Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

:3 Μακάρι... Αν γράψεις "junpei; boss" [I]like a boss[/I] σίγουρα θα περάσεις!
Oct 03 2011 10:28
Photo

Zentsugi → Kenny

Οχι, καθολου. Απλως επειδη εκανα το post βιαστηκα postara το πρωτο link που βρηκα.. Αν εχεις καποιο αλλο link θα χαιρομουν αν το εκανες post...
Oct 03 2011 10:11
Photo

GhostPrince → Maffy

ε 8α κατσω να το δω σημερα μαλλον το zero.ετσι εξηγητε η φαση...χαχα, ε 8α πιεασω και το μανγκα καπια στιγμη λογικα(τ Αο) Οσο για τα blood, to blood+ ηταν πολυ ωραιο, τωρα γιαφτο που βγηκε τωρα δν 8ελω να το σχολειασω, ισος να περιμενα πολλα δν ξερω XD πολυ οτι να νε :P εμενα δν με χαλανε τα ecchi και τοσο, ισα ισα χαχα, αν και ειναι σπαστικο οταν ειναι στην υπερβολη, και το ανιμε δν εχει να διξει κ τπτ αλο, βαλε kiss x sis (αν και το χουν απτα καλα, εμενα δν αμρεσε κα8ολου) χαχα.... to zombie desu ka ηταν οτι να νε, ισος απτα πιο random ανιμε που χω δει χαχαχα ασε μι μ λες τετια :kakaka: για το bakuman, κιεγω μια απτα ιδια, μεχρι ενα σημειο μ'ειχε ποροσει παρα πολυ αυτο το μανγκα βεβαια XD πλεον οχι τοσο, εχει αρχισει και γινεται βαρετη η φαση ;/ χαχαχα,διαβολεμενο μανεκεν <3 :hihi2:.. ε απτους πρωτους chars που κανα ηταν, ειναι indeed,δυσκολα και χρονοβορα >.>
Oct 03 2011 10:10
Photo

Maffy → GhostPrince

Kaλά ξεκίνησε γιατί ήταν κοντά στο manga Μετά από λίγα επεισόδια πήρε δικό του δρόμο και το σκότωσαν xD Δεν έχω αγγίξει κανένα Blood οπότε δεν είδα και το τωρινό αν και δε μου προκάλεσε κανένα ενδιαφέρον. Πολλοί έλεγαν ότι ήταν χάλια όμως x) Το Βαkuman...mehh δεν έχω πολλά να πω. Στην αρχή το λάτρευα αλλά τώρα φαίνεται να'ναι αργό και να βγάζει συνέχεια τα ίδια και ούτε σαν anime έλεγε ΠΟΛΛΆ οπότε no need to watch it ;D Όσο για το C3, είναι προσωπική γνώμη γιατί γενικά είμαι κατά του ecchi genre και γενικά φαίνεται ηλίθιο anime (εδώ το κάνανε recommendation με το "Kore was Zombie desu ka?" το οποίο θεωρώ τελείως ηλίθιο xD). Aλλά όπως είπα αυτή είναι προσωπική γνώμη καθώς είμαι κατά τέτοιων anime x) Και κοίταξα τις καλλιτεχνίες σου και φαίνονται μια χαρα! (και pain the ass φαντάζομαι). Μ'άρεσε η πόλη πολύ αλλά όταν το΄δα σε fs, τρόμαξα με την τύπισσα! Ήταν λες κι ήταν το διαβολεμένο μανεκέν xD
Oct 03 2011 09:55
Photo

GhostPrince → Warchief

:kakaka: τι να σου πω, δν ξερω, απτο 7-8 κ μετα μου χει καταντησει κουραστηκο να το βλεπω >.< το 9 δν κτλβα καν που κολαγε ;q, ξεκινησε και με loop απτο πρατο επ ,αν και το 12 ειχε φαση που δα πριν λιγο, ισος να το συνχισω να δω πως 8α παει, μπορει να ξαναφτιαξει :P
Oct 03 2011 09:54
Photo

Kenny → Zentsugi

[QUOTE=Zentsugi;533749]Ok, ευτυχως για μας οι απατεωνες του mangafox κλεψανε τη σειρα απο καποιον scanlator και την βαλανε στο αλλο τους site: [URL]http://www.mangahere.com/manga/sundome/[/URL][/QUOTE][IMG]http://i180.photobucket.com/albums/x291/Kenny_AF/not-sure-if-serious.jpg[/IMG] Δηλαδή ξέρεις ότι είναι απατεώνες και εξακολουθείς να παίρνεις το μέρος τους; Θα μπορούσες κάλλιστα να δώσεις το BakaBT link και να είσαι άψογος. [url]http://www.bakabt.com/160056-sundome.html[/url] Εκτός κι αν είσαι από αυτούς που πιστεύουν ότι "αν δεν υπάρχει διαθέσιμο σε mangafox/mangahere/magareader etc, δεν αξίζει τον κόπο".
Oct 03 2011 08:51
Photo

Zentsugi → Sparda

χαχαχαχα the best traps are those that even the mastermind is unaware of... Με λιγα λογια στην εφερε το υποσυνειδητο που λεγαμε.. :D
Oct 03 2011 06:36
Photo

Sparda → Zentsugi

Απαντάω εδώ γιατί αν το πω στο τόπικ θα ξεφύγουμε τελείως:P Scaringly, I noticed I fell in the trap - το αναφέρω στο spoiler. Αλλά I admit, it was masterfully doneXD
Oct 03 2011 03:24
Photo

Warchief → GhostPrince

alo πώς και βαρέθηκες το MPD ρε συ; μου φαίνεται αδιανόητο.
Oct 03 2011 01:39
Photo

Kai → Napster

:hahaha: Omagad, Tatsuya overload, The Bog and manly tears. Αυτά είναι. Την άλλη φορά όταν ανάβεις λαμπάδες, εντάξει να την ανάβεις και για τον Tatsuya, αλλά να μην τον έχουμε να μας δείνει και συνεντεύξεις μέσα στα άνιμε. Πρόσεχε κι εσύ λίγο με το ταλέντο και την επιχείρηση.
Oct 03 2011 01:27
Photo

Napster → Kai

Και 'γω αυτό φοβάμαι, δεν θέλω να γίνει endless. Εξάλου το πρώτο επεισόδιο του remake, κάλυπτε 3 επεισόδια απο το παλιό anime. Wait, wait, wait. Πριν το συνεχίσεις το Kaiji να σε προειδοποιήσω για ένα πράγμα. xD Απο το 15-18 επεισόδιο (δεν θυμάμαι ακριβώς) μέχρι το τελευταίο θα δείχνουν μετά το opening τον Tatsuya και γενικά interviews απο την live action κτλ. Αχχ τι άλλο? Α ναι! Good luck! :hahaha:
Oct 03 2011 01:12
Photo

Kai → Napster

Nice. To σκέφτομαι για την ώρα, αλλά φοβάμαι το endless. Δεν ξέρω για πόσο καιρο θ' αντέξω να το ακολουθώ. Damn Kaiji, το έχω ακόμα στη μέση μιας και δεν αξιώθηκα να το πιάσω αφού γυρίσαμε από το χωριό. Άντε τώρα που τελείωσε να πιάσω να δω κι εγώ το τρομαχτικό The Booooooog. Ελπίζω το 2ο μισό ν' αναπληρώσει λίγο την απογοήτευση του πρώτη γιατί έτσι κι αλλιώς την πρώτη σαιζόν δεν την πιάνει με τίποτα.
Oct 03 2011 01:04
Photo

Getekid → SkullKaizer

Ρε συ, είχες μείνει μέχρι τέλους, έτσι; Όταν τελείωσα, επειδή και ο ξάδερφός μου ήταν σαν zombie την κάναμε αμέσως και δεν σας χαιρέτησα... Αν ειναι θα τα πούμε σε επόμενο event!!
Oct 03 2011 01:01
Photo

Napster → Kai

Έχω ανάψει πολλές λαμπάδες και έχω χάσει το μέτρημα. :/ To HiatusXHiatus είναι remake (έτσι λένε τουλάχιστον). :P Εγώ ήθελα να το αρχίσω πριν κάτι μήνες το κανονικό μιας και το Yu Yu Hakusho (απο τον ίδιο manga-ka) μου άρεσε πάρα πολύ αλλα δεν το είχαν ολοκληρώσει το group που περιμένα τα subs απο αυτούς, και μόλις το τέλειωσαν ανακοινώθηκε το remake. :/ Ααα ναι, σήμερα είδα Bakuman S2 και Hunter X Hunter. Πολύ ωραίο το επεισόδιο του HxH, lmao στο τέλος πετάνε και ένα τραγούδι απο τους Fear, and Loathing in Las Vegas (Αυτοί που τραγουδάνε το op του Kaiji) τελείως άκυρο. xD
Oct 03 2011 00:57
Photo

Kaidou → Vagelio

Εγω εχω εξασκηθει μονο στο "βλεπω και σχεδιαζω". Το "φανταζομαι και σχεδιαζω" δεν το εχω αγγιξει ακομα :P
Oct 03 2011 00:57