Community Status Updates
zennith666 → Night Wizard Seal
[QUOTE=Night Wizard Seal;529020][CENTER][SIZE=5]Para:noir - the RED
[/SIZE][YOUTUBE]RBDbT6YC964[/YOUTUBE]
[/CENTER]
[/QUOTE] Άκουσα αυτό το τραγούδι που postares και μου άρεσε αλλά δεν βρήκα πληροφορίες για την band με το λίγο που έψαξα. Έχεις τίποτα να μου δώσεις???
Sep 21 2011 14:06
plotolp → mayumi_chan
Ποιος είπε ότι δεν σας είχα ανακαλύψει?:hiding_something: Βασικά έμπαινα στο forum τουλάχιστον τα τελευταία τρία χρόνια απλά δεν είχα γραφτεί. Μετά είπα δεν βαριέσαι, εγώ στο πηγάδι κατούρησα? Οπότε τον τελευταίο χρόνο είμαι και official μέλος αντί για stalker:P
p.s Τι σπουδάζεις τώρα αν επιτρέπετε?
Sep 21 2011 13:18
Kalamaris → Kenny
[QUOTE]ΥΓ. Παράγγειλα και μου 'ρθε χθες μια κούτα τέτοια, γιατί είχαν αρχίσει να μου τελειώνουν...
[SPOILER][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/9437lock.jpg[/IMG][/SPOILER]
[/QUOTE]
Οκ εχω λιωσει:kakaka:
Sep 21 2011 13:15
Theodore :D → Tsunade-sama
Ε μα!
Χαχα, όχι. Για πλάκα το ανέφερα. Απλώς διαπίστωσα ότι υπάρχουν και χειρότερα xD
Sep 21 2011 12:56
mayumi_chan → plotolp
[I]μ'αρεσει να κανω εντυπωση![/I]:P[I](ομως σταματησα το μοβ γιατι κουραστικα κ κανω μονο πλαγια γραμματα![/I]:canthelp:[I])[/I][I] ναι ειμαι αλλα ηταν αυτη η τριτη λυκειου στην μεση και τα μαθηματα κ τοχα παρατησει η αληθεια ειναι!!αλλα βεβαια τωρα που τελειωσα επεστρεψα δυναμικα!![/I]:8): [I]εσυ εισαι καινουριος σχετικα βλεπω!πως και δεν μας ειχες ανακαλυψει ολον αυτο τον καιρο??[/I]:orly:
Sep 21 2011 12:48
Blacker_than dark → metalmusicmaniac
ευχησου να σου περασει, εγω αυτυχως δεν εχω καμια:)
Sep 21 2011 12:30
phm → shinigami94
Ναι όντως. Εμένα μου την πρότεινε ένας φίλος μου. Πάντως για περισσότερες πληροφορίες δες αν θες και [URL="http://www.salon.com/entertainment/movies/feature/2004/07/23/darko"]αυτό το site[/URL] που εξηγεί κάποια πράγματα για την ταινία.
Sep 21 2011 12:01
shinigami94 → phm
Προχτές τα άλλαξα :P
Ήταν πραγματικά πολύ ωραία ταινία και θέλω να την ξαναδώ γιατί την είδα χωρίς υπότιτλους και μου διέφυγαν κάποια πράγματα.Παρόλα αυτά ξεχώρισε αμέσως σαν ταινία. :)
Sep 21 2011 11:46
phm → shinigami94
Δεν ξέρω αν άλλαξες πρόσφατα το avatar, εγώ τώρα το πρόσεξα :P Πρόσφατα είδα την ταινία και μου άρεσε πολύ :D
Sep 21 2011 11:30
Vagelio → Anelis
[QUOTE] Διάβασα τα ως επι το πλείστον άσχημα σχόλια σε αυτό το θρεντ για το 1ο επεισόδιο και πραγματικά δεν καταλάβαινα γιατί σας είχε αφήσει άσχημη αίσθηση ο πιλότος. [/QUOTE]
O πιλότος?
Sep 21 2011 11:10
metalmusicmaniac → Being Of Darkness
Παίζουμε κυρίως rock και metal και όπως είναι φυσικό σε ένα metal κομμάτι ταιριάζει ένας τίτλος όπως My fallen angel
Sep 21 2011 10:36
metalmusicmaniac → Blacker_than dark
Την προσευχή μου?:P Οχι ρε συ, εχω αλεργία σε ένα συγκεκριμένο είδος γρασιδίου. Π.χ. στην εξοχή δεν έχω πρόβλημα, ενώ στο εξοχικό μου είμαι χάλια γιατί εκείνο το γκαζόν με επηρεάζει. Πάντως γενικά από φέτος έχει καλυτερέψει η αλεργία μου
Sep 21 2011 10:34
plotolp → mayumi_chan
Απλά ρωτάω γιατί απο όλα τα post που διαβάζω μόνο τα δικά σου είναι ένχρωμα, και μου έκανε λίγη εντύπωση.:D
p.s Βλέπω πως είσαι πιο παλιό μέλος του forum, αλλά δεν έχεις και πολλά post. Είχες σταματήσει να ασχολείσαι?
Sep 21 2011 09:17
D@rkf@iry → metalmusicmaniac
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα..Ναι μου αρέσει πολύ τ fairy tai αφού είναι από τ πρώτα anime που έχω δει(όχι ότι έχω δει και πολλά) και επίσης επειδή ένα από τα θέματα του είναι και η μαγεία...όσο για την location μου είμαι σίγουρη πως και άλλα άτομα είναι κάπου εκεί...See ya!!!
Sep 21 2011 08:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed