Community Status Updates
Kai → Napster
:hahaha: Ωπ, είχα ξεχάσει ότι είχαν πέσει λαμπάδες για το P4. Eπίσης αν θυμάμαι καλά, σου είχα ζητήσει κάπου και λαμπάδες για το Kimi to Boku. Eύγε τέκνον μου, ο Tatsuya είναι περήφανος για εσένα.
Will watch then. Τουλάχιστον τα πρώτα επεισόδια θα τα τσεκάρω σίγουρα.
ΧD Tόσο καλά δηλαδή το OVA. Ίσως το δω και μετά θα το σκεφτώ αρκετά για τη σειρά, μην την αρχίσω και μου μείναι στα stalled στο τέλος.
Αλήθεια, το HiatusXHiatus remake είναι, έτσι;
Oct 03 2011 00:51
Orion19 → Erisadesu
Χάνει έδαφος. Βαρεθήκανε τις τρέλες του και προσπαθεί να προωθήσει τον εαυτό του κι'άλλο μπας και το κερδίσει. Το έχει χάσει τελείως.
Εδώ έλεγε στα fangirl του να μη πάνε στον Lee Min Ho όσο λείπει. Στον ίδιο που έστειλε sms να γίνουνε φίλοι και που όταν δε πήρε απάντηση του έστειλε "I like girls"... Και μετά τον έθαψε τον άνθρωπο στη τηλεόραση γιατί του φάνηκε αστείο το μήνυμα.
Έχει πάρει με τη σειρά όποιον διάσημο βρίσκει και τους κολλάει και αν δε θέλουν, τους θάβει. Να μη πω για την business card "Asia Prince" και οτι συνεχώς λέει πως είναι οτι καλύτερο είδε η Ασία. Απλά τα έπαιξε το παιδί ή τον πιέζει η εταιρία και το έχασε.
Και να μη πω για τη "μουσική" του και οτι ακούγεται σα κότα που τη σφάζουνε ή τη πηδάνε, στα live. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να βγάλει χρήμα, κάνει οτι μπορεί όσο γελοίο και αν είναι και σκυλιάζει με το που θα τον θίξουν ή θα νιώσει απειλή.
Μπήκε και ο Heechul στο στρατό τώρα και δε τον κουμαντάρει (είναι η γκόμενα του Heechul ή την έχει δεί κλώνος του) και νομίζει το ζώο οτι αυτά που κάνει συγκρίνονται με τον Heechul ντυμένη Lady Gaga για κωμικό νούμερο... Έλεος.
Μετά απο αυτά που έχουνε δεί τα μάτια μου, μέχρι και τον Κάμε θεωρώ καρα-άντρακλα. Αν είχα επιλογή να δώσω χειραψία στη Gaysha ή να καθίσω να μη πηδήξει ο Κάμε, το φρύδι θα διάλεγα! Και τον Heechul! Φέρτε τους! Anything but THAT! :kakaka:
Oct 03 2011 00:50
Napster → Kai
[QUOTE]Σοβαρά, I lol'ed :hahaha: [/QUOTE]
:P
Ναι στο P4, δεν χρειάζεται να παίξεις τα προηγούμενη. Μystery-friendship-action-adventure-φοβερή μουσική όλα σε ένα [I]πακέτο[/I]. xD Είναι απο τα anime που πιστεύω ότι θα το κάνουν πολύ καλό (άναψα και 2 λαμπάδες για να βρει καλό). ;)
Ναι, είδα το OVA του και είσαι σωστή, το σχέδιο δεν ήταν βασισμένο σε αυτό που διαβάζω εγώ. Και οι χαρακτήρες πολύ άσχημα σχεδιασμένοι ήταν αλλα βλεπόταν το OVA, είχε 2-3 ωραίες σκηνές.
Oct 03 2011 00:46
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Μα.εκεί είναι το θέμα,να πάμε σε κάποιο convention,για να γίνει αυτό.Σε κάποια φωτογράφιση κτλ.
Βέβαια και χύμα να πάμε να την αράξουμε κάπου,το πολύ-πολύ να μας βγάζουν φωτογραφίες.
Anyway,πάω για ύπνο μιας κι έχω να δώσω μάθημα άυριο.
Λες αν γράψω στην κόλλα Bossu,να περάσω ;
Oct 03 2011 00:44
Fallen_Mpougatsa → Botsun
True, αφού πόσοι παίζει να ξέρουν την έννοια του RP? Εκτός κι αν βρεθούμε με άτομα του χώρου, non?
Oct 03 2011 00:37
Kai → Napster
[QUOTE] (ένας θεός (όχι ο Tatsuya) ξέρει γιατί το κατέβασα το συγκεκριμένο)...[/QUOTE]
Σοβαρά, I lol'ed :hahaha:
Το P4 το έβλεπα επιφυλακτικά στην αρχή, αλλά κάπου διάβασα ότι δε χρειάζεται να έχεις παίξει τα προηούμενα παιχνίδια και ό,τι παίζει mystery theme οπότε πλέον το σκέφτομαι σοβαρά για ongoing.
Αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να το αγγίξω σαν anime γιατί έχω την αίσθηση ότι θα το πετσοκόψουν είναι το Mirai Nikki. Νιώθω ότι βλέπω ήδη ένα δεύτερο Deadman μπροστά μου. Ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο.
Αν θυμάμαι καλά από το MAL το τσέκαρες το OVA του tomodachi, έτσι; Έλεγε τίποτα ή το κάψανε; Απ' ό,τι είδα το σχέδιο είναι βασισμένο στα novels και την άλλη έκδοση του manga.
Oct 03 2011 00:37
Κι εμείς θα'χουμε στυλάκι:
*This Shit is serious back off dude !*
Oct 03 2011 00:30
Napster → Kai
To Fate/Zero ήταν το πρώτο που έφαγε delete σήμερα. Όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερα μιας και ούτε το sequel του, το Fate/Stay Night μου άρεσε (<Το έχω στα on-hold πάνω απο 1 χρόνο). xD
Το επόμενο που έφαγε delete ήταν το Valkyria 3 *(αν και αυτό δεν βγήκε αυτή τη season, απλά προχθές βρήκα ότι είχε βγει με subs).
Και το C3 έφαγε delete (ένας θεός (όχι ο Tatsuya) ξέρει γιατί το κατέβασα το συγκεκριμένο)...
Θα αρχίσω σίγουρα τα:
Persona 4
Kimi To Boku
Boku wa Tomodachi ga Sukunai
Sengoku☆Paradise Kiwami
Επίσης πριν απο λίγο τσέκαρα την υπόθεση του Phi Brain, θα το δοκιμάσω και αυτό. Θα το ρισκάρω και θα δοκιμάσω και το OVA του Deadman Wonderland, μπορεί και το Guilty Crown. :/
Oct 03 2011 00:29
:hahaha: oh yes~! Κι αν κανείς μας πει και περίεργους problem random dude? This is RP! xD
Oct 03 2011 00:27
Μες το μυαλό μου είσαι,ακριβώς αυτό σκεφτόμουν,με διικό μας λογότυπο,καλυμμένο σε ρούχα,αξεσουάρ κτλ.
Να το παίζουμε ιστορίες !
Oct 03 2011 00:11
Γιατί έχεις πρόβλημα? Κι εγώ το σκέφτομαι και κλαίω που δε μπορεί να γίνει επειδή είμαστε διασκορπισμένοι σαν τα φύλλα στον αέρα! Το φαντάζομαι: να κάνουμε και δική μας family crest και να την κολλήσουμε πάνω σε τυχόν όπλα ή ρούχα ή αξεσουάρ και να είμαστε όλοι με τα δικά μας authorities: μόνο φαντάσου μας στο bar. "Θες να μιλήσεις με το boss? You have to go through me first!"-would be said by Kai. :3 Me wants! T^T
Oct 03 2011 00:08
Έχω πρόβλημα,το πιστεύω......... Τ___Τ
Αλλά,μόνο φαντάσου το.
Epic !!!
Oct 03 2011 00:05
Kai → Napster
Σκέφτομαι για αρκετά είναι η αλήθεια. Τα standar είναι
Bakuman 2 (το άρχισα ήδη)
Kimi To Boku
Phi Brain
Un-Go
Working'
Τώρα από τα υπόλοιπα σκέφτομαι για Chiyafufu, P4, Tomodachi (πλέον το σκέφτομαι μόνο γιατί με χάλασε το σχέδιο), Horizon (ίσως και αφού ολοκληρωθεί), Guilty Crown (με χάλασε κάπως το trailer)
Όχι τίποτα άλλο, έχω και κάποια από την πρηγούμενη season που περιμένουν.
Ποια έφαγαν delete; Ρίξε καμιά προειδοποίηση να ξέρουμε XD
Ποια σκέφτεσαι τελικά ν'αρχίσεις;
Oct 03 2011 00:04
That's true,αν κι όλο το crew μαζεμένο στον ίδιο χώρο,με κοινό banner κτλ. θα'ναι τρελά badass !!
Oct 03 2011 00:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed