Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:hahaha: Όχι, για να μη λέτε μόνο εμένα!
Aug 18 2011 11:12
Photo

Fallen_Mpougatsa

OK! Περιμένω τα νεότερα το απόγευμα! Ε καλά. Φυσικά κι αν τους αρέσει, ε χε χε χε χε... ΥΣ. Just you wait, I'm going to comment.
Aug 18 2011 11:09
Photo

animestarling → metalmusicmaniac

Ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι;;; 14!!! Αποκλειεται..!!!! xαxαxα..;) Νομιζω οτι απαντησες σοφα... Τωρα δεν θα πας Λυκειο;; Εχεις καιρο ακομα... Αλλα μην το αφησεις.. Εγω το μετανιωσα που αφησα το πιανο γιατι οπως καταλαβαινεις με αφησε και αυτο...
Aug 18 2011 11:08
Photo

metalmusicmaniac → animestarling

Δύσκολη ερώτηση! Για την ώρα παίζουμε για την πλάκα μας ,για τους φίλους μας κλπ αλλά πιστεύω οτι αργά ή γρήγορα καθώς μεγαλώνουμε θα το σκεφτούμε και αυτό. Πάντως δεν είναι και από τις πιο αξιόπιστες πηγές χρημάτων που θα σου εξασφαλίσουν το μέλλον σου
Aug 18 2011 11:00
Photo

Κατι ξερει και η ερμη η μανα..!!! Οποτε εχεις και καλη φωνη... Βασικα ισως εισαι μικρος ακομα για να σε ρωταω αλλα το βλεπεις επαγγελματικα...;;;
Aug 18 2011 10:55
Photo

Μην φανταστείς πολλά, πριν 2 χρόνια ήμουν άσχετος από μουσική και μέσα σε μια βδομάδα βρέθηκα να τραγουδάω σε μια μπάντα γνωστών με τους οποίους δεν είχα φιλικές σχέσεις πριν τους γνωρίσω μέσα από την μουσική τους. Μέτα όλα κύλισαν ρολόι, αρχίσαμε τις συναυλίες και τελικα κατέληξα να σχηματίζω δεύτερη μπάντα. Πάντα μου το έλεγε η μάνα μου οτι αν μπλέξω με τη ροκ σκηνή δε θα σταματάω
Aug 18 2011 10:52
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Χμμμ... Βασικά... Δεν ξέρω αν είναι ότι δεν πεινάω καθόλου αυτή τη στιγμή αλλά η ιδέα του Κινέζικου δε με συγκίνησε. Θα σου απαντήσω το απόγευμα για πιο σίγουρο :kakaka:. Για αύριο είμαι μέσα πάντως. Είναι να βρεις τον χρόνο (και την όρεξη) ν' ασχοληθείς περισσότερο μωρέ. Από την άλλη, ποιος είπε ότι είναι αναγκαστικό. :hahaha: Κι αν σας αρέσει, θα γράφεις από κάτω. ΥΣ. Συζήτηση γενικού περιεχομένου στο Ao No Exorcist. Le gasp. Ή μάλλον ~laaa.
Aug 18 2011 10:46
Photo

Α! Καταλαβα... Καθε συκροτημα που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει δικα του τραγουδια... Το μπασο ειναι το αγαπημενο μου οργανο αλλα ξεκινησα με πιανο οπως ολα τα καλα κοριτσια.... Παντως μπραβο σου.. Η αληθεια ειναι οτι εισαι πολυ νεος για να εισαι τοσο συνειδητοποιημενος με τη μουσικη...
Aug 18 2011 10:44
Photo

Η αρχή κάθε τραγουδιού ροκ είναι ή η κιθάρα ή το μπάσο οπότε πρέπει να ξέρεις ένα από αυτά για να συνθέσεις δικό σου κομμάτι. Όσο για τους διαγωνισμούς, λαμβάνεις μέρος ότι όργανο και να παίζεις ακόμη και λαούτο
Aug 18 2011 10:39
Photo

animestarling → Tristessa

Ευχαριστω πολυ!!!! Σε ποια σχολη εισαι..;;
Aug 18 2011 10:38
Photo

Tristessa → animestarling

Καλά αποτελέσματα εύχομαι :D Κοντά έπεσες, κοντεύω τα 20. (Βρε πώς περνάει ο καιρός ΧD)
Aug 18 2011 10:32
Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

A ωραία! Τότε αύριο το απόγευμα? Βέβαια αν δε σε χαλάει θα μπορούσαμε να πάμε και για Κινέζικο μεθαύριο το μεσημέρι και μετά για κανά καφέ...τι προτιμάς? Ή μάλλον, τι αντέχει η τσέπη σου? γιατί είναι και ψιλοακριβούτσικα όλα αυτά μαζί γ@μώτο... Trololololol φάτσα ο ανεμιστήρας στην φώτο. Ξες που τις βγάζεις ε? xD Αχ ναι μωρέ, ξέρω...αλλά βαριέμαι! Αν και πρέπει να το δω σοβαρά κάποια στιγμή! Ξες τι φταίει? Ότι δεν ξέρω να χρησιμοποιώ σωστά το photoshop! xD
Aug 18 2011 10:30
Photo

odin → Adventurer

Ου ρε παλιοβυσμα:madtodeath: Εγω παλι το εχω ηδη συνηθησει γιατι πηρα αδεια απολυσεως 25 μερες - ολες δικες μου (κανονικη και ΤΑΠ) πλην 2 ημερων τιμητικη και 3 ημερων αναρρωτικη. Το αστειο ηταν οτι πριν φυγω τους ειπα να μην με περιμενουν γιατι προς το τελος θα αρρωσταινα και δεν θα γυρναγα να κανω υπηρεσιες. Το αποτελεσμα ηταν να τσαντιστει ο επιλοχιας και να μου πει οτι αν παρω αναρρωτικη θα φροντιζε να μην απολυθω στην ωρα μου, αλλα παραημουν λελε για να ψαρωσω:canthelp: Επισης, συνολικα δεν εβγαλα πανω απο 53 μερες αδειας στην θητεια και το μεγαλυτερο διαστημα χωρις αδεια ηταν 2,5 μηνες.
Aug 18 2011 10:19
Photo

Ok δεν λες τιποτα..!!!:) thanx again :P Τι οργανο παιζεις...;;
Aug 18 2011 10:13
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Από το anime. Αύριο και μεθαύριο τίποτα, οπότε αν θες κανονίζουμε. Καλά μη νομίζεις κι εγώ έχω τον ανεμιστήρα από δίπλα... έγραψα "ανεμιστήρα" και θυμήθηκα τον [spoiler] [IMG]http://detarame.files.wordpress.com/2008/10/tytania1-fanhulick.jpg[/IMG][/spoiler]... αλλά μάλλον θ' αναγκαστώ να τον κλείσω σύντομα γιατί άρχισε να με χτυπάει άσχημα... Χμμ... Αφού μπορείς και κρατάς καλά το lineart, δοκίμασε να δεις κάποιο tutorial και για shadows πάνω στο χρώματα για να φαίνεται πιο φυσική η ζωγραφιά. Αν το δουλέψεις και με layers στο photoshop για δοκιμές, θα σε βολέψει.
Aug 18 2011 10:04