Community Status Updates
Zem@c → Kalamaris
poso teleio user name re! xaxaxa liwnw sto gelio kathe fora pou to sunantaw sto forum!
Sep 05 2011 21:30
Fallen_Mpougatsa → Kai
:hmmm: Ποιο άλλο? Πάντως ευχαριστώ που το είδες και ναι, νομίζω κι εγώ ότι είναι καλό το σημείο. Μόνο που ανησυχώ ότι θα το δουν για tragedy xD
Ω, καλό? Σ'αφήνω να διαβασεις! ^^
Sep 05 2011 21:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, πιο νορμάλ το μέγεθος αυτή τη φορά και το αφήνει και σε καλό σημείο.
Το άλλο θα το κοιτάξω αύριο γιατί διαβάζω ένα manga τώρα (έκανε update 4 chapters σχεδόν όλα μαζί), είναι σε καλά chapters και θα σκάσω μέχρι να τα τελειώσω. XD
Sep 05 2011 21:15
Hellraider → Vagelio
Για μένα η καλύτερη επιλογή είναι το [URL="http://www.plaisio.gr/Gaming/Controllers/Gamepads/Microsoft-XBOX360-Wired-Controller-Black-S9F-00002.htm"]ενσύρματο[/URL] του 360.Όπως δουλεύει στο 360 έτσι το βάζεις κατευθείαν και στο PC και είσαι οκ.Είναι ένα 30αράκι αλλά μόνο και μόνο για τις ώρες που μπορείς να φας μόνο στο MH τα βγάζει τα λεφτά του και με το παραπάνω.Το μεγάλο καλό που έχει είναι ότι και η κουτσή μαρία το υποστηρίζει οπότε δεν θα έχεις και πρόβλημα στο να φτιάξεις το configuration ανά παιχνίδι/emulator κλπ.
Sep 05 2011 21:09
DoB → Yavannie
Kαι **** τα signs! Πού τον πέτυχες τέτοιο Gintoki x Hijikata θησαυρό;
Sep 05 2011 20:57
Kamui → Mike The Great
Μια χαρά είμαι, και το είχα δει το βιντεάκι.
Έχει κυρίως στιγμιότυπα απο την ταινία street fighter 2, την οποία έχω δει περίπου 3 φορές.
Αυτή η σκηνή με τον dark Ken ήταν αρκετά συγκινιτική αν δώσεις βάση στο flashback οπου ο Ken δινει την κοκκινη κορδέλα στον Ryu.
Αν πρόσεξες, είναι η ίδια κορδέλα που φοράει απο τότε σε όλα τα παιχνίδια της σειράς, κάτι που δείχνει πόση συναισθηματική σημασία έχει για τον Ryu.
Oh, the good times come back to me...
Sep 05 2011 20:48
Fallen_Mpougatsa → Kai
Όχι ότι πήρε και πολύ ψήσιμο όπως κατάλαβες δηλαδή οπότε το βγάζω. Λέω να το αφήσω εκεί που πεθαίνει η θεία. Κάτσε να στο στείλω λίγο γρήγορα μόνο για να δεις λίγο το μάκρος -lol, λες και πρόκεται για φόρεμα- και πες μου κι εσύ αν είναι καλά.
Το να ακούς τον Squalo να τραγουδάει καθώς πρέπει να αποφασίσεις αν το δημοσιεύσεις ή όχι ομολογώ πως διευκολύνει την κατάσταση πάντως! xD Ω, πιάσαμε το boss τώρα.
Sep 05 2011 20:45
Kai → Mike The Great
Προέρχεται από τις ελληνικές λέξεις ουρά+βόρος και σημαίνει 'Αυτός που τρώει την ουρά του'. Όπως και στο μάνγκα απεικονίζεται με έναν δράκο να τρώει την ουρά του. Στην wikipedia μπορείς να βρεις αρκετές πληροφορίες πάνω σ' αυτό.
Sep 05 2011 20:33
Fallen_Mpougatsa → Atasu
Πολύ σωστό σε βρίσκω! Αυτό ακριβώς λέμε κι εμείς...βέβαια επειδή είμαστε και πολλοί όπως καταλαβαίνεις παίρνουμε το στοιχείο της πλάκας λίγο πιο σόβαρα. Δηλαδή όταν βλέπεις -ή μάλλον αν πας να δεις- τα posts με τα φοβερά s/gs ε τότε ξες ότι κάτι πάει λάθος το κεφάλι σου και δεν φταίει το manga. xD
Sep 05 2011 20:25
Atasu → Fallen_Mpougatsa
Πλάκα κανείς??Αμα δεν κρίνει αύτος που το διαβάζει "φανατικα" ποιος θα κρίνει ο hater?
Sep 05 2011 20:20
Fallen_Mpougatsa → Atasu
Ha ha, a founding father! =3 Αλλά μην τρομάζεις μ'αυτά που λέμε εκεί μέσα, μας αρέσει όσο και να το κρίνουμε. Αν δε μας άρεζε δε θα ήμαστε και σκληροί!
Παρακαλώ, δεν κάνει τίποτα! ^^ Ε, τι να κάνουμε όλοι έχουμε πράγματα που μπαίνουν στη μέση.
Sep 05 2011 20:17
Atasu → Fallen_Mpougatsa
Thanks για το καλωσόρισμα!Εχω λίγο καιρό αλλά η αλήθεια είναι πως δεν μπόρω να είμαι ενεργός όσο θα ήθελα.Btw το thread του Gamaran μαζί με τον Punisher το σκεφτόμασταν και τελικά το δημιούργησε.
Πολύ πόρωση!!!
Sep 05 2011 20:10
Mike The Great → Kai
Καλησπερα.Ασχετο με τη σειρα που εχεις ποσταρει.Το Ouroboros σημαινει κατι?
Sep 05 2011 20:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed