Community Status Updates
Night Wizard Seal → meidei
Ναι ασ'τα, μην τα συζητάς για το σύστημά μας.
Οπότε τι θα κάνεις; Φιλολογία στην Κύπρο;
Jun 19 2011 00:01
meidei → Night Wizard Seal
Από τώρα φροντιστήριο; Κάτι πάει στραβά με το σύστημα σας εκεί.
Υποθέτω καλά τα πήγα. Νταξ δεν περιμένω απίστευτα ψηλούς βαθμούς. Πάντως με αυτά που ακούω δεν ξέρω αν αξίζει καν να νοιαστώ για τους βαθμούς. Η Ελλάδα φέτος θα δώσει μόνο τις μισές θέσεις για τους κοινοτικούς φοιτητές, η Ολλανδία κρίθηκε ακατάλληλη, και δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για την Γαλλία :/
Jun 18 2011 23:41
Night Wizard Seal → meidei
Τελείωσαν οριστικώς και τώρα πάμε βουρ(με φροντιστήριο) στην Γ' Λυκείου.
Βαθμοί κατευθύνσεως(γραπτά): 17,4 Αρχαία Κατ., 19 Λατινικά, 20 Αρχές Φιλοσοφίας, 18 Έκθεση...
:)
Ποια είναι η γενική σου άποψη για τις εξετάσεις σου; Τα πήγες καλά;
Jun 18 2011 23:33
Night Wizard Seal → animestarling
Καλά κάνεις και τους ακούς. Είναι Θεοί. :D
Αν θες καμιά βοήθεια, σκούντα!
Jun 18 2011 23:30
Kai → DarkElf
Συνήθως είναι κάπως έτσι
[img]http://www.scan-manga.com/img/manga/Hokenshitsu_no_Shinigami_1_5217.jpg[/img]
μη πω και χειρότερα, αλλά μόνο παρανοϊκός δεν είναι, ψυχούλα είναι αλλά δεν του βγαίνει του καημένου. Το manga είναι επεισοδιακό κυρίως-gag αλλά έχει και mini-battle arcs και ο Hades-sensei βγάζει και τη bishonen μορφή. Χαρακτήρες έχει μπόλικους και για όλα τα γούστα. Είναι λίγο απ' όλα δηλαδή, οπότε τώρα που σε βρίκαμε, να μη σε χάσουμε. Ελπίζω να μη σ' απογοητεύσει... αλλά να σε γοητεύσει XD
Jun 18 2011 23:07
meidei → Night Wizard Seal
Εδώ, ζεσταίνομαι. Περιμένω και τα αποτελέσματα τέλος του μήνα (ψέμα. δεν τα περιμένω ιδιαίτερα). Εσύ; Τελείωσες ή συνεχίζετε ακόμα;
Jun 18 2011 23:07
animestarling → Night Wizard Seal
Βασικα, προσεξα οτι σ'αρεσουν οι BUCK -TICK οποτε οτι θα εχουμε κοινα αφου και εμενα μ' αρεσουν:thatsit:.. Στην πραγματικοτητα ηταν το πρωτο j-rock συγκροτημα που ακουσα και γι'αυτο εχω ενα ιδιαιτερο δεσιμο μ'αυτους...:kawaii:
Jun 18 2011 22:58
animestarling → Night Wizard Seal
:hi: Ευχαριστω που δεχτηκες το Friend request μου...
Jun 18 2011 22:49
DarkElf → Kai
:nbleed::nbleed:Already bookmarked and to be read as soon as possible!!!!(αναθεματισμένη εξεταστική)
Κι εκεί όπως τον βλέπω πάντως δεν είναι κακός.Έχει ένα ολίγον παρανοικό βλέμμα που μ'αρέσει.:hihi2:
Arigatou gozaimasu,Kai-san!
Jun 18 2011 22:47
Anelis → Botsun
Γατάκι δεν είμαι but FUCKEN [B]WANT[/B]!!!
Πες μου ότι βάζουν και κερασάκια :blingeye2::nbleed:
Jun 18 2011 22:45

This status update has reached the maximum number of replies allowed