Community Status Updates
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Πως και δεν το'χα πάρει χαμπάρι. Another Stalker is added. Thanks
Aug 22 2011 10:45
Vagelio → SkullKaizer
Οkies επίκουρε καφετεριολόγε, άμα είναι στο δρόμο μας στην επόμενη βόλτα θα του ρίξουμε ένα βλέφαρο έτσι για να μαθαίνω κι εγώ. Εγκρίνω απόλυτα και στην στοά πάντως (plus, έχει το παγωτό δίπλα <3). Όσo για την εξεσταστική, παίζει να καθηστερήσει κανένα δύμηνο για το ΤΕΙ οπότε θα κανονιστεί κατά κύριο λόγο από εσένα και τους υπόλοιπους XDDDDD. Τα λέμε από κοντά αρχές Σεπτέμβρη~
Aug 22 2011 10:43
mono → iristella
I AM BACK BITCHES!
Λατρεία σε ευχαριστώ για τις ευχές :3
PS. Έχω γίνει κατάμαυρη XD
Aug 22 2011 10:39
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Όχι ίσα ίσα, λέω ότι η φωνή του Jafaaaaar μου άρεσε πολύ -φυσικά- και κάπως του Σουλτάνου αλλά οι άλλες μου την έσπασαν. Καλά το τζίνι ήταν νορμάλ αλλά η Γιασμίν κι ο Αλαντίν ήταν χάλια στ'Αγγλικό!
Παρεπιμτόντως, τσέκαρε αυτό και γίνε μέλος μαζί μας:[url]http://www.anime.gr/forums/group.php?groupid=182[/url] :D
Aug 22 2011 10:39
mono → Nighteyes
Ευχαριστώ πολύ :3
Και εγώ καθυστερημένα μιας και έλειπα αυτές τις μέρες :P
Aug 22 2011 10:38
Fallen_Mpougatsa → Kai
Έτσι, παλιές καλές μέρες...από κει άρχισε την καριέρα του! Παρεπιμπτόντως έχουμε κι άλλον ένα stalker in our midst! Γίναμε πολλοί! Θα του δώσω και link για το club μας! :D Δες τα VM μου και θα καταλάβεις!
Ω θεέ μου, η Σασα ήταν η μάνα του/η κυρία? Νόμιζα καμιά κοπέλα θα ταν που του άρεζε και γι αυτό αναστατώθηκε τόσο! xD
I'm a phoenix, look at me flying *tries to fly, but falls down*...oh. Not that phoenix.
Aug 22 2011 10:37
mono → matassos
Ευχαριστώ :3
Λίγο καθυστερημένα μιας και έλειπα αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ XD
Aug 22 2011 10:36
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Τι ακριβώς σου τη σπάει στη φωνή του Τζαφάρ, είναι φωνή που πάει σε έναν κακό μάγο-σύμβουλο
Του σουλτάνου μου τη δίνει και εμένα
Aug 22 2011 10:26
Kai → Fallen_Mpougatsa
Γίνε κι εσύ ένα ΦΟΙΝΙΚΑΣ!!!! :if:
Γιγά που δε θα τον αναγνώριζα. Κι όπως πάντα δεν κάνει φωνή μόνο στον πρωταγωνιστή αλλά και στον οδοκαθαριστή που περνάει απ' έξω, στον φίλο του πρωταγωνιστή, στον ξάδερφο, του αδερφού του μπατζανάκι του πρωταγωνιστή κλπ κλπ
*παθιασμένα* "Βενζίνη..."
[spoiler=thriller version]
Σάσα: "Μα τι κάνεις εκεί;"
*Ο Βενζινοφάγος γυρνάει προς την ανυπεράσπιστη γυναίκα"
Σάσα: "Α!" *καρδιακή προσβολή*
[/spoiler]
Aug 22 2011 10:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
[SPOILER] Χα χα χα χα χα χα!
Γίνε κι εσύ ένας Φοίνικας! Φοίνικας!
"Σ'αυτό ταιριάζουμε ΚΙΜΩΝ"
"Κάνεις λάθος Σάσα~"
Ναμπαναμπα ναμπανμπα λαλαλα~!
Πω πω, τι με έδειξες τώρα! Και μοιάζει και το σχέδιο του ΚΙΜΩΝΑ με του Φοίνικα! Έχουν το ίδιο manry στυλ!
Επίσης, μα καλά, από πότε κάνει φωνές αυτός? Και μη με πεις ότι δεν αναγνώρισες τη φωνή του αγαπημένου μας Yugi στον Κιμωνάκο... [/SPOILER]
Aug 22 2011 10:19
Kai → Fallen_Mpougatsa
:kakaka: Φάε τη σκόνη μου, Edmond.
Α, τόσο καλά δηλαδή.
Και μιλώντας για τα υπέροχα ελληνικά dubs
[spoiler]
[YOUTUBE]cNBVoKntdPA[/YOUTUBE]
Πήγαινε κατευθείαν στο 19:50 και περίμενε λίγο, βασικά προσπάθησε να το δεις ως το τέλος. Μιλάμε όταν το έβλεπα με έπιασε σπαστικό στο (δες το πρώτα λίγο και μετά άνοιξε)
[spoiler]
"Γίνε κι εσύ ένας Φοίνικας.... ΦΟΙΝΙΚΑΣ!"
[spoiler=obligatory]
ΦΟΙΝΙΚΑΣ
[IMG]http://i813.photobucket.com/albums/zz54/HetaWorld/Non-Hetalia/Saint%20Seiya/223238.jpg[/IMG]
[spoiler]
ΑΠΕΘΑΝΤΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ
[IMG]http://i470.photobucket.com/albums/rr61/ikki-luffyalchemist/saint%20seiya/Ikki204-796814.jpg[/IMG]
[/spoiler]
[/spoiler]
[/spoiler]
Ναμπανάμπα... ναμπανάμπα... λαλαλα....
[/spoiler]
Aug 22 2011 09:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
Αν σκεφτούμε τις παρενέργειες που είχε στον Edmond εσύ καλά είσαι, αν τ μόνο που παθαίνεις είναι να απαντάς σε λάθος προφιλ!
Χα χα, ναι΄ καθόμουν και το σκεφτόμου οπότε έβαλα να το δω στα Αγγλικά...ποιο ωραίο είναι το Ελληνικό! Οι φωνές εκεί αν εξαιρέσουμε του Τζαφάρ -φυσικά- και του Σουλτάνο σε σπάνε τα νεύρα άσχημα!
Aug 22 2011 09:10
SpeedFreak → zoro77
[COLOR="DarkGreen"]ευχαριστώ για την ευχές (αν και αργοπορημένα)!Μόλις γύρισα από διακοπές...(θα ξαναφύγω βέβαια αύριο)[/COLOR]
Aug 22 2011 06:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed