολύ να τον δεις).[/B]
Και μόνο από αυτό δε φαινεται ότι διαβάσεις πολλά manga ή βλέπεις πολλά anime;
Jun 18 2011 22:18
Jorg → Kai
Μα, συγγνώμη κιόλας, καλά έλεγε ο Kenny ότι έχει χαθεί ο σκοπός του thread. XD
Jun 18 2011 22:09
Kai → Jorg
:hahaha: Θεϊκή η επίκληση στο "[B]Ξέρεις ότι βλέπεις πολλά anime ή διαβάζεις πολύ manga όταν ...", [/B]κάποιος έπρεπε να το κάνει. Αυτό το thread θέλει άλλαγμα τίτλου, but oh well...
Jun 18 2011 22:03
Anelis → Botsun
Δεν ξέρω τι είναι το "Κάρο του παππού" αλλά ακούγεται απίστευτα kinky.....
*γ@μώ την παππολαγνεία του φλόρουμ*
Jun 18 2011 21:51
Botsun → Anelis
Αλήθεια !?!
Σ'ευχαριστώ πολύ !!!! :hihi2:
Θα σε βομβαρδίζω με Chulhu Pics,μέχρι να βγάλω,το "Κάρο του παππού" στον Δεληολάνη ! :kill4u:
Jun 18 2011 21:12
Anelis → Botsun
To chibithulhu είναι λίγο κακόγουστο ρε γ@μώτο, βγήκε πρόσφατα ένα καλύτερο, αλλά δεν έχω καταφέρει να το πάρω ακόμα Τ-Τ
Και οι παντοφλίτσες είναι uber cuute!!
Τα είχα ξαναδεί και τα δύο, but thank you, your obedience is dearly noted!
Next time there will be a [S]cookie[/S][B] σοκολατόπιτα με παγωτό[/B] for you!:kakaka:
Jun 18 2011 21:05
Botsun → Anelis
Κοίτα τι βρήκα !!
[URL="http://www.thinkgeek.com/geektoys/plush/e7ed/?pfm=rightcolumn_NewStuffFTW_6"]Chibithulhu[/URL]
[URL="http://www.thinkgeek.com/tshirts-apparel/miscellaneous/e7ef/?pfm=rightcolumn_NewStuffFTW_3"]Cthulhu Παντούφλες[/URL]
:nanana:
Jun 18 2011 20:35
Night Wizard Seal → Tristessa
Thank you, hahaue...:blush2:
[SIZE=1]where's the spelling error? I want to exterminate it :zetsubou:[/SIZE]
:P
Ό,τι βιβλίο ιαπωνικής λογοτεχνίας έχω, το έχω προμηθευτεί από βιβλιοπωλείο.
Για τον Kawabata μπορείς να είσαι ήρεμη, βρίσκεται εύκολα.
Τώρα για τον Mishima, τα πράγματα είναι λίγο παράξενα. Νομίζω μπορείς να βρεις τα "Δίψα για έρωτα", "Ο ήχος των κυμάτων" και "Ο Ναυτικός που αρνήθηκε τη θάλασσα". Η πολύ γνωστή τετραλογία του έχει εξαντληθεί(άντε να κυκλοφορεί ο Δ' Τόμος :nanana:) όπως και "Ο Ναός του χρυσού περιπτέρου". Εν ολίγοις είναι δυσεύρετα. Ελπίζω να ξανακυκλοφορήσουν.
Jun 18 2011 20:27
Tristessa → Night Wizard Seal
Better late than ever... お誕生日おめでとう~ ♪
[QUOTE=Night Wizard Seal;507122]
Τέλειωσα τελικά το "Η δίψα της αγάπης" του Μισίμα και μπορώ να πω ότι ήταν πολύ καλό. Η πρωταγωνίστρια-Etsuko ήταν πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας και στο τέλος αποδίδεται η τελευταία πινελιά.[/QUOTE]
[SIZE=1]*gasp* is that a spelling error? /χάνει πάσα ιδέα[/SIZE]
j/k ofc, son, άλλο ήθελα να σε ρωτήσω. Την ιαπωνική λογοτεχνία σου την παραγγέλνεις online ή τη βρίσκεις άνετα και σε βιβλιοπωλείο; Γιατί έχω όρεξη για Kawabata και Mishima τελευταία :3
Jun 18 2011 20:13
Thane → phm
Είπες να σε κάνω add στο steam gia to Portal 2 co-op, ποιο είναι το steam account name σου?
Jun 18 2011 19:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed