Community Status Updates
Anelis → Yo! Master
Αθηναϊκό το φετινό καλοκαίρι, πήξαμε στην πόλη!
Κοίταξε τώρα έχουμε πάει Πάτρα, εγώ μάλλον θα γυρίσω στις 30 για να αρχίσω διάβασμα. Αν αποφασίσει να έρθει κ ο άλλος Αθήνα για καμιά μέρα θα σου πω να κανονίσουμε!
Aug 22 2011 14:02
Yo! Master → Anelis
Τι νέα? Πώς ήταν το καλοκαίρι?
Ωραίο ήταν το δικό μου το ταξιδάκι αλλά τώρα πίσω στη δουλειά & όλα *σνιφ*.
Μια & μιλάμε για επιτραπέζια, εσείς μπορείτε κάνα ΣουΚου?
:)
Aug 22 2011 13:58
iris 生活 kurosaki → Night Wizard Seal
κοιτα αθηνα δε μενω για να παω..αλλα θα ψαξψ το μαγαζι XD thank you :)
Aug 22 2011 13:16
metalmusicmaniac → Fallen_Mpougatsa
Είναι πίσω από την εκκλησία της Αγ. Μαρίνας, άμα ρωτήσεις θα την βρείς (οδός Αγ. Μαρίνης). Αλλά έχουμε πρόβλημα με την εκκλησία διότι μάλλον εκείνη την ώρα θα έχει εσπερινό και δύσκολα συγκεντρώνεται η γριά να προσευχυθεί άμα ακούει ροκ και μεταλ. Πάντως πιστεύω οτι θα το λύσουμε το ζήτημα, για οτι νεότερο θα σε κρατάω ενήμερη
Aug 22 2011 12:45
Fallen_Mpougatsa → metalmusicmaniac
Ε, καλά μωρέ δεν φαντάζομαι να το χάσω ολόκληρο σύστημα εκεί...! Αλήθεια, πού ακριβώς είναι? Οδό και τέτοια εννοώ.
Aug 22 2011 12:39
Α ναι αυτό δεν το ανέφερα, από το σχολείο θα πάρουμε τελικά μόνο ρεύμα, η συναυλία θα γίνει στο παρκάκι απέναντι από το σχολείο
Aug 22 2011 12:31
Kαλό...! Σωστά, τι να βάλεις την τιμή στην είσοδο του σχολείου? xD
Aug 22 2011 12:27
Δεν μετράμε άτομα, μετράμε μπύρες. Όσο για είσοδο είναι free. Εξάλλου παίζουμε σε ανοιχτό χόρο
Aug 22 2011 12:16
Anelis → mono
:kawaii:Άργησες!!!!
Εγώ είμαι Πάτρα, μάλλον θα γυρίσω 30 Αυγούστου!! >_<
Aug 22 2011 12:01
BrainDeadAlive → Anelis
Να σου πω την αλήθεια, έλειπε το λαπτοπ που έχω τη δικιά μου λίστα, οπότε χρησιμοποίησα τη δικιά σου για υπενθύμιση :P Αχα, καταλαβα!
Aug 22 2011 11:16
Ναι υπάρχει...γιατί? Μετράτε άτομα? Αλήθεια, έχει είσοδο και τέτοια? Ξέχασα να ρωτήσω...
Aug 22 2011 11:12
Κυρίως με προσκλήσεις ε; μάλιστα. Να σε ρωτήσω, υπάρχει τελικά περίπτωση να έρθεις στο Live το άλλο Σάββατο?
Aug 22 2011 10:56
E, stalkers club είναι άρα πρέπει να περνάει απαρατήρητο, και είναι τόσο ninja που δεν το παρατηρείς/ξέρεις εκτός κι αν σε προσκαλέσει ένα μέλος ή αν είσαι ο δημιουργός του. Έτσι ξεκίνησαν όλα ένα κρύο βράδυ του Δεκέμβρη κι από πρόσκληση σε πρόσκληση τώρα είσαι κι εσύ ένα μέλος της αλυσίδας...*insert lazy evil laugh here*
Aug 22 2011 10:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed