Community Status Updates
animestarling → metalmusicmaniac
Bull's eye.!!! Καθυστερω λιγο γτ διαβαζω ενα manga... sorry
Aug 18 2011 12:47
Εγω ξεκινησα με το Purple Haze του Jimi Hendrix.... Δν ξερω αν το ξερεις... Ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια...
Aug 18 2011 12:32
metalmusicmaniac → animestarling
Το πέτυχες! Αλλά ποτέ δεν ξεχνάω να ακούω κλασικά κομμάτια. Όλοι οι μεταλάδες του κόσμου από τους κλασικούς ξεκίνησαν όπως : Beatles, Rolling Stones, Jimi Hendrix κλπ
Aug 18 2011 11:58
Night Wizard Seal → iris 生活 kurosaki
Άσχετο, αλλά πριν κάτι μέρες έβαλες ένα ρολόι με αριθμούς και πράξεις στη μαύρη τρύπα. Το έχω δει στο Mall αυτό το ρολόι. :P
Aug 18 2011 11:56
metal εννοεις..;; Εσυ μαλλον εισαι των Disturbed, Metallica κτλ... Μεταλ δεν ακουω παρα πολυ αλλα αυτα τα 2 συκροτηματα μ'αρεσουν..
Aug 18 2011 11:53
Καλα εσυ εισαι σε αλλη league απο εμενα... Τωρα ακουω Κorn.. Πρεπει να τους ξερεις...
Aug 18 2011 11:40
animestarling → Tristessa
A! Την πιο ευκολη σχολη διαλεξες!!! Λιγα μορια πρεπει να εβγαλες...:blurah5::Crying2::sigh2:
Εγω παλι περναω Παιδαγωγικα Ρεθυμνου.. Περνουσα και Θεσσαλονικη αλλα λογω οικονομικου εμεινα στην Κρητη...:run::run::run:
Aug 18 2011 11:38
Εμένα πλέον μου φαίνεται παράξενο μόνο να ακούς και να μην διμιουργείς. Έχω αλλάξει τρομερά τα τελευταία 2 χρόνια. Πάντως ποτέ δεν είναι αργά να ξαναρχίσεις μουσική
Aug 18 2011 11:31
Καλα εγω δεν ημουν και ταλεντο σε σημειο να συνθετω τραγουδια... Ασε που μου φαινεται υπερβολικα δυσκολο... Τι να πεις.. At least I am a good listener.... Θα το ξαναρχισω ομως..
Aug 18 2011 11:24
Όντως τώρα θα πάω λύκειο αλλά την μουσική δεν πρόκεται να την αφήσω [B]ΠΟΤΕ[/B], αν δεν αφήσεις τη μουσική δεν θα σε αφήσει ποτέ και αυτή. Εξάλλου είναι ο καλύτερος τρόπος που ξέρω να ξεδίνεις από τα νεύρα σου(παίζοντας ντραμς στην περίπτωσή μου) και να εκφράζεις τις απόψεις και τις ανησυχίες σου μέσα από τους στίχους
Aug 18 2011 11:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed