Community Status Updates
Mike The Great → Kamui
3 φορες?Μπραβο υπομονη!!!!
Ναι ηταν πολυ συγκηνητικη σκηνη.Γιατι δειχνει εκτος απο τα πλουτη που εχει,εχει και αυτη τη πλευρα,του <αδερφου>(αν και γενικα ολο αυτο το σκηνικο με το Ken και τον Ryu τεινουν να το κανουν αδερφιστικο,Anyway) .Επιπλεον αν προσεξες η κοκκινη κορδελα ειναι αυτη που φοραει στο avatar μου
Και που εισαι?αν σου αρεσουν αυτες οι στιγμες να στις θυμιζω πιο συχνα αν θες
Sep 05 2011 22:54
SkullKaizer → Vagelio
lol αστα να πανε γενικα για να τελειοσεις καποιο εργο θες πολυ ωρα τωρα σε 24 ωρες 24 σελιδες ειναι πολυ δισκολο να το κανεις με τη πιοτητα που το κανεις συνιθος... θα μιοσεις τη πιοτητα και θα εισαι οκ! :D
Sep 05 2011 22:48
Kai → Mike The Great
You are welcome. Ναι, το έχω πετύχει μερικές φορές και σε άλλα manga. Φαίνεται αρέσει στους Ιάπωνες, τι να πω XD
Sep 05 2011 22:39
Mike The Great → Kai
Thanks!Σε ρωτησα γιατι ο ιδιος όρος υπαρχει και στο Resident Evil και πιστευα οτι ειχαν δωσει ενα τυχαιο ονομα στον καινουργιο ιο-εταιρια!δεν ηξερα οτι κατι σημαινει
Sep 05 2011 22:34
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ναι, αλλά από την άλλη σκέψου του αλλώς
'Α, δεν θα έχει romance' > και μετά > 'Καλά, μα δουλεύει;'
Από αυτή την άποψη το λέω.
Not sure, θα σου πω αύριο.
Sep 05 2011 22:25
Fallen_Mpougatsa → Kai
A,πάλι καλά...χμ, ναι έχεις ένα δίκιο σ'αυτό απλώς ανησυχώ μη νομίζουν ξες, "Α, κι άλλο romance, bleh". Λες να το αλλάξω λοιπόν. Ε μωρέ θα το κάνω...Απλώς θα είναι κι αυτό στην περίληψη -όπως το ΟΧΙ YAOI! mε μεγάλα γράμματα xD- (που ήδη είναι δηλαδή, το ότι το pairing θα έρθει αργότερα).
Α, μην το ξεχάσω αύριο θα συναντηθούμε με την Κατερίνα κάτω κατά τις 9 στην Κολόμβου. You coming? :D
Sep 05 2011 22:19
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Χαχα! Εγώ απλά δεν είμαι σίγουρη :P Απλά σε ενημερώνω.
Μόνο εγώ έχω το πρόβλημα μιας και πρέπει να δω το πρόγραμμα του φροντιστηρίου :P
Sep 05 2011 22:13
Fallen_Mpougatsa → Kamen Tantei Zura
Ώπα! Να και το αναπάντεχο! Εκτός από αύριο δεν έχω πρόβλημα όποτε θέλετε! ^^
Sep 05 2011 22:12
Kai → Fallen_Mpougatsa
Δεν μπορώ να πω ότι βγάζει τρελό μεν, αλλά άσχετα από το πόσο διάστημα θα πάρει καλύτερα να προετοιμάζεις τον αναγνώστη για το τι θα διαβάσει. πχ. Αν πήγαινα να διαβάσω δράμα ξέρω γω και ξαφνικά έβλεπα και παρωδία μέσα στο δράμα, λέμε τώρα, θα ξενέρωνα κάπως.
Οκ είναι ο τίτλος.
Sep 05 2011 22:10
Kamen Tantei Zura → Fallen_Mpougatsa
Θες να βγούμε με τον Πάνο μια από αυτές τις μέρες;
Sep 05 2011 22:08
Fallen_Mpougatsa → Kai
Aαααα, ΟΚ, συνδέθηκε ο εγκέφαλος.
Κοίτα, ακόμα δεν το έβαλα romance γιατί δε θα έχει pairing, θα έρθει αργότερα. Οι καταστάσεις οπου θα υπάρχουν θα βγουν προς το romance πιο μετά. Oh wait; νομίζεις ότι βγάζει romance???
By the way, σ'άρεσε ο τίτλος? =3
Sep 05 2011 22:04
Kai → Fallen_Mpougatsa
Done & up-to-date.
Eννοούσα το τελευταίο chapter που μου είχες δώσει. E, βασικά και να το δουν έτσι, θα ξεκαθαρίσει στα επόμενα chapters πιστεύω. Romance δεν το έβαλες; Πάω να δω βασικά, τι ρωτάω;
Sep 05 2011 22:00
Kalamaris → Zem@c
Ναι και στην αληθινη ζωη ολοι ετσι με λενε και το αληθινο μου ονομα εχει σχεδον ξεχαστει οποτε ειπα να το βαλω και εδω:wis:
Sep 05 2011 21:53

This status update has reached the maximum number of replies allowed